Buyrun...Terapi Grubumuz :))

boşver canım hakkında hayırlısı ben herkese diyorum yeterki şu sevgimi hakeden biri olsun bende seveyim dünyanın öbür ucuna giderim seven gelirde her yere annesi doldurmuş belliki ama onun açısındanda düşünürsek kim evladdan ayrılmak isterki tabi söz konusu mutluluğuysa bilemiycem ama şimdiden böyle yapıyosa ohoo ilerde çok üzerdi seni fazlada sürmemiş 10 ay hiç üzülme kuzum daha iyileri çıkar karşına emin ol valla takınca insanın eline bişey geçmiyor hayat herşeye rağman güzel sen pozitif olunca herşey aleyhine gelişiyor ben üzüldüm değmediğini anladım şimdi hayatımı yaşıyorum yaşamaya devamda edeceğim boşversene sevdiğine sahip çıkmayandan bir cacık olmaz

tesekür ederim. Bir dün gece üzüldüm diyebilirim o kadar. Son dediginde cok haklisin sevdigine sahip cikmayandan bir cacik olmaz. Evet bunu yapamadi. Daha önce iliskisindende biliyorum ailesine karsi sevdigi insani hic savunamiyor. Tamam annesi icinde tabiki kolay olmayacakti ama alimizde daha farkli sartlarda yasamak varken niye daha zor ve s1k1ntili sartlarda yasamayi secelim ki?

tesekür ederim. Bir dün gece üzüldüm diyebilirim o kadar. Son dediginde cok haklisin sevdigine sahip cikmayandan bir cacik olmaz. Evet bunu yapamadi. Daha önce iliskisindende biliyorum ailesine karsi sevdigi insani hic savunamiyor. Tamam annesi icinde tabiki kolay olmayacakti ama alimizde daha farkli sartlarda yasamak varken niye daha zor ve s1k1ntili sartlarda yasamayi secelim ki?

ailesine karşı sevdiği insanı savunamıyorsa onlar için sevdiği kişiyi hep ezer 2.planda olur senin sözünün bir değeri olmaz onların yanında böyle bir ilişki zaten yürümez ailede önemli ama sonuçta öteki tarafta da sevdiğin hayatını paylaşacağın ömrünün nasibi sahibi var yani dengede tutmadığı sürece senide kendisinide üzerdi boşver tatlım gerçekten hakkında hayırlısı olsun üzülme hiç daha iyileri çıkıyor emin ol

ailesine karşı sevdiği insanı savunamıyorsa onlar için sevdiği kişiyi hep ezer 2.planda olur senin sözünün bir değeri olmaz onların yanında böyle bir ilişki zaten yürümez ailede önemli ama sonuçta öteki tarafta da sevdiğin hayatını paylaşacağın ömrünün nasibi sahibi var yani dengede tutmadığı sürece senide kendisinide üzerdi boşver tatlım gerçekten hakkında hayırlısı olsun üzülme hiç daha iyileri çıkıyor emin ol

insaAllah :) bende senin gibi düsünüyorum tabiki aile cok önemli ama sevdigi insanida ezdirmemeli. Birde söyle bir hafta öncesine kadar ben gelirim seninle heryere diyordu sen ailemi ikna et sonra diyoki yok ben anneciyim annemden ayrilamam :S Neyse hayirlisi olsun.

insaAllah :) bende senin gibi düsünüyorum tabiki aile cok önemli ama sevdigi insanida ezdirmemeli. Birde söyle bir hafta öncesine kadar ben gelirim seninle heryere diyordu sen ailemi ikna et sonra diyoki yok ben anneciyim annemden ayrilamam :S Neyse hayirlisi olsun.

annesiyle ona mutluluklar o zaman boşver canım hayırlısı

selam kizlar anlatip rahatlamak istiyorum :) Dün erkek arkadasimla ayrildik. 10 aydir beraberdik. O Türkiyede ben Yurtdisinda yasiyorum. Iyi kötü birseyler paylastik. Asil sorunumuz ise benim evlenip Türkiye´ye gitmek istememdi, burda yurtdisinda hayat sartlarimiz daha iyi olacagini düsündügüm icin gitmek istemedim. Kendisi annesine "sordu" bu konuyu. Neyse 10 gün sonra yanina gidecektim bu konuyu orda konusacaktik. Sonra bi ara "anneme sen sor/ikna et" dedi. Biraz sok oldum ama belli etmedim acikcasi garip geldi. Neyse dün bombayi patlati. 27 yasindaki adam bana "ben anneciyim annem benden ayrilamaz bende annemden ayrilamiyorum" dedi ve bitirdi sonra lafi dolandirip benim onu kandirdigimi gelmek istemedigimden dem vurdu.

