Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Gercekten sevdikleri kizlar degiliz demek.. Sevgi bende baska bi anlama geliyor. Insan birine isinabilir, kendine yakin hissedebilir, bu boyle seneler surebilir. Ama gercek anlamda sevebilmek icin emek vermek sarttir. Emek vermekten, caba sarfetmekten kacan insan sevemez. Biliyorum bu gorusup cogu insandan farkli ama benim dogrum bu. bugun senin icin caba harcamaktan kacan, yarin kimin icin ugrasacak ki? Ben bu sekilde dusununce eski sevgilimi cok skici bi hayat bekledigini dusunuyorum. inisi- cikisi olmayan, oyle ayni seyirde devam eden tatsiz bi hayat. Beni ise surprizler bekliyor ((=

Biz kendimizi tanidik iliskilerimizde. Nasil bi partneriz, nelere gogus gerebiliyoruz, neleri goze alabiliyoruz, karsimizdakinden ne bekliyoruz biliyoruz. Umarimmm umarim karsimiza bizi hak eden, bizim gibi insanlar cikar. O zaman bu gecmistekilerin sifatlari bile aklimiza gelmez..

Umarım canım doğru zamanda doğru insan gelicek ben inanıyorum buna bakalım görelim güzel şeyler olsun :42:

jerry bende bugün iyiydim ama sonradan bi nefret duygusu oluştu içimde. Aramasını gelmesini istemiyorum ama bize bunu nasıl yaptı sorusu kafamda. Ben sabrederken o nasıl oldu da hiçbirşeyi göze alamadı diye kızıyorum ona. Sonrada kendime kızıyorum ben neden onu tamamen boşveremiyorum diye. Benzer duygulardayım bugün seninle..

jerry bende bugün iyiydim ama sonradan bi nefret duygusu oluştu içimde. Aramasını gelmesini istemiyorum ama bize bunu nasıl yaptı sorusu kafamda. Ben sabrederken o nasıl oldu da hiçbirşeyi göze alamadı diye kızıyorum ona. Sonrada kendime kızıyorum ben neden onu tamamen boşveremiyorum diye. Benzer duygulardayım bugün seninle..

Zaman herseyin ilaci.
Tam olarak duyarsiz kaldigimiz gunlerde gelecek butun bu olaylara.
Ben iyiyim, iyiydim oldukca. Sadece kendini hatirlatmasina, bu hatirlatmalarinin sebebi de ne beni sevmesi ne de benimle olmak istemesi sadece yalnizligi olmasina sinirlerim bozuldu benim.

Neyse, gercekten degmeyen biri oldugunun farkindayim ben. degmedigini bildigim icinde kendime kiziyorum. onu basindan beri hic hayatima sokmamam gerekirdi. neyse.. (=

Zaman herseyin ilaci.
Tam olarak duyarsiz kaldigimiz gunlerde gelecek butun bu olaylara.
Ben iyiyim, iyiydim oldukca. Sadece kendini hatirlatmasina, bu hatirlatmalarinin sebebi de ne beni sevmesi ne de benimle olmak istemesi sadece yalnizligi olmasina sinirlerim bozuldu benim.

Neyse, gercekten degmeyen biri oldugunun farkindayim ben. degmedigini bildigim icinde kendime kiziyorum. onu basindan beri hic hayatima sokmamam gerekirdi. neyse.. (=

Işte bende değmeyen birine üzülmeme kızıyorum. O kadar zaman terketmediğime pişmanım. Diğer yandan da hayırlısı böyleymiş diyorum. Bi an önce aylar geçsin içimdeki acı bitsin kafamdaki düşünceler gitsin istiyorum.

kızlar bana yardım edin nolurr daha öncede yazmıştım ama işler değişti...

onunla aynı okulda öğretmeniz.ilk gördüğümde hoşlandım ondan ama samimi olacak bi ortam olmadı.bende hayatında biri varmı nereli vs merak ettim başka bir isimle faceden ekledim.sonrası elimde olmadan gelişti biz konuşmaya başladık.o kadar ilerlediki konuşmamız artık görmediği zannettiği birine aşık tabi bende öyle. böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim niyetim kötü değildi.ilk defa o kadar acıdan sonra aşık oldum..şimdi ona herşeyi itiraf edicem her şeyi göze alarak..sizce doğru mu yapacağım siz olsanız ne yapardınız? inanaın içim içimi yiyyo çok rahatsızım cesaretim olsaydı çok daha önceden sölerdim dürüst olmak en güzeli çünkü...

