Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bunu elifzeynep soylemisti sanirim. Aslinda biz o yarayi seviyoruz kizlar. Cunku biz onlari dusunup agladikca onlar da bizi dusunuyor olmalidir aklina geliyorumdur gibi seyler dusunuyoruz. O aciyi taze tutarak onlarla bi bag kurmaya calisiyoruz. Eski gunlerimizi kaybetmek istemedigimizden. Ben en azindan kendimde bunu farkettim. Sanki ben aci cekersem biseyler eski haline gelcekmis gibi ben onu hep dusunursem belki o bana donermis gibi. Ne sacma dimi. Mazosist oldugumu dusunuyorum:53:

Adriana lima hakli.. Aslinda hepimizin buna ihtiyaci var. Yani gecmisin durup durup kendini hatirlatmamasi icin yeni birinden hoslanmaliyiz.
Yoksa morvent ve cecen ask deyince hep aklimiza bu eskiler gelicek..
Onlari icten ice geri istemeyi dileyecegimize, sanirim yeni bir ask dilemeliyiz

Adriana çok haklısın sanki o acı bağlıyor bizi gibi geliyor
Ve unutmayı bırakırsak herşey biticek sanki
Nasıl bir duyguysa tam psikopatlık bence:1:

Tomvejerry yeni biri olsa nasıl olurdu diye düşünmüyor değilim aslında
Hatta bazen hayaller kuruyorum yeni insanla ilgili eskiyi düşünmemek için
İyi geliyor belkide doğru zamanı bekliyodur gelmek için kimbilir :31:

Adriana lima hakli.. Aslinda hepimizin buna ihtiyaci var. Yani gecmisin durup durup kendini hatirlatmamasi icin yeni birinden hoslanmaliyiz.
kızlar ben kimseye aşık olamam bu kafayla bu yürekle.kırık dökük bi haldeyim yenibirini hayatıma alıp onunda canını yakmak istemiyorum uzunca bi süre kendime gelemem sanırım..
neden uyuyamiyor musun yoksa aglamaktan mi?:5:

hem uyuyamıyorum hemde ağlıyorum sürekli gözlerim dolu dolu gezmekten sıkıldım :(

Bunu elifzeynep soylemisti sanirim. Aslinda biz o yarayi seviyoruz kizlar. Cunku biz onlari dusunup agladikca onlar da bizi dusunuyor olmalidir aklina geliyorumdur gibi seyler dusunuyoruz. O aciyi taze tutarak onlarla bi bag kurmaya calisiyoruz. Eski gunlerimizi kaybetmek istemedigimizden. Ben en azindan kendimde bunu farkettim. Sanki ben aci cekersem biseyler eski haline gelcekmis gibi ben onu hep dusunursem belki o bana donermis gibi. Ne sacma dimi. Mazosist oldugumu dusunuyorum:53:

Walla bazen sasiriyorum. Hepimizin farkli hayatlari var. Hayatimizda olmus olan insanlarda farkli kisiler. Ama duygularimiz o kadar ayni ki. Kendi duygu ve dusuncelerimi baskalarinin agzindan dinlemek beni cok sasirtiyor ama ayni zamanda yalniz olmadigimi gorup rahatliyorum. Kesinlikle. Ask acisi gecsin istemiyor insan. Sanki birseyler hala devam ediyormus gibi geliyor. Biraktigim an o bagda bitecekmis gibi..
Ama akisina birakmak gercekten en iyisi.

Aynen. Onlar bizi uzdu biz kendimizi cezalandiriyoruz biz gecmise takili kalirken onlar baska bir sevgili buluyolar biz fotograflarina bakip agliyoruz. Ben gercekten bunun olmasini bekliyodum. Tamam bu aciyi atlatamicam bari baskasiyla goruyim bir seferde aci cekip umudumu yitiriyim.
Bunun yerine kendimde yavas yavas degisiklikler yapmaya baslamistim zaten ona devam ettim gecen sene 58 kiloydum su an 49 kiloyum sacimi kestirdim boyattim makyajsiz sokaga adim atmiyorum zaten yuzum les gibi sivilce izleri fln neyse :52: etrafimdaki insanlara bakiyorum kiz erkek farketmez. cevremde kimler var nasil yeni insanlar taniyabilirim hep bu dusunceler icindeyim.
Mesela eski sevgilimle ilgili barisma hayallerimi su yeni cocukla nasil tanisirim iyi bi insan midir acaba kendi gelip konusurmularla doldurdum. Sirf cocugun beni begendigini bilmek bile kendimi iyi hissettiriyo bi kenara firlatilmis degil de yenilenmis gibi. Mutlu olmaya hazir gibi:21:

kızlar ben kimseye aşık olamam bu kafayla bu yürekle.kırık dökük bi haldeyim yenibirini hayatıma alıp onunda canını yakmak istemiyorum uzunca bi süre kendime gelemem sanırım..

hem uyuyamıyorum hemde ağlıyorum sürekli gözlerim dolu dolu gezmekten sıkıldım :(

Siz ayrilali ne kadar oluyor?

