Ben iyiyim kendi adıma

Geçenlerde mesaj atmıştı faceden senmi ekledin(!) diye ilk defa kendimi tutup cevap vermedim
Artık ne hissetti ne düşündü bilmiyorum başkada mesaj gelmedi zaten

İyiki dershaneye gidiyorum ve iyiki derslerim var inan bana kafamı kaldırıcak vaktim yok derslerden
Doğal olarak düşünmüyorum onu düşünmeyincede üzülmüyorum eskisi kadar
Ve en önemliside artık hesap kitap işini bile bırakacak kadar umarsızlaştım
Bunlar eksik hissetmediğim anlamına gelmiyor tabi ki bende birini sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum ve bunların özlemini duyuyorum kendi içimde ...
Bende durumlar böyle
evet aynısı bende de oldu. geri doneceginin umudu bitince hesap da kapaniyor. tekrar biz olacagimizi dusunmedigimden ve zaten bir kere donunce ve devami gelmeyince anladim ki ondan "bi yol" olmaz. beni suclar sadece. kendisini bu hale getiren de benim, hatta ben kendi kendimi terkettim :)))
benim de dersler cok yogun ve cok zor. buraya bile giremiyorum

haftasonundan itibaren daha da vericem kendimi derslere.
insallah kaptirir gideriz, once kariyerde sonra da askta basarili olalim
yazışmaları biraz okudum da herkeste kaderci yaklaşım hakim, sezgilerimiz çoğu zaman çok güçlü, tomvejerry misal onun için dua etmek istiyorum ama huzursuz oluyorum demiş, sen dönmeyeceğinden eminim hissettiğimde döndü diyorsun. ben de bir süredir şöyle bir his var ama kendimi mi kandırıyorum yoksa sezgi mi çözemiyorum: öncelikle mantıken başkasını dilemek istiyorum ama nedense asla bir başkasını hayal edip dua etmeye kalksam bile içimden gelmiyor o cümleler. aynı zamanda 3.5 aydır yüzünü görmediğim adamla sanki yüzleşecekmişim gibi geliyor içim inanılmaz huzursuz, sanki ön gerginliği gibi ama dediğm gibi bu sezgisel mi yoksa kendimi mi kandırıyorum bilemedim:44: dönmeyeceğini düşünüyorum diyorsun ya içinden onunla ilgili bir hesap kapanmış gibi de geliyor mu? yarım kalmışlıklar var gibi mi?
evet ilk zamanlar ben de oyleydim. biz ayrilmadan once ben cok agliyordum yani beni oylesine uzuyordu ki, soyle dua ederdim: "Allahim ben bu iliskinin gelecegi hakkinda cok olumsuz hissediyorum, birbirimiz icin hayirli degilsek bitsin ve ikimiz de en az aciyla cikalim bu iliskiden ve tekrar birlesmeyelm" ve bitti.. tekrar dondugunde bile "sen geri gideceksin ona " dedim, oylesine icten ve sicak konusmustu ki halbuki. oylesine ozlemisti ki, ama tekrar gitti.. bana benim cok iyi biri oldgumu, hatta benden daha iyisini bulamayacagini ama zaten de kimseyi istemedigini, bana ragmen, bendeki sevgisine ragmen bitmesi gerektigini, uzakta hep bi sorun olacagini " soyledi.
bu durumlarin hangisi degisecek??? beni zaten seviyormus ama gidiyor, benim gibisini bulamayacagini soyluyor ama gidiyor. mesafe sorun diyor -her yaz tatilinde, somestr da gorusuyorduk,ayni yerdeydik. 1.5-2 saatlik sehir mesafesinde olmamiza ragmen, 2 3 haftada bir gorusmemize ragmen,ki bu da okul zamani yani,tatiller hep bizimdi- mesafe sorunu okullar oldukca devam da edecekti,sorumluluk da istemiyorms daha ben
ona napabilirdim ki atlantis??? kapandi gitti, duam kabul oldu, o donmeyecek de,cunku duamda tekrar birlesmeyelm de dedim ben.
ama aci cektim, ama ozledim, ama istedim icim sikila sikila sanki istemeye istemeye istedim, garip bi duyguydu.
Allahtan geliyor o duygu da sanirim. biliyorum ki o benim kaderim degilmis....

hala ozledigim oluyor, daha onun gibi birini hep hayatimda istedgim de oluyor, fikirlerini sohbetini her seyini ozluyorum ama iste.. olmuyor. o yuzden hesap kapandi.
arkadas bir cok sey ayni olur mu olur...
kul hakki mesafeler bir telefonla bir hafta gecmeden 18 saatlik otobusle gelmeler
vay be...tum bunlarin sonunda bu mu olacakti neyse 13 ayda 13 kere mutlu olmusumdur herhalde saka gibi ama oyle :)))
kizlar ben de zamanimin bosa gittigini hissediyorum.. ama yarim bir seyler de var icimde..
kapansinlar istiyorum bir gun hesaplar kapaniyor di mi er ya da gec...
bir kere dussun ve goreyim istiyorum ya bunu hirs yaptim belki ama bir kere ici acisin cani beni ozlesin ve eli gitsin o telefona bunu oyle cok istiyorum ki iste o an o bir dakika bile olsa o an dinecek acilarim hesaplarim skntilarim bu yediremedigim kabul etmediklerim kus olup ucucak icimden bunu biliyor hissediyorum ama iste o gun gelir mi muamma.....
..
gelecek canim emin ol, bitecek, hesap da kapanacak, hic gecmez sanirdim, gecti. izi mutlaka kalir cunku hafizani yitirmeyecksin,
iliskinden ogrendiklerin isine yarayacak unutma da zaten yasananlari. insallah cabuk gecer acin, sizin ve hayirlisiyla gonlune gore bi yarin olur