3 gün oldu.
henüz bir ses yok..
hani sabredemeyen adam vardı ya sesi çıkmıyor artık..
tabi sevmiyorduki..
ama yine de arasın istiyorum arasın o adımı atsın ve kusayım içimdeki üç beş cümleyi daha..
mail attım senin maillerini okumuyorum saçmaıyorsun demişti ama son maili de attım içimden bir şeyler yazdım rahatlamıştım..
Şimdi zihnimi daha berrak hissediyorum şükürler olsun ki 3 gündür ağlamadım..
eskisi gibi elim telefona da gitmiyor..
sanki o artık eskisi gibi damarlarımda bedenimde kalbimde yok...
elbet tümden yok degil var elbet ama azıcık kaldı sanırım..
onu yabancı gibi görüyorum günün çoğu saati..
ve bazen oluyor aklıma geldiiği öylre yirmi dört saat düşünmüyorum...
ama bugün özledim..
çünkü geldim gruptan bir şeyler okudum sanırım bunlar olumolu olumsuz etkilere sahip bende..
o yüzden çok şey okumadan çıkacagım şimdi..
sadece yazmak istedim..
biliyporum herkesin hepinizin derdi sıkıntısı var ama ben de saadece yazmak rahatlamak istedim.
dilerim hepimiz bir gün o gerçek aşkla tanışırız..
geri dönüşler olmuş sizlerde bunlar rahatlatmıştır...
umarım bir gün benim de telefonum çalar..aslında aşamadıgım tek şey var.. yahemen gider birini bulursa..
ailesi fdalan evlendirmek istiyordu kendi de bir ayrılmada yeni hayat kurucam seni sevsem de baskasıyla evlenip düze kurucam falan demişti..
bundan kokruyorum işte sanırım kabullenemiyorum böyle birşeyi..
bunu düşününce içim cız ediyor.. yapmasın hemen bulmasın birini evlenmesin şuan başkasını düşünüyor olmasınn :((.

Biz konuştuk kızlar faceten ekleme merasimi falan oldu bakalım sonu nereye gidicek
İnşAllah yine üzülen taraf ben olmam

3 gün oldu.
henüz bir ses yok..
tabi sevmiyorduki..
ama yine de arasın istiyorum arasın o adımı atsın ve kusayım içimdeki üç beş cümleyi daha..
mail attım senin maillerini okumuyorum saçmaıyorsun demişti ama son maili de attım içimden bir şeyler yazdım rahatlamıştım..
ama bugün özledim..
çünkü geldim gruptan bir şeyler okudum sanırım bunlar olumolu olumsuz etkilere sahip bende..
sadece yazmak istedim..
biliyporum herkesin hepinizin derdi sıkıntısı var ama ben de saadece yazmak rahatlamak istedim.
umarım bir gün benim de telefonum çalar..aslında aşamadıgım tek şey var.. yahemen gider birini bulursa..
ailesi fdalan evlendirmek istiyordu kendi de bir ayrılmada yeni hayat kurucam seni sevsem de baskasıyla evlenip düze kurucam falan demişti..
bunu düşününce içim cız ediyor.. yapmasın hemen bulmasın birini evlenmesin şuan başkasını düşünüyor olmasınn :((.

