- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
- 53
- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
-
Tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun:9yatak odanıza bayıldım yeşil yatak örtünüzde çook güzel güle güle oturun
Allah huzurlu iyi günlerde oturmanızı nasib etsin uyumlu döşemişsiniz salondaki renk ağır sade çok şık nacizane tavsiyem biraz varaklı aksesuar o renkle çok yakışıyor birde sormak istediğim bir şey var hol resimlerinde kapıların pervazları başka renk gibi duruyor beyaz değilmi fotoğraftanmı öyle çıkmış
paylaşmak isterseniz duvar kağını nerden aldığınızı ve yaptırmak için yani işçilik ne kadara mal oldu yazarsanız memnun olurum
teşekkür ederim :)salonunuz çok ferah ve şık güle güle oturun
duvar kağıdı ve işçilik 200 tl'ye mal oldu.denizli de oturuyorum yaptırmak isteyen olursa tavsiye edebilirim işlerini temiz yaptılar .
Güzel duaların için teşekkür ederim:) taşınınca fotograflarını bekliyorum hayırlı olsun:)evınız çok güzel olmus mutlukla huzurla oturun içinde cennetiniz olsun allah nazarlardan saklasın
bende ocaktan sonra yenı evıme tasınacagım iple cekıorum o gunlerı
eviniz çok güzel sadece salona biraz renk gerekiyor mutlulukla oturun
Biraz karışık attım kusura bakmayın :)
rica ederım ne demek :) ınsallah bızımkı de guzel olucak tasınınca atarımGüzel duaların için teşekkür ederim:) taşınınca fotograflarını bekliyorum hayırlı olsun:)
rica ederım ne demek :) ınsallah bızımkı de guzel olucak tasınınca atarım
tatlım, sen beğenmişsin ya en önemlisi bu.
sanırım yeni evlisin, eşyalar var ama aksesuar yok nerdeyse.
ilk fotoğrafta salon camına astığın tek kanat perdeyi duvar tarafına asarsan daha iyi durur bence. koltuğun arkasında kalmasındansa köşe duvarı doldurması, odayı kucaklaması fikrini değerlendirebilirsin.
zamanla aksesuarlar da eşyaların yerleri de yerini bulur zaten, evinde iyi günlerde, huzurla oturman dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?