Ya karpuz sana ben bile kiziom artik.. ne demek kv ye goturdu vs? Sen paketmisin oraya buraya birakiyo? Senin isteklerin yok mu?
Bak bacim benim diger dogumda kv benim evime geldi.. ona ragmen lohusaligim berbat gecti mutfakta gecti.. kac hafta dogurdugum cocuga isinamadim nerdeyse.. tek isim gece uykusuz kalip emzirmek yemek yapmakti..benim evime geldigi icin her gun misafir agirlamis gibiydim..esinle birbirimize sariyoduk bisey diyemedigimiz icin..
Bu doguma bile esimle yanliz gittim sakin sakin sukurler olsun.. esimede dedim bu sefer beni yormiycaksin.. bulasigida yikadi camasirida asti.. yemek mi? Hayatta restorana bu kdr para yatirdigimizi hatirlamiyorum..hazir aldim yedim oh canima degsin sefam olsun.. bi daha mi gelecem dunyaya sanki? Sen alttan aldikca kiymetlenmiyosun solim az cingar cikar sen daha dogumdan once boyleysen dogurunca onca agriyla siziyla nasil ayakta kalmayi bekliosun? Ki dogurunca 1001 seye sinir edecekler seni, yok sutundu kakasiydi vs. Hatta sen geri planda bile olacaksin., valla ne olursa olsun evine git anana git oraya gitme..