- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.841
hiç değilse birimiz keyifli olsun
iyi seyirler![]()
ironiydi o ben kim iyi olmak kim
Walla o enerjiye bende inanmaya baslasim :S
Konustuk biraz daha.. En son iste ona konusmak isterse konusabilecegimizi, aksi takdirde mesajlasmanin anlamsiz oldugunu soyledim. Tamam eger seni sinirlendirdiysem ozur dilerim dedi. sonra "ne dusunecegimi bilmiyorum" yazdi. bende ben senden hic birsey beklemiyorum. basindan beri aramizda tuhaf bir bag var bunun farkindayim. ama eger bugun bildiklerimi basinda bilseydim hic bi zaman iliskiye baslamaz hep iyi arkadas kalirdik yazdim. Neyi bilseydim durumun farkli olacagini sordu. Bende onun bu kucuk kasabada kalmak istediginden bahsettim. burda kalmak istedigini bilseydim baslamazdim, en azindan sana basinda belirttigimi dusunuyorum burda yasamak istemedigimi dedim. O da "ben hala nerde yasamak istedigimi bilmiyorum. evet bunu soylemistin" dedi. 3 saat oldu cevap yazmadim. yazmayacagim. bu kadar cok "bilmiyorum, emin degilim, kafam karisik" sozleri batmaya basladi
hahaha nedense buna bende cok sevindimne yapmaya calisiyor tabi bilemiyoruz ama durup durup telefonu eline alip bos mesaj bakip numarani girip bisiler yapio iste kendi capinda
cirpinsinnnnnnnnn
![]()
sen gidersin başka bir yere o hala nerede kalmak istediğini, seninle olmak isteyip istemediğini düşünür durur
bir tek ben sevinemedim şu mesaj olayına nedense. alay ediyor gibi geliyor