Adriana çok haklısın sanki o acı bağlıyor bizi gibi geliyor
Ve unutmayı bırakırsak herşey biticek sanki
Nasıl bir duyguysa tam psikopatlık bence:1:

ben guvenebilecegim, elimi birakmayacak birini istiyorum. oyle birisi varsa beni bulsun cok isterim ama birde su icten ice eski sevgilimle barisma istegim beni rahatsiz etmese..

Ayni benim yaptigim seyi yapiyosun sende. Bence bu kendimize acimaktan sonra gelen 2. kademe. Level atlamis olabiliriizzzzz:52: Cunku kocaman bi kalbimiz ve daha verecek cokca sevgimiz var. eskiler deger bilmedi napalim. curusun gelinligim moduna gircek halimiz yok ya:19:

Canim zamanla olacak ayni seyleri bende kendime soyluyodum ama bi arkadasim Adriana kimseye git asik ol demiyorum sakin oyle bisey yapma zaten ama etrafina bak baska insanlarla ilgilen biraz takil sonra duzeliceksin demisti. bende yok yapamam kac yildir bu haldeyim ben baskasiyla cikmayi denedim olmadi yapamiyorum fln demistim. Ama asik olmak zorunda degiliz birisiyle hemen ciddi bir iliskiye girmek zorunda da degiliz zaten yeterince yorgunuz hepimiz. Ama biraz daha akisa birakmak lazim, yeni biseyler istemek lazim sanirim. Ben aci cekmekten gercekten cok sikildim.
Canim benim yazik degilmi sana ya :( bak aglayasin geldi mi biraz agla sonra sil gozyaslarini duygusal sarkilar dinleme. Ben bir sure agladiktan sonra tamam be ne cok agladin anaa diyip kendimi susturuyorum :27: Kizlar tehlikenin farkinda misiniz hahahaha:52:

ben guvenebilecegim, elimi birakmayacak birini istiyorum. oyle birisi varsa beni bulsun cok isterim ama birde su icten ice eski sevgilimle barisma istegim beni rahatsiz etmese..

O kisinin ne zaman gelecegini bilemeyiz ama eger gecmisi unutup gercekten bu iyi dileklerle yasamaya calisirsak bigun buluruz elbet o guvenecegimiz kisiyi. Ama denemeden bilemeyiz dimi sen surekli dene kendini yokla su cocuk hosmus de mesela soyle iyi boyle iyi baskalarinda guzellikler gormeye calismaliyiz. Anlatabiliyo muyum acaba sacmaliyomuyum bilemedim. Ama en azindan ben bunu deniyorum:26:

Siz ayrilali ne kadar oluyor?

bugn 40 gün oluyo :(

Ayni benim yaptigim seyi yapiyosun sende. Bence bu kendimize acimaktan sonra gelen 2. kademe. Level atlamis olabiliriizzzzz:52: Cunku kocaman bi kalbimiz ve daha verecek cokca sevgimiz var. eskiler deger bilmedi napalim. curusun gelinligim moduna gircek halimiz yok ya:19:

Canim zamanla olacak ayni seyleri bende kendime soyluyodum ama bi arkadasim Adriana kimseye git asik ol demiyorum sakin oyle bisey yapma zaten ama etrafina bak baska insanlarla ilgilen biraz takil sonra duzeliceksin demisti. bende yok yapamam kac yildir bu haldeyim ben baskasiyla cikmayi denedim olmadi yapamiyorum fln demistim. Ama asik olmak zorunda degiliz birisiyle hemen ciddi bir iliskiye girmek zorunda da degiliz zaten yeterince yorgunuz hepimiz. Ama biraz daha akisa birakmak lazim, yeni biseyler istemek lazim sanirim. Ben aci cekmekten gercekten cok sikildim.
Canim benim yazik degilmi sana ya :( bak aglayasin geldi mi biraz agla sonra sil gozyaslarini duygusal sarkilar dinleme. Ben bir sure agladiktan sonra tamam be ne cok agladin anaa diyip kendimi susturuyorum :27: Kizlar tehlikenin farkinda misiniz hahahaha:52:

umarım olur ama içimden hem gitsin istemiyorum hemde bi an önce kurtulmak istiyorum..yarım kalmış gibiyim henüz.ağlayasım hiç gitmiyoki benim.üzüntüden sıkıntıdan ev işlerine sardım iyice ama bugn iş yaparken elime iğne battı baya kanadı falan ama acısından değil bahane arıyorum ya oturdum saatlerce ağladım ona şimdi bunları yazarken bile ağlayacak ne varki :( ağlıyorum işte niye hiç bitmiyo bu gözyaşı denen meret

