- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.641
benn geldimm nasılsınız kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhabaa
Bugun benim dogum gunummm
Ex'im dun isten ciktiktan sonra gece 3 te kutlamis dogum gunumu. Faceten.. Herkes gibi.. Ondan once ki gun de arkadas olarak muhabbet etmistik. Sanirim eski sevgili olma modundan cikip, arkadas oluyoruz.![]()
benn geldimm nasılsınız kızlar :)
Kizlar merhabaa
Ex'im dun isten ciktiktan sonra gece 3 te kutlamis dogum gunumu. Faceten.. Herkes gibi.. Ondan once ki gun de arkadas olarak muhabbet etmistik. Sanirim eski sevgili olma modundan cikip, arkadas oluyoruz.![]()
Kizlar merhabaa
Kizlar Allah cektigim aciya dayanamayip bana onu gonderdiee sey sanirim ben bu fransizca kursundaki cocuktan cok hoslaniyorum. Safa safa diye inledigim gunler son buluyooo galibaa
tek sorun henuz konusmadik gulumsestik.. ayni sinifta degiliz de
2 gundur aklimdan cikmiyor kerata yaa. ama hic de rahatsiz degilim eski sevgilim gelmesinde Recep ivedik'e bile razi olurum
![]()
Kizlar Allah cektigim aciya dayanamayip bana onu gonderdiee sey sanirim ben bu fransizca kursundaki cocuktan cok hoslaniyorum. Safa safa diye inledigim gunler son buluyooo galibaa
tek sorun henuz konusmadik gulumsestik.. ayni sinifta degiliz de
2 gundur aklimdan cikmiyor kerata yaa. ama hic de rahatsiz degilim eski sevgilim gelmesinde Recep ivedik'e bile razi olurum
![]()
Dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederimmmm
Nasilsiniz?
Adriana lima katiliyorum exten arkadas falan olmaz. En azindan ben olamam sanirim. Direk gorusme teklif etmesede, ona gelecek yavru kopegi bahane edip istedigin zaman gelip gorebilirsin dedi. sanirim gidicem. ama yine teklif etmesini bekliycem. Ve arkadasca fln gitmiycem. Baktim ki hala arkadas gibi takiliyoruz o zaman artik selami sabahi kesicem. Boyle olmaz cunku. kopmamiz lazim.
ben bugn biraz daha iyidim aslında onu düşünmeye fırsatım olmadı ondan sanırım.şimdi iyi değilim o ateş hiç sönmemiş hala y anıyo içimde..
Ben rüyamda gördüm bana mutsuz olduğunu söylüyodu acı çektiğini falan
Etkildedi işte hiç görmek istemiyorum ya bıktım artık![]()
beter ol deseydin :) canım rüyalarını unutmayı denesen görmemiş gibi davran![]()
Ben iyiyim aslında.
Ama tam iyiyim derken bişeyler sanki beni yolumdan çevirmeye çalışıyor direk kötü oluyorum
Herşey sıfırlanıyor sanki , sonra yine iyi oluyorum :26:
Bu kısır döngü bir an önce bitsin artık ya![]()
aynen kuzum başka çare yok ne yazıkkiöyle yapıcam artık canım elden bişey gelmiyor her zaman ki gibi
Herkes mi ayni seyi yasar?
Bu duygular neden sabit durmamakta israr ediyo?
Bi oyleyim bi boyleyim, bi unuttum diyorum, bi yeniden asik oluyorum
Neyin cilesini cekiyoruz ki biz?
aynen kuzum başka çare yok ne yazıkkiöyle yapıcam artık canım elden bişey gelmiyor her zaman ki gibi
Canim bence de en mantiklisi bu. Zaten onun da amaci arkadas olmak degildir. Bildigimiz birsey zaten ya yokluyor ve hayatindan cikmamaya calisiyor ki sen onu unutmayasin ya da geri donmenin bir yolunu ariyor. Niyetini anladiktan sonra secim sana kalmis. Ama senin zamanini calmadan niyetinin ne oldugunu anlamaya calis derim ben.Dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederimmmm
Nasilsiniz?
Adriana lima katiliyorum exten arkadas falan olmaz. En azindan ben olamam sanirim. Direk gorusme teklif etmesede, ona gelecek yavru kopegi bahane edip istedigin zaman gelip gorebilirsin dedi. sanirim gidicem. ama yine teklif etmesini bekliycem. Ve arkadasca fln gitmiycem. Baktim ki hala arkadas gibi takiliyoruz o zaman artik selami sabahi kesicem. Boyle olmaz cunku. kopmamiz lazim.
Yeni gelişmeler var demek çok güzel ya
Bence iyileştiğinin en güzel göstergesi bu![]()
Ne güzel, yaralar iyileşiyor artık :)
Ben iyiyim aslında.
Ama tam iyiyim derken bişeyler sanki beni yolumdan çevirmeye çalışıyor direk kötü oluyorum
Herşey sıfırlanıyor sanki , sonra yine iyi oluyorum :26:
Bu kısır döngü bir an önce bitsin artık ya![]()
Aslında bunun cevabını bulsak bence olayı kökünden çözeriz
Gayet ciddiyim
Mutlaka bunun bir sebebi vardır
Kendimizi unutmaya şartlıyoruz başardığımızı sanıp kendimizi kandırıyor olabiliriz
Yada tam tersi aslında alıştık başardık ama bazı anılar yada anlar etkliyor bizi sadece
Ama ben bunlarında geçmesini istiyorum çünkü insan moral olarak kötü hissediyor kendini
Acılar başa sarıcak diye korkuyor falan ...