Beni de kendilerine benzetiyorlar

Esinize sormus, ondan haber almışlardır vs. Deseler ne demeleseler ne? Sizin hayatinizda ne degistirecek?
Bizde kaldiklarinin ilk gunu esime sordum. Bana hic bu konuyu acmadilar, sana mi sordular diye.
O da beni dusundugunden, gidip annesine tembihlemis sorun diye.
Iki gün kaldilar sormadilar :D ay takildigim şeye bak. Ve esimi düşürdüğüm duruma :(

Size çocuğunuzla yardım ettikleri için ah ah mutfağa nasıl yardım etmezler diyemiyorum. Biri çocuğuma göz kulak olsa da ağız tadıyla işimi yapmayı özlüyorum. Belki ondan. Yardim istediğiniz konularda açık açık söyleyin. Geçmiş olsun dememisler. Acaba kv ve kp bilmiyor mu? Aynı şehirde yatılı kalmak bana da saçma geliyor, ama tam ne yaoarak eşinizle aranızı bozuyorlar anlamıyorum

Ben olsam bir geçmiş olsun demek bu kadar zor mu diye sorarım içten içe kinleneceğime.

Onun haricinde iyi bir eş hatrina idare edilir şeyler yazdıklarıniz.
Bende eşimin ailesini pek sevmiyorum, ama eşimin hatri birçok şeyi mümkün kılıyor. Yanlarına gidiyoruz, gelip bizde kalıyorlar vs.
Arada büyük saygısızlıklar olmadığı sürece ki sizde de öyle birşey yok, kendinizi olumsuza degil olumluya yönlendirin.
Bence bir insanin evinde kalip, gecmis olsun dememek buyuk bir saygisizlik.
Kendimi olumluya yonlendirdigimi dusunuyorum ama gereksiz yerlerden duygusal patlamalarim oluyor malesef

Yedim galiba zaten :KK43: surat asmayi, ozensiz olmayi da kendime yakıştıramıyorum

yaa bence içindeki iyiliği yaşat, gerçekten karmaya inanıyorum, ben iyi oldukça iyi duşundukçe, insanları içimden affettikçe daha mutlu oluyorum.
geçmiş olsun demişler dememişler umrunda olmasa keşke,ya da keşke onların duşuncesizliklerine bağışlayabilsen herşeyi.
inan uzulduğun şeylerde de birşey yok, benim uzak aile efradımdaki şeyleri duysan ağzın açıkta kalır, bunlara bin kere şukredersin.
herkesi kötuluğune fesatlığına bağışlayıp öyle olmadığıma şukrediyorum, bağımı koparabildiklerimle koparıp koparamadıklarıma ya sabır çekiyorum.

ince fıkırlı cok hassas ınsan sendromu bu :) ondan bu kadar ıcsellestırdınız sız asla boyle bırsey yapmazsınız ve sıze gore boyle bırsey yapılması onemsememerı umursamamaları saygısızlık aıle baglarına aykırı degıl mı,tanıyorum bu duyguyu aynı ben

maalesef buna mesafe koymaktan baska yapacak bırsey yok ne kadar az gorusursenız o kadar sız kalırsınız yoksa sız onlara uymak zorunda kalırsınız bence sızı mutsuz eden olumsuz etkıleyen ınsanlara uzak durmak en saglıklısı aman ne soguk bu nıye boyle desınler uzak durun

Size çocuğunuzla yardım ettikleri için ah ah mutfağa nasıl yardım etmezler diyemiyorum. Biri çocuğuma göz kulak olsa da ağız tadıyla işimi yapmayı özlüyorum. Belki ondan. Yardim istediğiniz konularda açık açık söyleyin. Geçmiş olsun dememisler. Acaba kv ve kp bilmiyor mu? Aynı şehirde yatılı kalmak bana da saçma geliyor, ama tam ne yaoarak eşinizle aranızı bozuyorlar anlamıyorum
Bizde kaldiklarinin ilk gunu esime sordum. Bana hic bu konuyu acmadilar, sana mi sordular diye.
O da beni dusundugunden, gidip annesine tembihlemis sorun diye.
Iki gün kaldilar sormadilar

Bize her yatili geldiklerinde problem oluyor. Kalmasınlar, sabah gelip aksam gitsinler diyorum. Esim de, nasil soyleyeyim bunu diyor. Al sana problem. Onlar gittikten sonra esime dirdir ediyorum, bi gecmis olsun demediler diye..

