Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Insallah en kisa zamanda, en hazir oldugumuz zamanda
karsimiza allahinda sevdigi bir kul cikar,
bizi bizden cok sever, hic sevilmedigimiz kadar sever bizi
Ömür boyu mutlu oluruz onunla insallah,
En önemlisi huzurumuz olsun.
Dürüst olsun, bize kiyamasin
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

eklemek istediginiz bi özellik varsa ekleyin :))

arabası olsun,evi olsun,iyi bir işi olsun,merhamet duygusu olsun,sadık olsun,tuttuğunu koparan biri olsun,
gezmeyi gezdirmeyi sevsin,süprizler yapmayı sevsin,he bide uzun boylu olsun,yanımıza yakışsın,yaşımıza uygun olsun,
ailesi sorunsuz olsun,ortamına göre davranmayı bilsin,ailemi sevsin,içinde Allah korkusu olsun, Allah isteyin vereyim diyo kızlar abarttımmıki :1:
Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun :34:

Son düzenleme:
gözümüzün içine baksın
bizi deliler gibi sevsin
biz olmadan yapamasın
biz olmadan nefes alamasın
biz olmadan yediği yemeğin tadı olmasın
biz olmadan hayattan keyif alamasın

ayy çok uçtum:1::16:

gözümüzün içine baksın
bizi deliler gibi sevsin
biz olmadan yapamasın
biz olmadan nefes alamasın
biz olmadan yediği yemeğin tadı olmasın
biz olmadan hayattan keyif alamasın

ayy çok uçtum:1::16:

hiçte uçmadın süpersin :29: Allah gönlümüze göre versin mutluluk yağmurlarında ıslanalım inşallah gözyaşlarımızda değil
hepsini hakediyosunuz :46:

Insallah en kisa zamanda, en hazir oldugumuz zamanda
karsimiza allahinda sevdigi bir kul cikar,
bizi bizden cok sever, hic sevilmedigimiz kadar sever bizi
Ömür boyu mutlu oluruz onunla insallah,
En önemlisi huzurumuz olsun.
Dürüst olsun, bize kiyamasin
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

eklemek istediginiz bi özellik varsa ekleyin :))

evet evet saydigin bütün özellikler olsun insallah, aminn vee vee yakisklida olsun ama benden baskasina bakmasin :16:

:16:

:16:

ayrica bizi kiskananlar catir catir caaaaaaat diye catlasin insallah!!

bu hoslandigim cocuk beni üzecek gibi duruyor bilemiyorum.. salladim gitti simdilik.. eger istiyorsa beni..ilgisi varsa yada ne bileyim yanimda olacaksa.. o gelsin bana..

kimsenin pesinden kipirdayacak halim yok :ssz::ssz: yetti gari vallah billah

Ne kadarrr aptal!!! bir insanim ben ya :47:

Seytan durttu bi su facebooku acayim bakayim ne var ne yok dedim! Actim, bu salakta hic bi zaman olmaz bugun cevirimiciydi! hemen beni gormeden kapadim. Profiline baktim (gerizekali tomvejerry is basinda :47: ) Dun gece yazmis duvarina "Isteyen herkes yarin benim evime davetlidir, buyuk bi biraraya gelis istiyorum!! Isteyen herkes gelsin, gelmek isteyenler mesaj atsin!" yazmis! Sonra da bi arkadasi gelirim melirim falan yazmis benim ex de "gel, eger bilmiyorsan uzun zamandir dagilmis bi haldeydim, bulamadigim birseyi ariyorum!" yazmis!

ayyyyyyyyyy ne salagim ki o face i yine acip, onun sayfasina baktim. butun sinirlerim bozuldu ya. gormemek ne iyiymis meger. BULAMADIGI BIRSEYI ARIYORMUS!! hayvan! arasin, daha cok arasin insallah :14:

Son düzenleme:

Seytan durttu bi su facebooku acayim bakayim ne var ne yok dedim! Actim, bu salakta hic bi zaman olmaz bugun cevirimiciydi! hemen beni gormeden kapadim. Profiline baktim (gerizekali tomvejerry is basinda :47: ) Dun gece yazmis duvarina "Isteyen herkes yarin benim evime davetlidir, buyuk bi biraraya gelis istiyorum!! Isteyen herkes gelsin, gelmek isteyenler mesaj atsin!" yazmis! Sonra da bi arkadasi gelirim melirim falan yazmis benim ex de "gel, eger bilmiyorsan uzun zamandir dagilmis bi haldeydim, bulamadigim birseyi ariyorum!" yazmis!

