Ara ara ugrarimTeşekkür ederiz aslında topiğimiz desek daha iyi olur
Arada uğra ben seni kıskanıyoree yineSelam verdim kaçıyorum
Topigin hayırlı olsun
Ohhh övgümün zezemininide hazırladım tamamdır
Ara ara ugrarim
Taşıdım, valla tırpan şu anda BDV'de bir topikte resmen biçerdövere döndü, siz burada takılın tırpana denk gelmeyinEvet abla taşırsan sevinirime biraz korkuyoruz tırpanından mazur gör
aşk olsun canım neden olmasın beni nerde görürsen gelask olsun evoomm beni unutmuşsunuz
topigi sen kurmussun gorur gormez damladimaşk olsun canım neden olmasın beni nerde görürsen gel
ederimTaşıdım, valla tırpan şu anda BDV'de bir topikte resmen biçerdövere döndü, siz burada takılın tırpana denk gelmeyin
Konu dışı banlanmaları genellikle bdvde oluyor, h.b.u.y bölümünde açılmış konularda konu dışı uyarısı alma ihtimaliniz BDV'ye göre düşük.
Bdv deki hangi konu acabaTaşıdım, valla tırpan şu anda BDV'de bir topikte resmen biçerdövere döndü, siz burada takılın tırpana denk gelmeyin
Konu dışı banlanmaları genellikle bdvde oluyor, h.b.u.y bölümünde açılmış konularda konu dışı uyarısı alma ihtimaliniz BDV'ye göre düşük.
İyi yaptıntopigi sen kurmussun gorur gormez damladim
Bu gece uykum gelmedi sana sarıyorum beybim
Fark ettim benide tutmadıBu gece uykum gelmedi sana sarıyorum beybim
Poff niye böyle oldu kiFark ettim benide tutmadı
Acımamışsın,selam diyen gri olmuş konudaTaşıdım, valla tırpan şu anda BDV'de bir topikte resmen biçerdövere döndü, siz burada takılın tırpana denk gelmeyin
GünaydınGünaydın Cavidan severler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?