Evet kesinlikle yalnizliktan.. Aslinda hepimizin sorunu da bi yerde o. Yerleri dolmadi henuz.. Bu gibi islerde civi civiyi soker demisler. Ben onun yerine koyabilecegim bir baskasini bulmus olsam, umrumda olmazdi. Oyle biri henuz yok.. Ben hala ayrilik acisi cektigimi zannediyorum ama aslinda yasadigim yalnizlik..
Bir de dun dusundum.. Aksam fenalik basinca ciktim disari. Sogukta yurudum biraz. Terk eden erkek adam degildir buna karar verdim

Erkek adam bir kadini birakmaz ortada ihanet gibi bir sebep yoksa... Bunlar adam degil ya. Guvenerek bir yola cikiyorsun, seni yari yolda birakiyorlar. iyi niyetimi seveyim ben de hep kendimde sorun arayip durdum neden birakti diye. Yok cok ustune gitmisim, yok ona bi gelecek sunmuyormusum, yahu ayrilmamisim iste, onunla beraberim ben bu da demekki zorluklari asmak niyetindeyim, burda bende kabahat yok. Burda adam olmayan biri var, o da bu terk eden erkek gorunuslu kereste. diger insanlarin iliskileri nasil yuruyor? Duse kalka ama beraber devam ediyorlar.. Ayrildik diye de degil, terk edildim diye onu sahane birsey sanip, kendimi yerden yere vurmusum... Meger o kaval adam degilmis.. Soguk havada yurumek iyi geldi

onu sevmemek icin bir sebebim daha oldu