- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.241
Jelibon bir tek senin yaş mevzun geçmedi heralde onuda ben sormuş olayım
Senide kendime yakın görüyorum bakalım yanılıcakmıyım![]()
ayy koptummmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen hayat çok boş geliyor bana , bugün kabristana gittim orası bambaşka bir dünya gibiydi
Keşke şu kısa ömürde herkes istediği sevdiği insanla beraber olabilseydi
Ve zaman çok çabuk geçiyor Van depreminin üstünden 1 yıl geçmiş dün gibi hatırlıyorum oysa ki:26:
Aslında hayatın merkezinin ne olduğuna bağlı değilmi biraz da
Değil sevdiğin adamı anneni babanı kardeşini hatta güzelliğini sağlığını bile merkeze koymamak lazım bence orası sürekli boş olmalı :)
Sevgiyi merkeze taşıdığımız an ellerin kenetlenmesi bir daha hiç ayrılmaması lazım bence
Ama bizlerde tam tersi oldu .s
Belkide merkezde sandığımız şeyler hatalıydı duygular ,sevme şekilleri yada sevilenler inan bilmiyorum
Fakat doğru kişi geldiğinde bütün hesap kitap hatta şuan konuştuklarımız bile yalan olucak gibi geliyor bana
Bazen hayat çok boş geliyor bana , bugün kabristana gittim orası bambaşka bir dünya gibiydi
Keşke şu kısa ömürde herkes istediği sevdiği insanla beraber olabilseydi
Ve zaman çok çabuk geçiyor Van depreminin üstünden 1 yıl geçmiş dün gibi hatırlıyorum oysa ki:26:
ayy koptummmmm![]()
hehe soylemem kii merak edin bakalim kizceler
benim yasim da 21 canim 22 ye giricem.
bende böyle düşünüyorum aslında mutlu olmakta mutlu etmekte çok kolay bence.
Zor olan mutsuz etmek/olmak gibi.
bazen çiftleri görünce kıskanıyorum,hiç sorunları yokmuş gibi geliyor.
sonra kendime kızıyorum bencilcemi düşünüyorum diye.
kimseye söyleyemiyorum,mutluluklarını istemiyorum sanki.
sesli dile getiremem bunu galiba![]()
Muhabbetinize doyum olmuyor kizlar okuyorum okuyorum arada da yaziyorum iste :)
ama cok uykum geldi gec oldu yatmaliyim saat 1 :)
iyi geceler herkese
(cok yazismayin ha sonra okumasi zor oluyor )![]()
Muhabbetinize doyum olmuyor kizlar okuyorum okuyorum arada da yaziyorum iste :)
ama cok uykum geldi gec oldu yatmaliyim saat 1 :)
iyi geceler herkese
(cok yazismayin ha sonra okumasi zor oluyor )![]()
**en fazla 1 hafta hatta 3-6 gün arası sonra herşey harika günlük gülastanlıkkadınlar aşk acısı çeker mi ?
kadınlar aşk acısı çekermi diye sormuşlar nedense çoğu erkek acı çeken bir kadının varlığına inanmıyor cevaplardan anlayacağınız gibi![]()
kadınlar aşk acısı çeker mi ?
kadınlar aşk acısı çekermi diye sormuşlar nedense çoğu erkek acı çeken bir kadının varlığına inanmıyor cevaplardan anlayacağınız gibi![]()
**en fazla 1 hafta hatta 3-6 gün arası sonra herşey harika günlük gülastanlık
**Bence çeker ama fazla sürmez bi dışarı çıkarlar bitti olay..!
vay be bosuna konusuyoruz adam bizi cozmus hehehehe![]()
dediğin sayfaya baktım ve bir cevabı alıntılıyorum:
Kadınların bir sırdaşları oluyo... Onlara içlerini dökerek rahatlıyolar.. Ama biz erkekler üzüntümüzü içimizde yaşıyoruz.. Bencede bayanlar en fazla 1 hafta aşk acısı çeker..
ne bir haftaymış be,çek çek bitiremedik![]()
Aslında hayatın merkezinin ne olduğuna bağlı değilmi biraz da
Değil sevdiğin adamı anneni babanı kardeşini hatta güzelliğini sağlığını bile merkeze koymamak lazım bence orası sürekli boş olmalı :)
Sevgiyi merkeze taşıdığımız an ellerin kenetlenmesi bir daha hiç ayrılmaması lazım bence
Ama bizlerde tam tersi oldu .s
Belkide merkezde sandığımız şeyler hatalıydı duygular ,sevme şekilleri yada sevilenler inan bilmiyorum
Fakat doğru kişi geldiğinde bütün hesap kitap hatta şuan konuştuklarımız bile yalan olucak gibi geliyor bana
benim erkek arkadaşlarım da çok şaşırıyor banakadınlar gaddar olur, unuturlar, daha iyisini bulunca ona giderler, erkekler asıl acı çeker diyorlar. işin tuhafı arkadaşlarım da hep acı çeken, aldatılan taraf
nedense sevmeyi bilen kadınlar ve erkekler bir türlü denk düşmüyor birbirine. yoksa aldatanlar aldatanlara kalsa, geri kalanlar da diğerleriyle olsa dünya ne güzel olurdu
herkes de hak ettiğini bulur, yaşardı.