Eger bir hafta sonra kopegini aldiktan sonra yine gidip gormemi isterse kabul edicem. Pisman olmak istemiyorum cunku. Hic bir belki kalmasin aklimda. Niyetini gormeliyim. Onu hala seviyorum ne yazik ki.. Ama eger ondan bi iliski istegi goremezsem bu defa belki kendi kendime yemin ederim onunla bi daha konusmamak icin. Hic olmazsa, ondan msj gelene kadar..

Adriana bence söylediğin yöntem güzel
Yani illa biriyle çıkmak değilde etrafında ki insanlarla ilgilenmek iyi gelebilir

Bir de insan hangi duygular yüzünden bu halde olduğunu bilince çözümüde ona göre bulur
Mesela beni eskisiyle ilgili en çok rahatsız eden şey onun başkasıyla olması şuan
Ve biliyorum ki o kızla sadece oyalanmak için çıkıyor çünkü kimseyi sevip mutlu olabilecek bir karakter değil
Şuan bile baksam faceine üzgün içerik paylaşır hiç mutlu olduğunu görmedim

Neyse kısaca benim canımı yakan bu,ama diyorum ki onun ki sahte göstermelik
Ama benim aşkım bambaşka olucak çok mutlu olucam onun hayatı boyunca görmediği kadar mutlu :21:

Bence şu şekilde karar verin belli ki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz
1.İçinizde hiç keşke bırakmayın tekrar denemek istiyosanız deneyin,görüşün
2.Acıları kesinlikle başa sarmayın görüştükten sonra iyice dibe batmayın
3.Sonuç olumsuz olursa tamamen yeni bir yol çizmeye odaklanın

Görüşmeyi kafasına koyan bunları yapabilir

Kim daha önce atlatıcak çok merak ediyorum burdaki iletişimi hiç koparmayalım
Sonradan topiği okuyanlarada örnek olsun
Mutlu mesut olduğumuz günlerde gelicek
Belki nişalandığımız evlendiğimiz haberleri vericez burda kim bilir :31:

O kisinin ne zaman gelecegini bilemeyiz ama eger gecmisi unutup gercekten bu iyi dileklerle yasamaya calisirsak bigun buluruz elbet o guvenecegimiz kisiyi. Ama denemeden bilemeyiz dimi sen surekli dene kendini yokla su cocuk hosmus de mesela soyle iyi boyle iyi baskalarinda guzellikler gormeye calismaliyiz. Anlatabiliyo muyum acaba sacmaliyomuyum bilemedim. Ama en azindan ben bunu deniyorum:26:

evet anlatabiliyorsun ve haklisinda. ama isin kotu olan tarafi kimseye o gozle bakamamak haha:D veya diyelim ki yakisikli bi adam gordum tamam hos adam vs, ama onda hani o aski bulamiyor insan. ben eski sevgilimi gordugum ilk an hissettim onun baskalarindan farkli biri olacagini benim icin.

bugn 40 gün oluyo :(
daha cok yeni canim, boyle hissetmen normal. biz ayrilali 2.5 ay oluyo.. aglamiyorum artik ama ara sira duygu inis cikislari yasiyorum iste..

Kızlar size bişey sorucam bu kadar acı yaşıyoruz ama siz gerçekten geri dönmelerini istiyo musunuz?

