- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.481
Yok canim estagfirullah sorabilirsin tabi,bende sikmayim diye ayrıntılı anlatmıyorum.o kızla ayrılmalarının sebebi aldatma.yani kiz bunu aldatmış ki onuda o gün öğrendim,daha önce bana anlaşamadık demişti.zaten daha 16 la çıkmışlar,17-18 gibi ayrılmışlar.sonra bu sanırım ciddi iliskilerden hep korkmuş ve hep vakit geçirmek icin birileriyle olmus.beni ilk gördüğü anda karar vermiş evlenmeye,hep dua etmiş karşısına bidaha çıkayım diye.bende ondan hoşlanmıştım tabi.tanistik 2-3 ay sonra ben iliskinin adını koymak istiyorum dedi.dedim bak bu ciddi bir adım biraz daha birbirimizi tanıyalım dedim zaten ailem kabul etmedi.bu yinede ailesini hemen devreye soktu,Hergün benim
Ailemi aramalar,tanışmak icin ısrar etmeler falan.en sonunda babami ikna ettik.hemen Nisan istedi.dedim daha erken biraz sözlü kalalım,hayir olmaz ben bunu herkese ilan etmek istiyorum dedi.onuda kabul ettim.ayrildigi güne kadar seni tanıdıkca daha cok seviyorum istesem birdaha senin gibi birini bulamam diyen birisi bendenmi soğudun dediğimde.hatta herkes dedi nisanda,nişanlının mutlulugu heryerine yansımış,gözleri sadece senin üzerinde,gözlerinin ici gülüyor dedi herkes.uzun bir iliskimiz olmadı yani.4 ay sonunda nisanlandik,Nisan'dan 3 ay sonra ayrildik
anladım canım böyle bir şey arkadaşımında başına geldi malesef boş ver gerçekten çok şükür ki evlenmeden bitmiş gitmiş haketmemiş demek ki seni hiç aramada sormada naparsa yapsın şimdi beddua edecem olmayacak ya benzerini gördüm ondan çok sinirlendim