Buyrun...Terapi Grubumuz :))

istanbul kadıköy göztepe istasyon mahallesinde oturan hiç tanımadığım bir bayan ile arkadaşlık yapmak istemekteyim.

özelliklerim şunlardır :
iyi bir dinleyiciyim
öngörüm yüksek
çok kazık yedim tecrübe sabit
sanat tarihi yükseği ile uğraşmaktayım
alışverişten anlarım

yok canım ben merak etmiyorum..beni merak etmeyeni etmekte istemiyorum..
demek istemiyo artık..naptığıda umrumda değil.1 ay olmuş ortaya çıkması lazımdı şimdiye kadar.

istanbul kadıköy göztepe istasyon mahallesinde oturan hiç tanımadığım bir bayan ile arkadaşlık yapmak istemekteyim.

özelliklerim şunlardır :
iyi bir dinleyiciyim
öngörüm yüksek
çok kazık yedim tecrübe sabit
sanat tarihi yükseği ile uğraşmaktayım
alışverişten anlarım

sen ciddimisin yaf :) kendi reklamını mı yapıyosn :1:

yok canım ben merak etmiyorum..beni merak etmeyeni etmekte istemiyorum..
demek istemiyo artık..naptığıda umrumda değil.1 ay olmuş ortaya çıkması lazımdı şimdiye kadar.

evet bencede..benimde bi ay oldu iki kere aradı sadece bende açmadım o kadar. siz niye ayrıldınız kuzum anlatmak istersen dinlerim yoksa hatırlatmayım hiç

canımm öncelikle hoşgeldin.. ne yaşadın yaa ne kadar oldu ben henüz hiç iyi ddeğilim nasıl atlattın

Neler yaşamadım ki..
Çok değer verdim. Yeri geldi kardeşi, ablası, annesi babası eşi oldum..
üniversite okuyoruz aynı bölümdeyiz.
yemeğini de yaptım temizliğinide.. hiçbir zaman of puf demedm. severek isteyerek yaptım.
gözlerinin içine aşkla baktım hep. cebimde 5 lira dahi olsa bu 'bzim paramız ' dedim.
kızım ödemem demedm hiç. ona da derdm kuruş paran olmasın önemli değil. sen varsın ya yanımda rabbmden başka ne isterim
üzerine titredm. yazın çalıştım çalıştığım parayla hediyeler de aldım ona. herkes imrenirdi bize.
bana hep derdi zaten. senin gibi kızla evlenilmez mi diye..
fakat yazın çalıştığından dolayı doğru düzgün konuşamıyorduk .zaten sürekli mesaj yazan biri değildi sevmezdi. kendi tabuları vardı. gereksiz gururlarda vardı tabi.
bende biraz ilgi göstersn isterdm. çünkü o benm kıymetlimdi.
eşim olacaktı..
omzunda az mı ağladım..
ardından bir sene içerisinde babamı kaybettim. yıkım oldu benim için ama ona sırtımı çevirmedm hep bağlandım..
babam gibisin derdm ona hep ellerini bir an olsun bırakmazdım..
onunda ailevi problemleri vardı. ..
neyse bana ilgi göstermeyince. bende sürekli dile getiriyordum. ağlıyordum küsüyordum güzellikle söylüyordum ama gene aynı gene aynı ..
birgün gene bu muhabbet açılınca sinirlendi. ben ayrılalım dedm. o da bana bu lafı nasıl dersn dedi çekti gitti. sonra ardından seninle yapamam ailevi sorunlarım var sorumluluğunu taşıyamam dedi.. bir nevi bahanesi oldu işte.. ben onun ayaklarına kapandımm yalvarırım düzeltelim kendimizi diye. beni itti. zaten babasızlığımın acısını çekerken tekmeyi bastı bana. ağladım sızladım yataklara düştüm kilo verdim umrunda olmadı. onu aradım beni ararsan numaramı değiştircem yeter artık sevmiyorum seni. git artık dedi..
emeklerim yerle bir oldu yani. hala aynı bölümdeyiz.. sigarayı bıraktırmıştım ona.. sigaraya başlamış. geçenlerde arkadaşım görmüş. zil zurna sarhoşmuş arkadaşları eve zor atmış .
bilmiyorum belkide keyiften içiyordur. artık mesaj hakkı yapmıcam ohh rahatım dedi..
belkide rahattır ne diyebilirim ki ..

yok ben tokatlıyım zaten de niye hiç arkadaşın yokmu madem kazık yedin nasıl güveneceksin ki
hayır yok : ( çok yalnızım ve o muhiti çok seviyorum.
belki olur bir arkadaşım o çevreden, güvenmeye gelince, her şey nasip kısmet işi şekerim alnımızda yazan olur