Hayata sifirdan baslayamazmis da bilmem ne anlati durdu, yasadigi sehirde 1400 maasla bir aileyi gecindirebilecegini sandi. Ben ikimiz icin en iyisini istemisti o annesinin istedigi hayati secti. Neyse rahatladim :))

Hayırlısı olsun hakkında eğer ortada gerçek bir sevgi varsa eminim geri dönücektir pişman bir halde
Aynı durumları kuzenim yaşadı
Şuan sevgilisi kuzenimin yaşadığı şehre gelmeyi kabul etti kısa bir zaman sonra durumu ailelere açıcaklar
Yani oda bırakıp gitti ama yapamayacağını anladı şimdi şehir değiştirmeye bile razı :)

Bunu neden anlattım çünkü bu işler nasip kısmet işi
Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun
Umarım çok fazla üzmezsin kendini
Sonuçta olaylar bir şekilde olacağına varıyor

Bende dün bir nişana gittim
Hemen birileri beğenmiş haber göndermiş :1:

Güldüğüme bakmayın ya sinirlerim bozuldu eskisi geldi aklıma -ki daha unutabilmiş değilim
İstemiyorum dedim bende anneme

O aklımdayken olmaz zaten ve hiç evlilik gibi bir düşüncem yok
O aptal böyle giderse beni tamamen kaybedicek :19:

Hiç bişeye inancım kalmadı ya ne birini sevmek istiyorum ne ona güvenmek istiyorum bunlar yük gibi geliyor bana
Düşüncesi bile yoruyor adamı...
Hala bile onu tamamen unutcak olmayı yediremiyorum kendime
Of Allah'ım bir çıkış yolu bir çare verse bana ver herkese ...

aynen tatlım üstelik evdeyim sıkılıyorum çok fazla birde okullar açılsa daha iyi olacağım eminim hafiflemiş hissediyorum çünkü çok baskıcıydı kendisi facede paylaştıklarıyla öldürdü içimde kendisini tiksindim iyice hiç bir duygum kalmadı ona karşı ya merak ediyorum acaba bu hisler geçicimi hani özlemiyorum bile artık

Soğumuşsun baya canım.
Aman iyi olmuş kurtulduğun.
Sana uygun biriyle olman senin için daha hayırlı bana göre.

Bende buna yakın sebeplerden nişanlımdan ayrıldım canım.
O yüzden erken bitmesi senin için hayırlı olmuş bence.

Bende dün bir nişana gittim
Hemen birileri beğenmiş haber göndermiş :1:

Güldüğüme bakmayın ya sinirlerim bozuldu eskisi geldi aklıma -ki daha unutabilmiş değilim
İstemiyorum dedim bende anneme

O aklımdayken olmaz zaten ve hiç evlilik gibi bir düşüncem yok
O aptal böyle giderse beni tamamen kaybedicek :19:

Hiç bişeye inancım kalmadı ya ne birini sevmek istiyorum ne ona güvenmek istiyorum bunlar yük gibi geliyor bana
Düşüncesi bile yoruyor adamı...
Hala bile onu tamamen unutcak olmayı yediremiyorum kendime
Of Allah'ım bir çıkış yolu bir çare verse bana ver herkese ...

Ne kadar oldu ayrılalı canım ve kaç yaşındasın?
Barışma ümidin mi var?

Ne kadar oldu ayrılalı canım ve kaç yaşındasın?
Barışma ümidin mi var?

23 yaşıma girdim canım 7 ay oldu ayrılalı aslında hiç bir ümit yok
En son geri döndüğünde bizden birşey olmaz diyerek yolladım onu(gerçekten olmazdı)
Ama unutabildim mi ? - Hayır .

Bilmiyorum ya bazen çok sıkılıyor içim

:6:

23 yaşıma girdim canım 7 ay oldu ayrılalı aslında hiç bir ümit yok
En son geri döndüğünde bizden birşey olmaz diyerek yolladım onu(gerçekten olmazdı)
Ama unutabildim mi ? - Hayır .

Bilmiyorum ya bazen çok sıkılıyor içim

Uzun bir süre olmuş canım.
Ama artık kendine şans vermelisin.

Hayırlısı olsun hakkında eğer ortada gerçek bir sevgi varsa eminim geri dönücektir pişman bir halde
Aynı durumları kuzenim yaşadı
Şuan sevgilisi kuzenimin yaşadığı şehre gelmeyi kabul etti kısa bir zaman sonra durumu ailelere açıcaklar
Yani oda bırakıp gitti ama yapamayacağını anladı şimdi şehir değiştirmeye bile razı :)

Bunu neden anlattım çünkü bu işler nasip kısmet işi
Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun
Umarım çok fazla üzmezsin kendini
Sonuçta olaylar bir şekilde olacağına varıyor

Belkide pisman olucak dedigin gibi ama beni biraktigi yerde bulamayacak elbette sevgi var ama ayrilirken bana yaptigini unutamam. Ben onun icin her firsata ara tatillerde Türkiye´ye gittim. 10 gün sonra tekrar gidiyorum ve bana görüsmeyelim dedi. Bu konuyu yüzyüze bile konusamadan kestirip atti üstelik bir hafta önce gelirim sen ailemi ikna et diye adam. Bunu bile garipsemistim.

