- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.881
Hurremcim sen hepimizden guclusun, basindan beri saglam durusunu hic bozmadin. Tebrik ederim seni cidden..
Jelibon1 insallah hakkinizda hayirlisi olur. 10 ay sonra boyle yalvar yakar geri donmesi gercekten cok sasirtici. ama insallah yine ayni acilari yasatmaz sana..
Lyudka 1 aylik sure birsey degil.. Daha cok yolun basindasin. Ama bence sen coookkk yol gittin. Sadece belki suan duygusal dusunuyorsundur. Yalnizlik hissediyorsundur..
Nehirimnehir evet canim malesef bazi donemler daha duygusal oluyoruz. duygular daha yogun hissediliyor. Ama senin bu durusunu sevdim cidden. Cok agir basli ve olgun konusuyorsun bu ayriliklar hakkinda. Senin de hakkinda hayirlisi canim (=
Ben iyiyim. cok sukur.. Kafamda onun haricinde bir suru sey var. Onu da hatirliyorum ama eskisi gibi degil. Ne bileyim.. Yalnizligi, Onsuzluktan daha cok hissetmeye basladim sanirim. Derdim onunla degil, yalnizlikla artik. Sevip-sevilmeyi ozluyorum. Hurrem gibi bende bekliyorum karsima dogru insanin cikmasini ama bir taraftanda zaman olarak dogru zamandamiyim diye dusunmuyorum degil. Eski sevgilimle herseyin bu noktaya gelmesi dusununce beni uzuyor tabii, mucadele edebilirdik, biseyler icin savasabilirdik vs vs. Ama artik cokta sorun degil bunlar. Gectim galiba artik ben ondan. Yalnizca Allahtan sevipte aci cekmemeyi diliyorum bu erkeklerle iliskiler konusunda. Cok yorgun hissediyorum kendimi. Bundan sonra olacak iliskimde huzur istiyorum. Sevip- sevileyim, huzurlu olayim.. Tek istedigim bu. