canım beni merak etmiş (yurtdısındayım)
nasılım falan diye.. aklına gelmiş aramak istemiş..
beni severdi sagolsun hala da seviyor o yüzden açmak istedim telefonu konuştum..
ayrışldııgmızdan haberi yok..
sordu ben söyledim..
ben onla konusurum dedi biz seni istiyoruz dedi o da seni seviyor seni istiyor falan dedi..
bir kez onlara gitmiştim (gitmem gerekiyordu akrabaları falan beni gördü çok begendiler Allah razı olsun annesi de bugüne kadar bana bir kelime bile yanlış olumsuz bir şey demedi. sen de kızımsın dedi bitti dedik bir kaç kere daha yok dedi kızımsın sen hep yanımda oldu.. Allah razı olsun dualar ediyor bana biliyorum hissediyorum kendisi, de diyor zaten dua ediyorum diye.. eskiden daha sık konuşurduk artık bu annesi iel de son konuşmamdı.. bir daha konuşmayacagım kısmetse..
ben bittigini artık oglunu hayatımda istemdigimi falan söyledim...böyle oldu..içim acıdı...
ama ben ondan çoktan vazgeçmişim meğer.. bugün başka hissediyorum içimde bazı yükler gitti bunu hissediyorum rabbime şükürler olsun..
ama yine de gözlerim doluyor bozuluyorum.. keşke diyorum acı tatlı bir çok şey için koca bir ah çekiyorum..
geçecek kısmetse hepsi geçecek.. zor yapamam diyordum ama oluyor onsuz da oluyor.. sızılar da dinecek elbet bir gün dinecek...