- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.721
Merhaba kızlar bir hata yaptım..onu cam da gördüm sonra ço da kötühakaretler işittim..
bugün daha bir saat önce..
karşımdaki adam umursamaz ok mok diyerek konuştu sadece...
böyle yaptı.. sonra gözlerimden yaşlar süzüldü evet gördü bunları..
beni yeniden diriltti yeniden de yıktı kızlar evet
kelimenin tam anlamı ile şuan dipteyim
onun gözünde de rezil bir haldeyim
gururssuz güvensiz çaresizim evet ben bu hale soktum kendimi..
Şimdi soruyorum size bu büyük hata da bir gün geçer mi yoksa ben artık umutsuz bir vaka mı oldum????
Yani o yaptı benişm yapmam gerekni o sçtı agzıma benim yapmam gerekirken..
çok dona kaldım.. çok dondum şuan.. diyecek söz bulamıyorum aglıyorum..
Kızlar bu durumda olan olud mu hiçç.. bu böyle kapanacak ben gurursuz dibe çökmüş mü olucam hep..
artık gücüm kalmadı inanacak dermanım kalmadı iyi olacagıma da inanamıyorum şuan..
BİR gün o rabbim bu bana umut verip bana böyle yuaptı ya bunu ona da yaaştsın ben de göreyim istiyorum..
canım bu erkekleri anlamak gerçekten güç bak bir anlık sinirle öfkeyle ağızlarına geleni söylerler sonrada öyle pişman olurlar ki sen bile şaşırırsın
sen niye yıpratıyorsun bu kadar bitmiş görüyorsun ki kendini boş versene seni bilen bilmiyor mu boş ver anlamadıysa bırak o kaybetti
bir gün çok iyi anlayacak yaptığı hatayı kapına geldiğinde de seni mutlu görecek ve yanında başka biriyle tabi buda ona kapak olur
senin çektiğinin daha fazlasını çeker ama sen şimdi bittim yerin dibine girdim dersen olmaz ki toparlan kendine gel
olan olmuş artık yapacak bir şey yok çok özlesen de artık konuşma onunla beyefendi sende beklemiş özrü çabayı göremeyince de ağzına geleni söylemiş
şimdi buna takılıp hayatı zehir mi edeceksin kendine güçlüsün sen ne güzel okuyorsun unutmaya çalış olanları aklından sil hatrlamamaya çalış
Allaha bırak gün olur devran döner onda oda çeker senin tek göz yaşının hesabını verecek hem bu dünyada hem öbür tarafta sen içini rahat tut