Neler yaşamadım ki..
Çok değer verdim. Yeri geldi kardeşi, ablası, annesi babası eşi oldum..
üniversite okuyoruz aynı bölümdeyiz.
yemeğini de yaptım temizliğinide.. hiçbir zaman of puf demedm. severek isteyerek yaptım.
gözlerinin içine aşkla baktım hep. cebimde 5 lira dahi olsa bu 'bzim paramız ' dedim.
kızım ödemem demedm hiç. ona da derdm kuruş paran olmasın önemli değil. sen varsın ya yanımda rabbmden başka ne isterim
üzerine titredm. yazın çalıştım çalıştığım parayla hediyeler de aldım ona. herkes imrenirdi bize.
bana hep derdi zaten. senin gibi kızla evlenilmez mi diye..
fakat yazın çalıştığından dolayı doğru düzgün konuşamıyorduk .zaten sürekli mesaj yazan biri değildi sevmezdi. kendi tabuları vardı. gereksiz gururlarda vardı tabi.
bende biraz ilgi göstersn isterdm. çünkü o benm kıymetlimdi.
eşim olacaktı..
omzunda az mı ağladım..
ardından bir sene içerisinde babamı kaybettim. yıkım oldu benim için ama ona sırtımı çevirmedm hep bağlandım..
babam gibisin derdm ona hep ellerini bir an olsun bırakmazdım..
onunda ailevi problemleri vardı. ..
neyse bana ilgi göstermeyince. bende sürekli dile getiriyordum. ağlıyordum küsüyordum güzellikle söylüyordum ama gene aynı gene aynı ..
birgün gene bu muhabbet açılınca sinirlendi. ben ayrılalım dedm. o da bana bu lafı nasıl dersn dedi çekti gitti. sonra ardından seninle yapamam ailevi sorunlarım var sorumluluğunu taşıyamam dedi.. bir nevi bahanesi oldu işte.. ben onun ayaklarına kapandımm yalvarırım düzeltelim kendimizi diye. beni itti. zaten babasızlığımın acısını çekerken tekmeyi bastı bana. ağladım sızladım yataklara düştüm kilo verdim umrunda olmadı. onu aradım beni ararsan numaramı değiştircem yeter artık sevmiyorum seni. git artık dedi..
emeklerim yerle bir oldu yani. hala aynı bölümdeyiz.. sigarayı bıraktırmıştım ona.. sigaraya başlamış. geçenlerde arkadaşım görmüş. zil zurna sarhoşmuş arkadaşları eve zor atmış .
bilmiyorum belkide keyiften içiyordur. artık mesaj hakkı yapmıcam ohh rahatım dedi..
belkide rahattır ne diyebilirim ki ..
canımm başın sağolsun ne kadar oldu babanı kaybedeli.bende babamı kaybettiğimde yeni başlamıştık ama o beni hiç bırakmadı o zamanlar ben açım dedim saatlerce yol tepip gelip beni yemeğe götürdü ama sonuç gene aynı..ne kadar oldu siz ayrlalı

hayır yok : ( çok yalnızım ve o muhiti çok seviyorum.
belki olur bir arkadaşım o çevreden, güvenmeye gelince, her şey nasip kısmet işi şekerim alnımızda yazan olur

valla ne deyim kuzum tokattan istersen gel ben senin arkadaşında olurum herşeyinde ama maledef kadıköyde değilim :52::52:

valla ne deyim kuzum tokattan istersen gel ben senin arkadaşında olurum herşeyinde ama maledef kadıköyde değilim :52::52:

çok teşekkür ederim, tokat'ta da bir kapım olması hayli mutlu etti :)
olsun kadıköy'de olmasanız dahi nezaketiniz yeter,
valla zile'yi görmek isterim sezar gelip geldim gördüm yendim dediği kadar güzel mi merak içindeyim : ))

çok teşekkür ederim, tokat'ta da bir kapım olması hayli mutlu etti :)
olsun kadıköy'de olmasanız dahi nezaketiniz yeter,
valla zile'yi görmek isterim sezar gelip geldim gördüm yendim dediği kadar güzel mi merak içindeyim : ))

olsun kadıköyde olmasamda burdayım sonuçta topic cikten bi arkadaş olurum bende :) canım zile o kadar ahım şahım bi yer değil yani tokatta öyle:) biz zilenin insanından pek hoşlanmayız.bizim buralarda çorumlu kaybolmuş zilelinin cebinde bulmuşlar derler o yüzden yani :)

olsun kadıköyde olmasamda burdayım sonuçta topic cikten bi arkadaş olurum bende :) canım zile o kadar ahım şahım bi yer değil yani tokatta öyle:) biz zilenin insanından pek hoşlanmayız.bizim buralarda çorumlu kaybolmuş zilelinin cebinde bulmuşlar derler o yüzden yani :)

ne demek siz istedikten sonra başım gözüm üstüne dostluğunuz
valla çok güldüm şu zile anlatımınıza o kadar yolu tepmeye gerek yok demek ki zile için :)
Allah'da sizi güldürsün

ne demek siz istedikten sonra başım gözüm üstüne dostluğunuz
valla çok güldüm şu zile anlatımınıza o kadar yolu tepmeye gerek yok demek ki zile için :)
Allah'da sizi güldürsün

valla zile için değilde benim için olabilir sanki :D yani zileden daha alımlıyım :52::52::52::52:

Morvent sen neden ayrıldın canım merak ettim
Burda herkesin yanında olmaya çalışıyosun
Ama sen anlattın mı hiç merak ettim :26:

Back
X