24 yaşından sonra gerçek aşkı ve sevgiyi bulabilir miyim kızlar.. artık hiç umudum yok..
24 yaşından sonra gerçek aşkı ve sevgiyi bulabilir miyim kızlar.. artık hiç umudum yok..
Çok özel bir anlamı var o surenin benim için de,bütün cevaplar Rabbimizde gizli,Allah sonumuzu hayır etsinayrıldığım ilk gece öleceğim sanıyordum, nefes alamıyordum, bir de tabi olayın şoku var üzerimde. Kuran aldım elime, tesadüfen bir sayfa açtım inşirah suresi çıktı, tuhaf... okumanı öneririm.
Çok sebebim vardı ayrılmak için çok.Annesinin alttan alta ve bazen aleni ayırma çabaları,sevdiğimin bu oyunlara yenilmesi,sözüm ona beni kaybetme korkusuyla söylediği ve 7 ay sonra öğrendiğim bir yalan,zor bir çocukluk geçirmesinden dolayı bir türlü oturtamadığı denge,garip niteliksiz arkadaş ortamı,sözlerinden dönmesi,ailelerimiz geçmişlerimiz tahsilimiz mesleğimiz arasındaki uçurum,daha neler neler.İşte bu kadar karanlık profilin ardında da yan yana olduğumuzda gerçekten zamanın durması,birbirimizin gözlerine bakarken sorun dediğimiz herşeyin anlamını yitirmesi,birbirimiz olmadan yaşanacak bir hayatı ikimizin de hayal bile edememesi bu kaçınılmaz ayrılığı hep erteledi.Sonra bir gece ağlama krizi geçirdim,o bir kırılma noktası oldu.Ayrıldım...Yaklaşık 4 aydır ayrıydık,elimde 2 yüzük ve doğru olup olmadığını bilmediğim kararımla başbaşa kaldığım 4 ay.Öldüm mü,yaşadım mı,ne zaman uyudum,ne yedim anlamadan uykuda gibi geçen 4 ay.4 aydan sonra o koşuşu,pişmanlığı,af dileyişi;buna rağmen bana sadık kalmadığını ve yeni arayışlara girdiğini öğrenişimle birlikte aklımda tek bir acaba kalmadı.Sevilecek,özlenecek muhakkak;ama en doğru kararı vermenin huzuru zaman içinde yaraları saracak biliyorum.Seviyorum O'nu
biz de bi 4 5 ay sonrasinda gorusmustuk ayrildgimiz gunun sonrasinda yani... sacma bi donusu sacma bi gidisi oldu zaten neyse...
sarilmayi ben istedim. dedim ki o an -icimden soyledigimi dusunuyordum meger o da duymus - "dunya dursa keske simdi." o da demisti ki "keske dunya bugunden ibaret olsa"...
alnimdan opmustu giderken gene inanci olmadigini soylerek.. ayrildigimdan daha cok agladm ama ertesi gun yeniden basladim herseye...
tum donus yollarini kapadim ona.icim olmayacaginin kesinligyle tarif edilmez bi huzura kavustu..
yaziklar olsun inancini yitirip de saga sola yazan, ozgurluk pesinde kosan, benden ve sevgimden sklms o insana yaziklar olsun.
Çok özel bir anlamı var o surenin benim için de,bütün cevaplar Rabbimizde gizli,Allah sonumuzu hayır etsin
Çok sebebim vardı ayrılmak için çok.Annesinin alttan alta ve bazen aleni ayırma çabaları,sevdiğimin bu oyunlara yenilmesi,sözüm ona beni kaybetme korkusuyla söylediği ve 7 ay sonra öğrendiğim bir yalan,zor bir çocukluk geçirmesinden dolayı bir türlü oturtamadığı denge,garip niteliksiz arkadaş ortamı,sözlerinden dönmesi,ailelerimiz geçmişlerimiz tahsilimiz mesleğimiz arasındaki uçurum,daha neler neler.İşte bu kadar karanlık profilin ardında da yan yana olduğumuzda gerçekten zamanın durması,birbirimizin gözlerine bakarken sorun dediğimiz herşeyin anlamını yitirmesi,birbirimiz olmadan yaşanacak bir hayatı ikimizin de hayal bile edememesi bu kaçınılmaz ayrılığı hep erteledi.Sonra bir gece ağlama krizi geçirdim,o bir kırılma noktası oldu.Ayrıldım...Yaklaşık 4 aydır ayrıydık,elimde 2 yüzük ve doğru olup olmadığını bilmediğim kararımla başbaşa kaldığım 4 ay.Öldüm mü,yaşadım mı,ne zaman uyudum,ne yedim anlamadan uykuda gibi geçen 4 ay.4 aydan sonra o koşuşu,pişmanlığı,af dileyişi;buna rağmen bana sadık kalmadığını ve yeni arayışlara girdiğini öğrenişimle birlikte aklımda tek bir acaba kalmadı.Sevilecek,özlenecek muhakkak;ama en doğru kararı vermenin huzuru zaman içinde yaraları saracak biliyorum.Seviyorum O'nu![]()