Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bugün nasılız kızlar iyiyiz umarım :) Hayat devam ediyor tüm hızıyla ben bu arada farkettim cidden unutma moduna girmişim. Az bir parça kaldı o da giderse tam olacak. Belki çok hafif bir döner mi umudu gibi birşey. Gerçi bu düşünce bile çabucak uçuveriyor. Hayatım hızlandı çok işler var. Bakalım hayırlısı yaşamın hediyelerini kabul ediyorum :)))

selam kizlar nasilsiniz bakalim :)))
ben iyiyim Allaha sukur. bi kac gundur arka arkaya eskimis insani ruyamda goruyordum nasil huzursuzdum bilemezsiniz, gormeyince de iyiyim.
ustunden cokca vakit gecmesinden olsa gerek :) icimdeki sevgi boslugu gittikce artiyor ya. soyle sefkatli,pamuk gibi sevecek hayirli bi sevdicek diliyorum hepimize :)) :23:
maviask--> ben koc burcuyum biraz bisiler soyle neler bekliyor beni:)

selam kizlar nasilsiniz bakalim :)))
ben iyiyim Allaha sukur. bi kac gundur arka arkaya eskimis insani ruyamda goruyordum nasil huzursuzdum bilemezsiniz, gormeyince de iyiyim.
ustunden cokca vakit gecmesinden olsa gerek :) icimdeki sevgi boslugu gittikce artiyor ya. soyle sefkatli,pamuk gibi sevecek hayirli bi sevdicek diliyorum hepimize :)) :23:
maviask--> ben koc burcuyum biraz bisiler soyle neler bekliyor beni:)

Koç burçları için değişim devamlı olacak. Ama hangi hayat alanında ani değişim oluyor onu yükselen burcundan hareketle diyebilirim. Son yeniay enerjisi seninde ilişkiler babında belki yeni kişileri karşına çıkarmış olabilir ya da iş ortamında veya çevrende iletişim artmış olabilir.

Koç burçları için değişim devamlı olacak. Ama hangi hayat alanında ani değişim oluyor onu yükselen burcundan hareketle diyebilirim. Son yeniay enerjisi seninde ilişkiler babında belki yeni kişileri karşına çıkarmış olabilir ya da iş ortamında veya çevrende iletişim artmış olabilir.

yukselenim de akrep canim :)

cevremde iletisim artmis olabilir ama ask alaninda neler bekliyor beni :)) ayrica nerden biliyorsun sen bunlari,ilgili misin,egitim falan bisi mi aliyorsun? :))

yukselenim de akrep canim :)

cevremde iletisim artmis olabilir ama ask alaninda neler bekliyor beni :)) ayrica nerden biliyorsun sen bunlari,ilgili misin,egitim falan bisi mi aliyorsun? :))

Eğitimini de alıyorum normalde de ilgim var. Yükselenine göre senin iş ortamında değişim olmuş olabilir. Yani son bir bir buçuk sene içerisinde çalıştığın yerde bi değişiklik olmuş olabilir. Yükselenin akrep olduğuna göre sen son üç senedir dipleri görmüşsün çünkü satürn terazi transiti var. Ve geçmişle ilgili çok yüzleşmeler yaşamış olabilirsin. Şimdi artık kendini insanlara tanıtma, kendini dış dünyada ifade etme şeklinde değişimler olacak. Yeni hayat hedefleri belirleyeceksin belki imajında değişimler olacak. İlişkiler yoluyla kendi kimliğini keşfedeceğin olaylar yaşayabilirsin.

Eğitimini de alıyorum normalde de ilgim var. Yükselenine göre senin iş ortamında değişim olmuş olabilir. Yani son bir bir buçuk sene içerisinde çalıştığın yerde bi değişiklik olmuş olabilir. Yükselenin akrep olduğuna göre sen son üç senedir dipleri görmüşsün çünkü satürn terazi transiti var. Ve geçmişle ilgili çok yüzleşmeler yaşamış olabilirsin. Şimdi artık kendini insanlara tanıtma, kendini dış dünyada ifade etme şeklinde değişimler olacak. Yeni hayat hedefleri belirleyeceksin belki imajında değişimler olacak. İlişkiler yoluyla kendi kimliğini keşfedeceğin olaylar yaşayabilirsin.

valla dogru sanirim ya :))) tesekkur ederim canim. sen nasilsin bugun iyi misin ?

maviask benimde burcum yay yükselenim akrep

benim hakkımda das bişiler söylmen mümkün mü aaba:16:

maviask benimde burcum yay yükselenim akrep

benim hakkımda das bişiler söylmen mümkün mü aaba:16:

Seninde yükselen akrep olunca söyleyeceklerim benzer. Sende uranüsün değişiminden koç kadar olmasa da etkileniyorsun. Jüpiterde transitte olan ikizler belki yakın ilişkiler babında bir takım şanslar verebilir. Ama gelecek mayısa kadar kendi kazancın, maddiyatın anlamında belki şansız hissetmene yol açabilir. Zorlu bir iki sene fakat kendini ifade etmede, dış dünyaya karşı kendini göstermede olumlu bir dönem. Zaten son üç senedir bilinçaltına yönelik ya da biriktirdiğin pek çok korku yüzeye çıktı ve sen güçlendin.

Back
X