ayyyyyyyyyy ne salagim ki o face i yine acip, onun sayfasina baktim. butun sinirlerim bozuldu ya. gormemek ne iyiymis meger. BULAMADIGI BIRSEYI ARIYORMUS!! hayvan! arasin, daha cok arasin insallah :14:

Canım seni yadırgadım şahsen. Neden karışıyorsun ki yani arayabilir. Sonuçta herkesin belasını arama hakkı vardır elleşme aradığı belayı bulur :D

Canım seni yadırgadım şahsen. Neden karışıyorsun ki yani arayabilir. Sonuçta herkesin belasını arama hakkı vardır elleşme aradığı belayı bulur :D

hahaha
simdi yine korkular basti!
ya benden daha cok ask yasayacagi birini bulursa! ya onunla cok guzel bir iliskisi olursa? Allahim!!! Bu partisi de bi kiz bulmak icindir herlade! lanet olsun ya, cok sinirlerim bozuldu... ne guzel bakmiyordum kafam rahatti. Rahat batti!!

Aslinda bazen istemiyor degilim. Yeni bir iliskisi olsa da bende her an baskasini bulacak korkusundan kurtulsam.
Bulsun o da rahatlasin bende :37:

Aslinda bazen istemiyor degilim. Yeni bir iliskisi olsa da bende her an baskasini bulacak korkusundan kurtulsam.
Bulsun o da rahatlasin bende :37:

Yok o bulmasın önce sen bul sonra o ne halt ederse etsin. İnan etmeyecek insanlardır ama gene de sen yalnızken onun başka biriyle olması can yakıyor. Senin hayatında biri varsa ve gerçekten seviyorsan hiç umursamıyorsun bile.

Yok o bulmasın önce sen bul sonra o ne halt ederse etsin. İnan etmeyecek insanlardır ama gene de sen yalnızken onun başka biriyle olması can yakıyor. Senin hayatında biri varsa ve gerçekten seviyorsan hiç umursamıyorsun bile.

buna eminim. bundan once hep civi civiyi soker diye davrandim ama o zamanlar birilerinden hoslanmakta kolaydi galiba ne bileyim. simdi yeni bir iliskiye baslamak icin hiiiccc hazir degilim. Yani ruh hali olarak degil, iki ay sonra tasinicam o yuzden simdi birileriyle gorusmeye baslayip 2 ay sonra uzak mesafe iliskisine donussun istemiyorum. ama o yerlesik duzenli biri, burali ve ada kalicak. isi, gucu evi herseyi burda ve o biriyle daha saglam bi iliskiye baslayabilir. Bizde zaten bu yuzden ayrildik, ben hep gidecektim, o da kalacakti.. aman neyse of ya

Biz de ayrıldık bugün, son mesajı ben atmıştım bitti diye ama kendisi hiç cevap vermedi. sonradan son kez konuşayım içimdekileri boşaltayım die aradım kapalıydı telefonu zaten msjım da iletilmemiş. 6-7 saattir kapalı telefonu msni vs. ben de facebooktan sildim baktım kapak fotosunu güncellemiş, şimdi de faceimi kapattım.

Neden kendini üzdün ki canım,ben okuduğum anda gerçekten dağılmış,kaybolmuş bir insanın -bana yardım edin- alt mesajlı zavallılığını gördüm...

Biz de ayrıldık bugün, son mesajı ben atmıştım bitti diye ama kendisi hiç cevap vermedi. sonradan son kez konuşayım içimdekileri boşaltayım die aradım kapalıydı telefonu zaten msjım da iletilmemiş. 6-7 saattir kapalı telefonu msni vs. ben de facebooktan sildim baktım kapak fotosunu güncellemiş, şimdi de faceimi kapattım.
Canım eğer anlatmak istersen,sebep neydi,ortak karar mı verdiniz?

daha önce bir konuna yorum yaptığımı hatırlıyorum. açıkçası senin adına iyi bir durum olduğunu düşünüyorum bu ayrılığın. çünkü erkek arkadaşın fazla rahattı ve sana çok kaba davranmıştı öyle hatırladım. yanılıyorsam düzelt. dur ben bakayım bir eski konuna, mahcup olmayım:17:

not: doğru hatırlamışım.

Son düzenleme:
anlatsam çok komik ama uzun zamandır kötüydü aramız saçma bi olay da bardağı taşırdı diyelim:32:

Back
X