Üzme canım kendini biraz zaman ver sadece
Eminim ki şuan olduğundan çok daha güçlü bir kızsın sadece sabır sabır sabır diyorum herşeyin başı bu

kızlar bana yardım edin nolurr daha öncede yazmıştım ama işler değişti...

onunla aynı okulda öğretmeniz.ilk gördüğümde hoşlandım ondan ama samimi olacak bi ortam olmadı.bende hayatında biri varmı nereli vs merak ettim başka bir isimle faceden ekledim.sonrası elimde olmadan gelişti biz konuşmaya başladık.o kadar ilerlediki konuşmamız artık görmediği zannettiği birine aşık tabi bende öyle. böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim niyetim kötü değildi.ilk defa o kadar acıdan sonra aşık oldum..şimdi ona herşeyi itiraf edicem her şeyi göze alarak..sizce doğru mu yapacağım siz olsanız ne yapardınız? inanaın içim içimi yiyyo çok rahatsızım cesaretim olsaydı çok daha önceden sölerdim dürüst olmak en güzeli çünkü...

Hayatında biri var mıymış peki?

hersey güzel giderken aklima gelmezken mutluyken nasil oluyor bilmiyorum bi sekilde icime oturuyor ve bi anda hersey mafvoluyor bütün teselliler bosa gidip yerini kocaman bi hüzün bazen gözyaslari ve koca bi özlem sariyor zaman biliyorum herseyin ilaci ama inanamiyorum hala bensiz bir günü geciremezken simdi haftalardir bensiz... baska kizlarla beraber belki de delirecegim galiba yakinda beynim durup durup bana neden böyle yapiyo... ssnki icimde bi düsman sen mutlu olamazsin der gibi mutlu oldugum saniyeleri bana cok görüyo

zaman cabucak akip gecsee
gercekten..
4-5 ay sonraki hallerimizi merak ediyorum.
belki unutmus olucaz tamamen..
Belki hayatlarimiz kismen degismis olucak, yeni bi iliskiye baslayanlarda olabilir.
bi an once o zamanlar gelse.
hepimiz ciksak bu bataklik hayatin icinden disari..

Aklim almiyo, bi zamanlar onunla mutluluktan ucan ben, simdi onun yuzunden ne kadar kotu gunler geciriyorum! :ssz:

3 gün oldu.
henüz bir ses yok..
tabi sevmiyorduki..
ama bugün özledim..
sadece yazmak istedim..

canım böyle bişeye kalkışsada seni gerçekten sevdiyse eğer mutlaka bir şansını dener başkasıyla bi gelecek için adım atmadan.. bekle artık iletişime geçme.. bak koskoca 3 gün beklemişsin şimdi ona sen mesaj atarsan ya da ararsan o 3 gün boşuna acı çekmiş olmaz mısın? hem iletişime geçersen işte gececek bensiz yapamaz biliyordum diyecek.. sakın bunu yapma zaten gelip geçiyor o mesaj atma istekleri o anlarda oyalanacak bişeyler bul.. netten bu konularla ilgili makaleler oku sende vazgeçeceksin zaten onunla konuşma isteğinden..

off ya yine aradı.. bi yanım geri ara "ne var ne? hem benimle olmak için birşeyinden fedakarlıkta bulunmuyorsun, hemde peşimi bırakmıyorsun" demek istiyor diğer yanımda asla iletişime geçme bunların sonu gelmiyor diyor.. uyumak istiyorum birkaç ay..

