Öyle oldu zaten ödeştik miBeni unutursan yamultur mevlam
2 3 gün sonra baskasiyla uzun uzun mesajlastigini görünce küsüp gidecem bak görHayır ama o öyle değil
Selam canım takılıyoruz işteHi girls, nasılsınız
Bende takılıyorum ne olsun, sen acmıssın konuyu bir selam vereyim dedımSelam canım takılıyoruz işteseni sormalı
Abov kimseye mavi boncuktamı dağıtmayak2 3 gün sonra baskasiyla uzun uzun mesajlastigini görünce küsüp gidecem bak görarkadaş ortamında biraz geri.planda kalırdim küçükken onun izleri bunlar
A.s canım evet yaptım bir delilikBende takılıyorum ne olsun, sen acmıssın konuyu bir selam vereyim dedım
Abov kimseye mavi boncuktamı dağıtmayak
AdamBen hiç bi topiğe düzenli takılmam ki beni bırakın siz devam edin. Ayrıca mizaha niye açmadın evvaaa. 3 gün sonra bulaşıkları topladım evi süpürcem muhabbetine geçiliyo. 5 gün sonra da napıyon napiyim sen napıyon muhabbeti.Limonumu sıktım ben kaçar.
Bu konu için mi banlanmaktan bahsediyorsun? BDV'ye açmadığın için banlanmazsın sorun yok :))) geyiğe mi taşınsın
Nana güzel biriydi sen tanımazsınHeyyy gidi Heyyy nana kim ki zaten
Evet abla taşırsan sevinirimBu konu için mi banlanmaktan bahsediyorsun? BDV'ye açmadığın için banlanmazsın sorun yok :))) geyiğe mi taşınsın
Nana güzel biriydi sen tanımazsın
Teşekkür ederiz aslında topiğimiz desek daha iyi olurHayirli olsun yeni topiginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?