Ve ayrilirken bana benden hicbir esyamin onda olmasini istemedigini ve gelip kapima verecegini söyledi. Yanimda akrabalarim oldugunu bildigi halda bana israrla gelecegim kapina verecegim dedi üstelik evimin adresini bile ona vermemistim bulustugumuzda ben dönerken beni izlemis öyle ögrenmis ben bu adiligi bana yapma aileme mahcup etme dedikce gelecegim deyip durdu olmasa kargoya verecegim. En sonunda ben bulusalim o zaman ver dedim zor ikna ettim. Böyle cirkin bir düsünceyi ondan beklemezdim. O yüzden pisman olup gelse bile beni bulamayacak.

Bende buna yakın sebeplerden nişanlımdan ayrıldım canım.
O yüzden erken bitmesi senin için hayırlı olmuş bence.

tesekür ederim hayirlisi buymus demek.

Son düzenleme:
Selam kızlar bende yeni katıldım aranıza. benimde ilişkim daha yeni bitti. tam bulduğumu sanmıştım 3 yıl boyunca evet evleneceğim adamı buldum demiştim. ailece tanışmaya geldikleri gün öyle saçma konuştularki gururum onurum kırıldı anlatıp dahada yıpranmak istemiyorm. ve bu hiç sesini çıkarmadı. ben kendimi hiç bozmadım. benim günahıma girdiler vebalimi aldılar. Rabbime havale ettim. noktayı koydum.. ailemi ezdirmem. 3 yılıma yanıyorum. kendimi kullanılmış bir salak gibi hissediyorum:(

selam kizlar anlatip rahatlamak istiyorum :) Dün erkek arkadasimla ayrildik. 10 aydir beraberdik. O Türkiyede ben Yurtdisinda yasiyorum. Iyi kötü birseyler paylastik. Asil sorunumuz ise benim evlenip Türkiye´ye gitmek istememdi, burda yurtdisinda hayat sartlarimiz daha iyi olacagini düsündügüm icin gitmek istemedim. Kendisi annesine "sordu" bu konuyu. Neyse 10 gün sonra yanina gidecektim bu konuyu orda konusacaktik. Sonra bi ara "anneme sen sor/ikna et" dedi. Biraz sok oldum ama belli etmedim acikcasi garip geldi. Neyse dün bombayi patlati. 27 yasindaki adam bana "ben anneciyim annem benden ayrilamaz bende annemden ayrilamiyorum" dedi ve bitirdi sonra lafi dolandirip benim onu kandirdigimi gelmek istemedigimden dem vurdu.

Hayata sifirdan baslayamazmis da bilmem ne anlati durdu, yasadigi sehirde 1400 maasla bir aileyi gecindirebilecegini sandi. Ben ikimiz icin en iyisini istemisti o annesinin istedigi hayati secti. Neyse rahatladim :))

Bende yurtdisindayim canim ve türkiyede o maasla gecinemezdin, emin ol pisman olup acilen geri dönmek isticektin,
iyi olmus bence ayrilman, hayirlisi böyleymis diye düsünüyorum, Bundan sonra hakkinda hayirlisi olur insallah

Bende yurtdisindayim canim ve türkiyede o maasla gecinemezdin, emin ol pisman olup acilen geri dönmek isticektin,
iyi olmus bence ayrilman, hayirlisi böyleymis diye düsünüyorum, Bundan sonra hakkinda hayirlisi olur insallah

Buna ona bende dedim kac kere yok olur niye olmasin bazen kendi tek bile zor geciniyor o rakama, tamam bende calisacaktimda cocuk oldugunda ne olacakti. Bunlari cok basit görüyordu. Zaten artik pisman olup dönmek istese bile yukarida söylediklerimden ona bundan sonra güvenemem. Ailesiyle mutlu olsun. Simdi ben Türkiye´ye gitmeyecegim icin onu kandirmis oyalamis oluyorum. Ben ikimiz icin en iyisini istedim o annesi icin. AMa ben kapansaydim (ki bunu allah rizasi icin yaparim ailesi icin degil), türkiye´ye gitseydim, senenin 4-5 ayini ailesiyle yasamayi kabul etseydim benden iyisi olmazdi simdi. :50:

Back
X