- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.121
Sabır kusum sabır napıcan kocanın anası duyma görme he he de geçkizlarrrrr kv 1 hafta daha burda ilaçları yüzünden kalicak bizde imdatttttttt aslında iyidri ama herşeye laf ediyor ya çok yanlış anlıyor 4body1soul M MiyavKedi oslem83
Ben senin fotonu inceliyom dünden beri bak bakalım bir
Eki Görüntüle 2169767
Obaaaaaa....kizlarrrrr kv 1 hafta daha burda ilaçları yüzünden kalicak bizde imdatttttttt aslında iyidri ama herşeye laf ediyor ya çok yanlış anlıyor 4body1soul M MiyavKedi oslem83
Tsk ederm canisi bizi birakip gitmeyin zaten hem alıştım baya size insallah benimkkde bu ay tutarBende sizlerin hamile olduğunu görmeden gitmemAnneyimbenanne35 M MiyavKedi Sevsev12 daha aklıma gelmeyen diğer kızlar
Belki kanda çıkar canım ümitsizlik yok:)Kızlar ben test yaptım yine negatif artık çıkmaz zaten.
Anneyimbenanne35 oslem83 4body1soul Sevsev12
Hasta olmadigin müddetçe bizim icin umut var tatlimKızlar ben test yaptım yine negatif artık çıkmaz zaten.
Kız iyice bakaydın vardır belkiKızlar ben test yaptım yine negatif artık çıkmaz zaten.
Gel TESKERE gellllllllObaaaaaa....
Allah kolaylık versin kuzucm yaaaa.1 haftaaaa azcık sabret.
Emannn kiz nolcak ben bu haberi alimda sonrasinda beklerim hec de mühim degilCanım
ben erken yumurtluyorum önceki gebeliğimdede erkenden öğrenmiştim.ama iyi olmuyor sonra elin kolun bağlı oturuyon
Öyle yapcam mecbur tatlımSabır kusum sabır napıcan kocanın anası duyma görme he he de geç
Evet bende öncekinde 4 gün önce öğrenmiştim günler geçmiyorCanım
ben erken yumurtluyorum önceki gebeliğimdede erkenden öğrenmiştim.ama iyi olmuyor sonra elin kolun bağlı oturuyon
+Bende sizlerin hamile olduğunu görmeden gitmemAnneyimbenanne35 M MiyavKedi Sevsev12 daha aklıma gelmeyen diğer kızlar
hamissin iste teste para verme artik kaynanan kizmiyomu senin cohhh para harciyon diye dolar al koy bak dolar aldi basini gitti eniste kolay mi kazaniyo bebelerini bisi alirsin bogazina harca v.s. baska hangi laflar vardi cok harcayan geline soylenenTest yapıyım diye Valizi bir açtım hepsini yapmışım şimdi eczaneye gidicem folikasit almaya bi kaçta test alayım bari takip baabındaa
Du bakalim bata kac vardiKızlar ben test yaptım yine negatif artık çıkmaz zaten.
Bisey göremedim tatlim ama insallah vardir ya
Yarın canm ya.Olsa silik falan çıkardı.Olsun kısmet artık napalım.Du bakalim bata kac vardi
Yok tatlım bende göremedim adeti beklicez artık.Bisey göremedim tatlim ama insallah vardir ya
Ne kadar kalicaksin canimKızlar yarın yola çıkıcam biraz valiz toparlayayım bari.Hiç iş yapmadım daha.Akşama konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?