- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.161
Tabi canim ya aslinda onu oylr seviyorum hemen herseye evet demesin zaten kiz tadi cikmiyor biraz ugrastirinca daha tatli oluyor o istenilen seyHer insanın kişiliği bir olmuyor canım bizim huylarımıZ birbirimizin aynısı verdiğimiz karara bu onu istiyorsa vardır bi bildiği diye düşünüyoruz bir tanede mesleğimiz olsa ne guzel olacak
Allah mutluluğunuzu daim etsin canim birtanede bebek nasip etsin insallahTabi canim ya aslinda onu oylr seviyorum hemen herseye evet demesin zaten kiz tadi cikmiyor biraz ugrastirinca daha tatli oluyor o istenilen sey
Bizim de kaynana gelin degil anne kiz ilişkisi valla kayinbabam da oyle melek gibi masallah Rabbim onlarin eksikliğini gostermesinBen hicbirzaman kaynana gelin ilişkisi yasayamiyoruz:)
Yok tatlım biz aynı dili konuşmadığımız için aynı ortamda bulunamıyoruz anca düğünlerdeBizim de kaynana gelin degil anne kiz ilişkisi valla kayinbabam da oyle melek gibi masallah Rabbim onlarin eksikliğini gostermesin
Aminnnn insalllahhh rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin insalllahhhAllah mutluluğunuzu daim etsin canim birtanede bebek nasip etsin insallah
Aynen canım iyi haberlerde buluşalım insallahAminnnn insalllahhh rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin insalllahhh
Ne güzel burda birbirimize sürekli dua ediyoruz en azindan ya
Dil kültür farkliligi olunca biraz zor oluyor iletisim.Yok tatlım biz aynı dili konuşmadığımız için aynı ortamda bulunamıyoruz anca düğünlerde
Acil cwp verin cok heycanlandım yaa resim atamıyorum nasıl atıcamKizlarr test yaptm ikinci cizgi gorunuyor brazcık silik sizce hamilemiyimm
dosya yükleden atabilirsin altta silik bile olsa varsa hamilesindirA
Acil cwp verin cok heycanlandım yaa resim atamıyorum nasıl atıcam
Canım ya benim 2 gündür sağ yumurtaligima ağrı giriyor acaba yerleşme mi oluyordur ama halen göğüs ağrısı yokhani hani nerde testt
Boyle dedigine gore ya kayinvaliden hayatta degil yada kendisi uruguanali..Ben hicbirzaman kaynana gelin ilişkisi yasayamiyoruz:)
Senin kayinvaliden yokmuydu yaninda kak kizzzz kayinvalidenin yaninda yatilir mi hicc gelinnnn gelinnKizlar 2 gundur tansiyon dusuklugu yasiyorum.sureklu dusuyo tuzlu ayran icmekten midem bulaniyo.egilp kalkarken oturup kalkarken birden basim donuyo ayakta duramiyorum hep yatiyorum
Yatalım galeriden resmi kırp küçült sonra buraya gir dosya yükleye baş ve yükle bakalimA
Acil cwp verin cok heycanlandım yaa resim atamıyorum nasıl atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?