- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #3.401
haklısın canım ama çok kötü oldum birden şimdi daha iyiym ara ara çok kötü olacm dediğin gibi sevseler bırakmazlardı her şeyin hayırlısı çok dua ettim hayrlısı olsun hayrlı değilse bir engel çıksın diye ayrıldık işte ama ben çok uğraştım bitmesin diye çok yalvardım haketmedim bunu
canımsın hepimiz aşkım canım sevgilim sensin tek gerçegim seni seviyorum seni bırakmam ailem de bilior artık ayrılmayız sende tattım sevgiyi.. falan filan cok duydumk bu sözleri biz hepimiz ama sonra hoppp 180 derece değişti adam.. erkekler böyle çok irdelemeye bile değmez.. kabul edip yola devam edecegiz yaramıza kendimiz merhem olacağız.. sana yara açandan yarana merhem olmasını beklemek bizim yaptığımız hatlardan ki benim enn byüük hatalarım ilişki adına..
zamanla sen de göreceksin ama zamanla olacak.. benbile kendimi artık daha güçlü daha toparlanmış hissediyorum
yemin edeerim aklımı benligimi bedenimi kağlamış olan sevgi ızdırap acı sorular falan yavaştan gidiyorlar benden kendimi daha güçlü hissediyorum böyle oldukçaa
sıra sana da gelecek bana da gelecek bizde yenden böyle gözlerrimizle gülecegiz kısmetse..
ama sabırla dua ile zmanala olacak bu..
hele bir kabul et onsuzlugu otur yaz saatlerce satırlarca yaz dök icini.. ama ona gönderme sen oku yaz oku oku yaz..
ona attıkca yazdıkca.. onu popoşu kalkacak zaten kendileri bulunmaz hint kumaşı ya daha da şişirme canım..
daha fazla acı cekmene sebep olur.. şu durumda gelse kapnda yatsa biel ondan sana yar olmaz.. acını daha fazla artırıp terk eder gider..
yanına olumlu bi şey kalmaz.. kabul etttigin an onsuzlugu rabbim daha çok yardımcı olacaktırr