- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.841
sağol tatlım..
umarım öyle bir şey yapmaz.. o zaman demiştim bana saygın yok ama kendine olsun bana seni seviyorum diyorsun ve bir başkasını alırsa hayatına yapamazsın yazık olur sana önce ayrılıgı hazmet sonra yap öyle bir şey demiştim haklısın falan demişti..xaten sevdiyse elbet gelir.. çünkü seviyorum diyordu.. ee sevgide koca kaavga etmiş olsak aklınca bana veridigi son şansı degerlendirmemiş yine hayatını zindan etmişsem bir gün de bittiyse sevgisi varsın bitsin..
dedigi gibi bir adamsa elbet dayanamaz.. ben inanmıyorum bırakmak zorundayım sözlerine seven bırakamaz diyorum sonra kendime bakıyorum bak vazgeç,iyorsun diyorum hani seviyordun şimdi kendinle çelişme diyorum.. ama zaten sanırım önceden sevgim yok olmaya başlamış ki böyle düşünüyorum.. yada sevgimin önüne artık gururumu degerli oldugumu koyabiliyorum..
biliyorum eğer ben bir hareket yaparsam bu yaşadıklarım boşa gidecek çok daha gerilere gidecegim şimdi şükür hızla yol aldığımı hissediyorum..
bilmiyorum bu kadar kolay iyi olmak bu kadar kısa sürede böyle hissetmem geçici mi olur ama üç gündür şükürler olsun ki uzaklaştıgımı ondan arınıyor oldugumu hissediyorum.. sanki o bir yabancı hayatımın bir kesitinde olmuş ama artık yok.. o geçmişi de düşünmüyorum bazen aklıma geliyor ama o an başka şeylere kafa veriyorum düşünmüyorum bilmiyorum yüzleşmelimiyim geçmişle kızlar.. aslında ileri de patlak vermesinden korkuyorum geçmişi hatırlayıp baştan mı iyi kötü ne varsa yüzleşmem lazım yoksa ben şuan geçmişi geçmişte bıraktım ara ara hatırlamak dışında.. dertlenmiyorum şükürler olsun yaşandı artık yok diyorum.. böle demem yanlış mı bilmiyorum :// bilen varsa bir fikir verirse çok sevinirim..
canım kendimi derse verdim çok şükürdaha mutlu olduğumu hissediyorum..
ama yine de istiyorum bir gün çıksın ve arasın beni.. desin ben yapamadım ya da mutsuzum ya da özledim artık içimi ne sogutursa o an öyle bir adım istiyorum açıkcası.. kısmet bakalım....
canım böyle duygu değişimleri oluyor normal bence.. bir bakıyorsun çok mutlusun ayrılık umrunda bile değil bir bakıyorsun sinirden üzüntüden deliriyorsun..
ama sende iyi baş ediyorsun bence böyle devam et..
canımın içi inan aramasalar çok daha güçlü çok daha mutluyuz.. iletişime geçme tatlım gerekirse engelle telefondan numarasını..
izin verme yeniden seni üzmesine.. sen ona şans verecektin yine eline yüzüne bulaştırdı.. yalan çktı o söyledikleri güvenemezsin ki canım..
kendini rahatlatıyor arıyor.. bırak canım bir on gün kadar önceki anzeri çok sevdik biz o güne dön canım üzülme artık onun yüzünden..
ben sana tom ve jeryy e gerçekten hayranım.güçlüsünüz yeniden güçlü olmak zor degil tatlım başarmıştın çünkü..
canm dayanamadım geri aradım ne var yeter bırak peşimi demek için ama açmadı az öncede mesaj atmış annesini doktora götürüyomuş müsait olunca arayacakmış allam yaaa....