- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #3.361
Eveeettt kizlar 6 hafta sonra benim katilimde dönüse ilk adimlarini atti her katil kurbaninin yasayip yasamadigini kontrole gelirmis ya o hesap bugün face den arkadaslik gönderdi bi an heycan yaptim ama 1 saat sonra kabul ettim ve hala bisey yazmadi bende yazmadim Allahim yardimci olsun bana zaten yazmakta gelmiyo icimden 4 hafta acisini cektim 2 haftadir kendimi gelistirmeye karar verdim ve cokta iyi gidiyo hersey derslerim hayatim artik kendime bi düzen kurmaya basladim ve bu yolda mutluyum o korkak adam beni bi kez ailesi yüzünden birakip gitti ve tekrar yapmayacagina nasil emin olup hayatimi mahvetmelerine izin vereyim okuyorum yolum acik ve yanlizda mutluyum ona ihtiyacim yok o kadar iyi toparladim ki bundan sonra daha güclü olacagimdan da eminim ama yine de tavsiyelerinize ihtiyacim var nasil davransam tam olarak kestiremiyorum hani uzun iliskiler de buüyük asklarda ayriliklar da normal bakiyorum forumda okuyorum kisa ayriliklardan sonra coook daha mutlu olanlar evlenenler de var bana biraz tavsiye verirmisiniz... Kisaca özetleyim ailelerimiz istemedigi icin bizi 3 yilda mahvettiler bu ailesini 3 yildir ikna edemedi bi nisan ya da söz olmasi icin hep bahanelerle uzattilar ve sonunda tartismalar filan derken biz cikmaza girdik annesi de hastalanip bayilinca benim ex korktu ve aglayarak benden ayrildi 6 hafta her iletisimi kesti ben ilk zamanlar ustune düstüysemde sonra kabullendim ve seviyosa kismetimse döner dedim bugün ilk adimi atti ama sonrasi nasil olur nasil davranirim bilemiyorum....