Ailem yakinimda, gece gunduz her an cocuguma bakacak insan var. Belki de bu yuzden, cocuguma bakmaları pek ekstra birsey ifade etmiyor bana

yaa bence içindeki iyiliği yaşat, gerçekten karmaya inanıyorum, ben iyi oldukça iyi duşundukçe, insanları içimden affettikçe daha mutlu oluyorum.
geçmiş olsun demişler dememişler umrunda olmasa keşke,ya da keşke onların duşuncesizliklerine bağışlayabilsen herşeyi.
inan uzulduğun şeylerde de birşey yok, benim uzak aile efradımdaki şeyleri duysan ağzın açıkta kalır, bunlara bin kere şukredersin.
herkesi kötuluğune fesatlığına bağışlayıp öyle olmadığıma şukrediyorum, bağımı koparabildiklerimle koparıp koparamadıklarıma ya sabır çekiyorum.
Bugun bu konuyu actim ya, 2 gun sonra vicdanim kemirmeye baslar. Yazik tek torunlari, gormek haklari derim :( bu hayattaki en buyuk sansim esim. O olmasa tuz buz bin parca ederdi bu hayat beni

Aslinda her dk degil. Ama sadece esimin hatiri için. Tek torunlari benim oglum, ondan mahrum kalmasinlar diye. Bi de sanirim, icimdeki iyi niyeti yasatmak istiyorum

Anneme babama nasil bize gelmeyin diyeyim diyor esim. Hakli :( onu arada birakmak istemiyorum
Ayni durumdayiz.Bende ailemle komsuyum.Kv ve kple ayni sehirde.Ayni sorunlari yasadim.Hastalik dinlemezler.Ama sen kendine acimazsan dik durursan nasilsa guclu diyip daha cok yuklenirler.Esim gelmeyin diyemez ama bana hastaysan gec yat sakin cekinme.Onlar utanmiyosa sende utanma der.Yada yegenlerine hadi yengenize yardim edin.Hadi sofrayi toplayin bulasiga girin diye tembihler.Ve artik ezdirmiyorum kendimi.Kafama da takmiyorum sagligimdan onemli degil.Eskiden sevgilimmis gibi her sabah kaynanami dusunerek uyandim.Simdi herseyi acik acik konusuyorum icimde tutmuyorum ve anladimki gecmis artik aklima hic gelmiyo.Hatta bazen kaynanami ozler yanina giderim😂Esimi bastan dinleseydim keske.Esinizden taktik alin.Cunku onlar onu ailesi.En iyi o bilir.

ince fıkırlı cok hassas ınsan sendromu bu :) ondan bu kadar ıcsellestırdınız sız asla boyle bırsey yapmazsınız ve sıze gore boyle bırsey yapılması onemsememerı umursamamaları saygısızlık aıle baglarına aykırı degıl mı,tanıyorum bu duyguyu aynı ben

maalesef buna mesafe koymaktan baska yapacak bırsey yok ne kadar az gorusursenız o kadar sız kalırsınız yoksa sız onlara uymak zorunda kalırsınız bence sızı mutsuz eden olumsuz etkıleyen ınsanlara uzak durmak en saglıklısı aman ne soguk bu nıye boyle desınler uzak durun
Sendromumuz batsin :( umursamaz bir insan olabilmeyi o kadar cok isterdim ki

Ayni durumdayiz.Bende ailemle komsuyum.Kv ve kple ayni sehirde.Ayni sorunlari yasadim.Hastalik dinlemezler.Ama sen kendine acimazsan dik durursan nasilsa guclu diyip daha cok yuklenirler.Esim gelmeyin diyemez ama bana hastaysan gec yat sakin cekinme.Onlar utanmiyosa sende utanma der.Yada yegenlerine hadi yengenize yardim edin.Hadi sofrayi toplayin bulasiga girin diye tembihler.Ve artik ezdirmiyorum kendimi.Kafama da takmiyorum sagligimdan onemli degil.Eskiden sevgilimmis gibi her sabah kaynanami dusunerek uyandim.Simdi herseyi acik acik konusuyorum icimde tutmuyorum ve anladimki gecmis artik aklima hic gelmiyo.Hatta bazen kaynanami ozler yanina giderim😂Esimi bastan dinleseydim keske.Esinizden taktik alin.Cunku onlar onu ailesi.En iyi o bilir.
Tam olarak kac yilda ulastiniz bu kafaya? Benim esim de der git içeri yat cekinme diye. Ama gerizekali kafam..