canım böyle bişeye kalkışsada seni gerçekten sevdiyse eğer mutlaka bir şansını dener başkasıyla bi gelecek için adım atmadan.. bekle artık iletişime geçme.. bak koskoca 3 gün beklemişsin şimdi ona sen mesaj atarsan ya da ararsan o 3 gün boşuna acı çekmiş olmaz mısın? hem iletişime geçersen işte gececek bensiz yapamaz biliyordum diyecek.. sakın bunu yapma zaten gelip geçiyor o mesaj atma istekleri o anlarda oyalanacak bişeyler bul.. netten bu konularla ilgili makaleler oku sende vazgeçeceksin zaten onunla konuşma isteğinden..
sağol tatlım..
umarım öyle bir şey yapmaz.. o zaman demiştim bana saygın yok ama kendine olsun bana seni seviyorum diyorsun ve bir başkasını alırsa hayatına yapamazsın yazık olur sana önce ayrılıgı hazmet sonra yap öyle bir şey demiştim haklısın falan demişti..xaten sevdiyse elbet gelir.. çünkü seviyorum diyordu.. ee sevgide koca kaavga etmiş olsak aklınca bana veridigi son şansı degerlendirmemiş yine hayatını zindan etmişsem bir gün de bittiyse sevgisi varsın bitsin..
dedigi gibi bir adamsa elbet dayanamaz.. ben inanmıyorum bırakmak zorundayım sözlerine seven bırakamaz diyorum sonra kendime bakıyorum bak vazgeç,iyorsun diyorum hani seviyordun şimdi kendinle çelişme diyorum.. ama zaten sanırım önceden sevgim yok olmaya başlamış ki böyle düşünüyorum.. yada sevgimin önüne artık gururumu degerli oldugumu koyabiliyorum..
biliyorum eğer ben bir hareket yaparsam bu yaşadıklarım boşa gidecek çok daha gerilere gidecegim şimdi şükür hızla yol aldığımı hissediyorum..
bilmiyorum bu kadar kolay iyi olmak bu kadar kısa sürede böyle hissetmem geçici mi olur ama üç gündür şükürler olsun ki uzaklaştıgımı ondan arınıyor oldugumu hissediyorum.. sanki o bir yabancı hayatımın bir kesitinde olmuş ama artık yok.. o geçmişi de düşünmüyorum bazen aklıma geliyor ama o an başka şeylere kafa veriyorum düşünmüyorum bilmiyorum yüzleşmelimiyim geçmişle kızlar.. aslında ileri de patlak vermesinden korkuyorum geçmişi hatırlayıp baştan mı iyi kötü ne varsa yüzleşmem lazım yoksa ben şuan geçmişi geçmişte bıraktım ara ara hatırlamak dışında.. dertlenmiyorum şükürler olsun yaşandı artık yok diyorum.. böle demem yanlış mı bilmiyorum :// bilen varsa bir fikir verirse çok sevinirim..
canım kendimi derse verdim çok şükürdaha mutlu olduğumu hissediyorum..
ama yine de istiyorum bir gün çıksın ve arasın beni.. desin ben yapamadım ya da mutsuzum ya da özledim artık içimi ne sogutursa o an öyle bir adım istiyorum açıkcası.. kısmet bakalım....

off ya yine aradı.. bi yanım geri ara "ne var ne? hem benimle olmak için birşeyinden fedakarlıkta bulunmuyorsun, hemde peşimi bırakmıyorsun" demek istiyor diğer yanımda asla iletişime geçme bunların sonu gelmiyor diyor.. uyumak istiyorum birkaç ay..

canımın içi inan aramasalar çok daha güçlü çok daha mutluyuz.. iletişime geçme tatlım gerekirse engelle telefondan numarasını..
izin verme yeniden seni üzmesine.. sen ona şans verecektin yine eline yüzüne bulaştırdı.. yalan çktı o söyledikleri güvenemezsin ki canım..
kendini rahatlatıyor arıyor.. bırak canım bir on gün kadar önceki anzeri çok sevdik biz o güne dön canım üzülme artık onun yüzünden..
ben sana tom ve jeryy e gerçekten hayranım.güçlüsünüz yeniden güçlü olmak zor degil tatlım başarmıştın çünkü..