Açıkcası ben son bir kez konuşmak onun pişman olduğunu duymak istiyorum
Bu istediğim gerçekleşmedikçe üzülüyor olabilirim
Hep bastırıyorum bu duyguyu içimde ipin ucunu kaçırısam kötü olucak çünkü
Sınırda hissediyorum kendimi bir adım atsam yanarım bir daha hiç kendime gelemem
O yüzden ipe sımsıkı sarıldım yukarı doğru çıkmak istiyorum

Bence şu şekilde karar verin belli ki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz
1.İçinizde hiç keşke bırakmayın tekrar denemek istiyosanız deneyin,görüşün
2.Acıları kesinlikle başa sarmayın görüştükten sonra iyice dibe batmayın
3.Sonuç olumsuz olursa tamamen yeni bir yol çizmeye odaklanın

Görüşmeyi kafasına koyan bunları yapabilir

Kim daha önce atlatıcak çok merak ediyorum burdaki iletişimi hiç koparmayalım
Sonradan topiği okuyanlarada örnek olsun
Mutlu mesut olduğumuz günlerde gelicek
Belki nişalandığımız evlendiğimiz haberleri vericez burda kim bilir :31:

Evet bende bunu istiyorum. Hic bir keskem olmasin. Gecmise bakip belki demek istemiyorum ilerde. Ama bosa kurek cekmekte istemiyorum ayni sekilde. daha once bunu yaptim. Kendi istegimle onunla gorustum. Yani gorusmeyi ayarlayan bendim ve sonuc degismedi. Simdi ona gitmemi o teklif etti. Eger bi daha teklif ederse gorusucem...

Eger bir hafta sonra kopegini aldiktan sonra yine gidip gormemi isterse kabul edicem. Pisman olmak istemiyorum cunku. Hic bir belki kalmasin aklimda. Niyetini gormeliyim. Onu hala seviyorum ne yazik ki.. Ama eger ondan bi iliski istegi goremezsem bu defa belki kendi kendime yemin ederim onunla bi daha konusmamak icin. Hic olmazsa, ondan msj gelene kadar..

Canim seninki sana hala umit verdigi icin cok haklisin unutmak istememekte. Bakalim hayirlisi olsun ama isler iyi gitmezse hirpalama kendini. Hayirli degilmis der yoluna bakarsin.

Adriana bence söylediğin yöntem güzel
Yani illa biriyle çıkmak değilde etrafında ki insanlarla ilgilenmek iyi gelebilir

Bir de insan hangi duygular yüzünden bu halde olduğunu bilince çözümüde ona göre bulur
Mesela beni eskisiyle ilgili en çok rahatsız eden şey onun başkasıyla olması şuan
Ve biliyorum ki o kızla sadece oyalanmak için çıkıyor çünkü kimseyi sevip mutlu olabilecek bir karakter değil
Şuan bile baksam faceine üzgün içerik paylaşır hiç mutlu olduğunu görmedim

Neyse kısaca benim canımı yakan bu,ama diyorum ki onun ki sahte göstermelik
Ama benim aşkım bambaşka olucak çok mutlu olucam onun hayatı boyunca görmediği kadar mutlu :21:

Insallah canim benim. O kendi sahte ask hayatina devam ediyorsa sende kendi yoluna devam edebilirsin umarim daha iyileri cikar karsina iyi ki bitmis onunla dersin :) Hem bence daha kotusu olamaz bu acinin ne oldugunu biliyoruz nasil basa cikmasini da korkacak biseyimiz yok kizlar umitle yeni iliskilere dogru yavas adimlar atalim. Eski ben olsam bu cocugu farketmezdim bile simdi bakisiyoruz:77:

Morvent senin acin cook yeni sanirim. Benim ilk zamanki hallerimi hatirlatiyosun bana. Herseyin bir zamani var sanirim. O aci zamanla azalicak artar gibi olacak ama azalacak. sonra kendini uzgun gormekten bikacaksin ve artik o aci gecicek. Ama kendine aci cektirmemeye calis. Ay ben bi ara dizilere sarmistim dusunmemek icin gunde 3 4 tane izledigim oluyodu cok korkunc :25:

Kızlar size bişey sorucam bu kadar acı yaşıyoruz ama siz gerçekten geri dönmelerini istiyo musunuz?

Sınırda hissediyorum kendimi bir adım atsam yanarım bir daha hiç kendime gelemem

Istiyorum.
Ama ozledigi icin geri gelmesini istemiyorum. Benim icin mucadele edecek gucu kendinde buldugu icin geri gelsin istiyorum. Aramiz son 10 gundur bozuktu ayrilmadan once ve ayrilmamiz icin butun sebepler vardi ve ayrildik. Ve simdi eger o bunlarla savasmayi goze alirsa bende alirim.. oyle gelsin istiyorum. gitmek icin gelecekse, hic gelmesin

Canim seninki sana hala umit verdigi icin cok haklisin unutmak istememekte. Bakalim hayirlisi olsun ama isler iyi gitmezse hirpalama kendini. Hayirli degilmis der yoluna bakarsin.

Insallah canim benim. O kendi sahte ask hayatina devam ediyorsa sende kendi yoluna devam edebilirsin umarim daha iyileri cikar karsina iyi ki bitmis onunla dersin :) Hem bence daha kotusu olamaz bu acinin ne oldugunu biliyoruz nasil basa cikmasini da korkacak biseyimiz yok kizlar umitle yeni iliskilere dogru yavas adimlar atalim. Eski ben olsam bu cocugu farketmezdim bile simdi bakisiyoruz:77:

Morvent senin acin cook yeni sanirim. Benim ilk zamanki hallerimi hatirlatiyosun bana. Herseyin bir zamani var sanirim. O aci zamanla azalicak artar gibi olacak ama azalacak. sonra kendini uzgun gormekten bikacaksin ve artik o aci gecicek. Ama kendine aci cektirmemeye calis. Ay ben bi ara dizilere sarmistim dusunmemek icin gunde 3 4 tane izledigim oluyodu cok korkunc :25:

Bende kore dizileri izlerdim ama oradaki gerçek aşkı gördükçe nasıl üzülürdüm anlatamam
Ama bi dizide bir tane kız 20 yıldır bir oğlanı seviyordu
Menejeriydi onun,herşeyiyle ilgileniyodu ona zarar gelmesin diye herşeyi yapyıyodu
Ama oğlan gitti başka kızı sevdi bu kızada hiç değer vermedi
Bizimkinin hep boynu büküktü :5:
Ama karşısına öyle biri çıktı ki 20 yıllık aşkını bir anda unutturdu ve kız onun için ölüme gitti son bölümde çok acıklıydı :((

Sonra bıraktım tabi dizi izleme işini :1:

evet anlatabiliyorsun ve haklisinda. ama isin kotu olan tarafi kimseye o gozle bakamamak haha:D veya diyelim ki yakisikli bi adam gordum tamam hos adam vs, ama onda hani o aski bulamiyor insan. ben eski sevgilimi gordugum ilk an hissettim onun baskalarindan farkli biri olacagini benim icin.

daha cok yeni canim, boyle hissetmen normal. biz ayrilali 2.5 ay oluyo.. aglamiyorum artik ama ara sira duygu inis cikislari yasiyorum iste..

Canim asik olmussun cunku. Ben de eski sevgilimde hissettigimi kimse de hissetmiyodum koluma degse bi garip oluyodum ya nasi korkuyodum hissettigim seyden meger askmis:53:

Birdaha kimseye oyle asik olur muyum bilmem. Ama malesef o gunler gecmiste kaldi geri gelmicek bunu kabullendim (ama 1.5 yilda zamanla sende kabulleniceksin)
Ama askin zaten mantikli birsey olmadigini dusunuyorum. Bana kalkip kiz yoldurtabilen icip icip kufurler saydirtabilen bi duygu. Ben bunu istemiyorum ben karsilikli sevgi saygi istiyorum. Ama aski yasadigim icin de mutluyum ne oldugunu biliyorum askin bence bu cok guzel bisey :) Ben onu bitti kabul ettigim icin acisini da cekemem zaten.

Zamanla olacak tatlim ama bu cocuk seni cagirdiysa akli sende olabilir gibi geliyo ya. daha 2.5 ay olmus zaten. Sen yine de en kotusune hazirla kendini yikilma.

Pisman olsun en azindan aci ceksin sende bunu bil istiyosun dimi. Cunku kafanda bitmedi hala umudun var bi beklentin var ve bu gerceklesmedikce uzuluyorsun. Benim beklentim yok olamazda zaten cok seviyesiz seyler yasadik hani artik birbirimizin yuzune bakcak halimiz kalmadi en cirkin hallerimizi gorduk birbirimizin benimki zaten devam edemezdi.

Bende kore dizileri izlerdim ama oradaki gerçek aşkı gördükçe nasıl üzülürdüm anlatamam
Ama bi dizide bir tane kız 20 yıldır bir oğlanı seviyordu
Menejeriydi onun,herşeyiyle ilgileniyodu ona zarar gelmesin diye herşeyi yapyıyodu
Ama oğlan gitti başka kızı sevdi bu kızada hiç değer vermedi
Bizimkinin hep boynu büküktü :5:
Ama karşısına öyle biri çıktı ki 20 yıllık aşkını bir anda unutturdu ve kız onun için ölüme gitti son bölümde çok acıklıydı :((

Sonra bıraktım tabi dizi izleme işini :1:

ya bu tarz romantik filmler diziler hep bilim kurgu inanmayin. yok oyle asklar :1::1::1:

Back
X