arkadaş çevresiyle paylaşmama fikri kendimce en doğru olan. iki türlü tepki geliyor ikisi de ziyadesiyle asabımı bozuyor:) birincisi sen hala orada mısından başlayıp sana erkek mi yok kısmı ( aradığım erkek ya çünkü !) ikincisi evli olup aman canım aşk acısı da neymiş sahip olduklarına şükret bunlar gençlikte diyenler( çünkü acı çekmek zihinlerde şükürsüzlükle ilişkilendirilip acı küçümseniyor) şimdi bu tepkiler herhangi bir durumun çözümü olamaz ama burası farklı. deyim yerindeyse kader ortaklığı söz konusu. gelip saçmalayabiliriz, her türlü dengesizliği sergileyebiliriz. ayrıca çok güzel bir atmosfer yakaladık bence, bazı forumlarda ya da başlıklarda gerginlik olur bilirsin diken üstünde yazarsın acaba yanlış anlaşılır mıyım ya da karşımdakini incitir miyim diye burada yazan kimse tedirginlik uyandırmıyor, herkes gerçekten tüm samimiyetliyle diğerinin derdine kendi derdini unutup kimi zaman ortak oluyor. bu da bizler için büyük şans ki hepimizin anlayışı sayesinde aylarca en zor olan yazı diliyle irtibatımızı koparmadan devam edebiliyoruz. bir süre uzaklaşsak da bıraktığımız gibi buraları bulmak da çok güzel ( dert kısmı değil tabi bırakılınca bulunan o samimiyet:) )
kendimi enayi gibi hissediyorum doğrusu onunla yaşadığım ilişkiyi düşününce hele onun yaptıkları o gözyaşları, duygularımın sömürülmesi, kandırılmışlığım da eklenince iyice öfkeleniyorum. doğru düzgün ayrılamamış olması da ekleniyor üstüne. adam beni terk etmeden sadece 15 gün önce baban vermezse bana kaçar mısın diyordu düşünsene şaka gibi:)) bu oyunculuk kabiliyeti de şaşkına uğratıyor insanı haliyle. her neyse dediğim gibi benden bulamadı belasını ama umarım Allah döktüğüm her damla gözyaşını ondan çıkarır...
sana yazmıştım sanırım daha önce, sen oralardan gidersin, ilişkin olur hatta evlenirsin o hala acaba buraları terk etsem de jerry'nin yanına yerleşsem mi diye iç hesaplaşmasıyla meşgul olur:) onun daha çok yolu var jerry, kızma da ona sadece korkuyor ve savaşacak güce sahip değil. seninle gelip bir hamlede bulunsa bile yerleşikliğine bu kadar bağlı bir insan her an gerisin geriye de gidebilir sen bile şaşar kalırsın. insan sevince, aşık olunca evet değişir, gözü dünyayı görmez ama belki de cesur insanların sadece harcıdır aşık olmak da. nihayetinde her insan da aşkı tadamıyor değil mi... sığ sularda debelenip ömrünü bir hiç uğruna tüketen de nice insan var...
anzer_bali bence de süper oldu

ben aşk yaşamayı değil aşk yaşayabilme ihtimalimi sevmiştim zaten

hepinizin kalbi tertemiz, o saf duyguları yaşayıp üstelik de hak etmeyen adamlara katlanıp mücadele etmek az şey mi... umarım dediğin gibi olur...:)