ya kızlar kendime o kadar kızıyorumki.. çünkü ben ona sinirleniyorum ve haklıyım biliyorum ama aradan bikaç gün geçince nedense yumuşuyorum ve yine samimi davranıyorum ama sürekli bi kısır döngü içindeyiz ya.. barış düzelmeye çalış olmasın kavga et sinirlen bi süre görüşme sonra yine barış.. bu ne ya valla sıkıldım ben.. artık onu affetmek istemiyorum.. ona karşı sinirimin soğumasını istemiyorum.. bende salak gibi gece telefonda konuşacak mevzu aklıma geliyor gidip not alıyorum işte süprizle ilgili güzel detay aklıma geliyor not alıyorum..
süprizimde şuydu kalp şeklinde bi kutu alıp içine seni seviyorum çünkü.... lerle başlayan bi sürü not yazacaktım o cümleleri bile hazırladım.. bazılarını pembe kalpler şeklinde yapıp ona güzel anılarımızı yazacaktım.. ve birde kendi sesimi kaydedip o kutuya koyacaktım.. onun içinde bu gece bir yazı hazırlamayı planlamıştım.. güya o yazıyı kayda alacaktım.. ve ben eminimki o hem bazı notları okurken hemde o ses kaydını dinlerken mutluluktan ağlayacaktı çünkü ben bi süpriz yapınca çok etkileyici olmasını isterim içine çok duygu katarım.. içimden gelen bütün samimiyetimi veririm.. ama yok karşımdaki haketmiyosa ben dünyanın en romantik insanı olsam kaç yazar..
[
birde bugün bir arkadaşım bana dediki.. o senden çoktan vazgeçmiş anzer sen onun ufak laflarına kanıyorsun.. onada biraz sevgilimi savundum ama içten içe hak verdim..
baya uzun olmuş ya
içimi dökmek istedim kızlar napiiimmmmm
oooo kendimi okudum resmennnnnnnn
ilgi yok arkadan kıovalayan modunda olan benim amanın işte benden bir tane daha o da sensin
duyr ben sana sonunuzu da kısaca izah edivereyim de ben gibi aptal olma...(aptallım kabul..)
adamın doğum günü yabancılarla video hazırlayıp süpriz yapim bir de netten saat pasta alyım peh pacumunun dogum günü aramıcam bile kısmetse!!
canımcın terzi sökük misali bu olay ama dinle..
sen o aryaınca yumuşak oldugun sürece onla iletişim halinde oldugun sürece buy olay uzar da uzar ama bogulacak tek kişi var o da sensin..
seven tek kişi var o da sensin..
benimki sevmiyor ki öyle yapıyor..
bence senin ki de seni yeterince sevmiyor alışkanlık bunlardaki gidiyorlar aklına gelince arada arıyorlar yokluyor snei dagtırıyor sonra gidyporyine geliyorlarr
ee gider gelir tabi ne de olsa kapımızı acık kalıyor..
ee kapat güzelim kapını kapat..
arama sorma ararsa da avcmaa bir böyle yap o süreçte de güzelce düğşün devam mı tamam mı ha kalbin ve aklın birlikte tmam mı dediler!!
o noktada ac ve bittigini söyle..
hele bırakalım yaa adam olmayan ahmakları adam etmek bize mi kaldı bırak ya bunlardan bizre yar olmaz sevdigimizi söylesek ne istedigimiz sölesek bileayak altında paspas konumundayız ezdirmeyelim gel kendimizi ne bu be!!!
birde bugün bir arkadaşım bana dediki.. o senden çoktan vazgeçmiş anzer sen onun ufak laflarına kanıyorsun.. onada biraz sevgilimi savundum ama içten içe hak verdim..
bu cmleyi bugün bir erkek arkadaş bana da aynen söyledi dhaa bir saat kadar önce!! o senden vazgçemiş sadece alışkanlgıı var seni yokluyor arada seni sürekli düşünen biri degil ki o sadece arada aklına geliyorsun onun özeli degilsin bu yüzden de arada bir arıyor yokluyor bu da ona yetiyor!!!!! bırak da kurtul bundan sana yar olmazzz ilerde sana çok çektirir çookkkk ne kadar doğru!!!!
bunun akabinde bnm slktan bir mesaj iyi geceler tatlım uyuyorum vay anasını !!!!!!!!!!!!! nerde idin bu zamana kadar da tam herşeyden vazgeçerken ben bana tatlım demek güzel mesja atmak aklına geldi vay anasını beeee olaya da bak sen!!! istese neler yaparlar da yok canım sevgileri yok bize degerimiz yok bırak yol ver sende gitsin yaa sıpaaaaa