Sağlık sorunuuzu sadece görümcenize söylemişsiniz Belki de aranızda kalması gereken bir şey olduğunu düşünüp söylelemiştir kayınvalide ve kayınpederinize ya da söylemiştir ama size söylediğimi çaktırmayın demiştir boşuna bileniyor olmayasınız
Kişilik olarak az çok anladım ben sizi Gelip kalmak dışında çok altından kalkamayacağınız sorununuz yoksa çok da büyütmeyin inanın sizin yapınızdaki birini aradaki soğukluk daha çok yorar

Sağlık sorunuuzu sadece görümcenize söylemişsiniz Belki de aranızda kalması gereken bir şey olduğunu düşünüp söylelemiştir kayınvalide ve kayınpederinize ya da söylemiştir ama size söylediğimi çaktırmayın demiştir boşuna bileniyor olmayasınız
Kişilik olarak az çok anladım ben sizi Gelip kalmak dışında çok altından kalkamayacağınız sorununuz yoksa çok da büyütmeyin inanın sizin yapınızdaki birini aradaki soğukluk daha çok yorar
Ne sahane bi yorum. Daha once gorusmemeyi de denedim. Esim de ayni fikirdeydi. Yine ben ikna ettim esimi goruselim yazik diye. Ne kadar anlamissiniz beni. Gercekten o sogukluk daha cok yoruyor.

Görümcemle konuştuğumuz yer kv ve kp de icinde bulunduğu whatsapp grubumuz. Hadi gözlerinden kaçtı ve gorumcem de soylemedi diyelim. Esim tembihlemis, bi sorun gecmis olsun deyin diye. Yine demediler. Yani kasıtlı birşey

Kaynanamdan geçmiş olsun beklemem. Ama unutmam da, sıra ona geldiğinde aynı ilgisizliği bende ona gösteririm.
Şehir içinde kalmak bana da saçma geliyor.
Evime gelenden yardım beklemem. Edene ederim. Etmeyende biblo gibi otururum.
Sorun onlarda degil bende galiba. Kayinvalideme gidip biblo gibi oturamam mesela. Asla kendime yakistiramam. Ama sen kendine yakisani yap geç de diyemiyorum. Icten ice bileniyorum

Sendromumuz batsin :KK43: umursamaz bir insan olabilmeyi o kadar cok isterdim ki
Zamanla olursunuz bence. Siz ne sıklıkla onlara gidiyorsunuz merak ettim. Mesela onlar geleceği zaman siz onlara gidin ve hiçbirşeye elinizi sürmeyin. Böylece ağrınız da olmaz. Size geldiklerinde de çok ağrım var deyip çekilin kenara işleri onlar halletsin artık. Size birşey söyleyim. Ben artık ismi lazım değil olan eş akrabası geldiğinde özellikle yemek yapmıyorum. Aaa evde yemek yok tüh bugün çok işim vardı yapamadım diyorum. Mecbur hazır alıyorlar gelirken. İnan o kadar mutlu oluyorum ki. Zaten yaptıgım hiçbir yemeği beğenmez açık açık söyler. Ben artık umursamama seviyesine geldim. Sana da tavsiye ederim burası çok güzel

Tam olarak kac yilda ulastiniz bu kafaya? Benim esim de der git içeri yat cekinme diye. Ama gerizekali kafam..
5 sene surdu sanirim.Esinizi dinleyin.Kotu olacaginizi bilse demez emin olun.Defalarca soylerim.Ilk zinciri kirmak onemli.Bi kere tadini alinca bi daha gerisi geliyo emin ol.Mesela gecmis olsun demedi diye kafanda kuracagina neden bi gecmis olsun demiyosinuz.Biz aileyiz.Kendi ailem dememis gibi uzuldum de.Kalplerini kirmadan ifade et kendini.Ve cocugunuzla ilgilenince sinir olmuyosaniz(demekki icten seviyolar) kotu insanlar degildirler.Aglamayana meme yok diye bunun icin diyoruz iste.Emin olun cok rahatlicaksiniz.

Back
X