Üzme canım kendini biraz zaman ver sadece
Eminim ki şuan olduğundan çok daha güçlü bir kızsın sadece sabır sabır sabır diyorum herşeyin başı bu

aslında üzüldügüm pek an yok ama işte bir şeyler okursam falan içim acıyor.. düşünmemeye çalışıyorm açıkcası.. yoksa dalarım hayallere.. öyle bir yapım var..
güçlüyüm canım hem de nasıl.. o kızı yeniden getiriyorum bedenime inş. bunu hissediyorum.. sağol bir tanem.. dilerim senin için de sabır güzel sonuçlar getirir..

yarın beni arayacak diye bir his var içimde..
ondan uzakken şimdi sanki daha yakın hissediyorum arayacak diye bir his var içimde..
ya da dinlediğim şarkılar okuduklarım böyle hissetmeme sebep olmuş da olabilir..
bilmiyorum da bu his gerçek olmazsa bir de üzülürüm diye de korkuyorum..
o yüzden bu düşünceyi silmeye çalışıyorum aklımdan.. ama gitmiyor.. arayacak seni yarın diyor.. neden böyle oldum bir anda anlamadım ://

Son düzenleme:
sağol tatlım..
umarım öyle bir şey yapmaz.. o zaman demiştim bana saygın yok ama kendine olsun bana seni seviyorum diyorsun ve bir başkasını alırsa hayatına yapamazsın yazık olur sana önce ayrılıgı hazmet sonra yap öyle bir şey demiştim haklısın falan demişti..xaten sevdiyse elbet gelir.. çünkü seviyorum diyordu.. ee sevgide koca kaavga etmiş olsak aklınca bana veridigi son şansı degerlendirmemiş yine hayatını zindan etmişsem bir gün de bittiyse sevgisi varsın bitsin..
dedigi gibi bir adamsa elbet dayanamaz.. ben inanmıyorum bırakmak zorundayım sözlerine seven bırakamaz diyorum sonra kendime bakıyorum bak vazgeç,iyorsun diyorum hani seviyordun şimdi kendinle çelişme diyorum.. ama zaten sanırım önceden sevgim yok olmaya başlamış ki böyle düşünüyorum.. yada sevgimin önüne artık gururumu degerli oldugumu koyabiliyorum..
biliyorum eğer ben bir hareket yaparsam bu yaşadıklarım boşa gidecek çok daha gerilere gidecegim şimdi şükür hızla yol aldığımı hissediyorum..
bilmiyorum bu kadar kolay iyi olmak bu kadar kısa sürede böyle hissetmem geçici mi olur ama üç gündür şükürler olsun ki uzaklaştıgımı ondan arınıyor oldugumu hissediyorum.. sanki o bir yabancı hayatımın bir kesitinde olmuş ama artık yok.. o geçmişi de düşünmüyorum bazen aklıma geliyor ama o an başka şeylere kafa veriyorum düşünmüyorum bilmiyorum yüzleşmelimiyim geçmişle kızlar.. aslında ileri de patlak vermesinden korkuyorum geçmişi hatırlayıp baştan mı iyi kötü ne varsa yüzleşmem lazım yoksa ben şuan geçmişi geçmişte bıraktım ara ara hatırlamak dışında.. dertlenmiyorum şükürler olsun yaşandı artık yok diyorum.. böle demem yanlış mı bilmiyorum :// bilen varsa bir fikir verirse çok sevinirim..
canım kendimi derse verdim çok şükürdaha mutlu olduğumu hissediyorum..
ama yine de istiyorum bir gün çıksın ve arasın beni.. desin ben yapamadım ya da mutsuzum ya da özledim artık içimi ne sogutursa o an öyle bir adım istiyorum açıkcası.. kısmet bakalım....
.

Canım o sana saygıdan bahsetmiş filan ya sen sakın sakın elin gitmek isteyecek aramak isteyeceksin ama asla arama uzaklaşır dahada bırak ne yaşamak istiyorsa yaşasın sana saygı duymayan bir erkeği ne yapacaksın tabi ki istemezsin bırak pişman olsun iyicene dediği sözlerden pişman olacak gelecektir sen kendini tut dediklerini düşün canım kendin için hiç sıkmada canını kimse senden değerli degil

Back
X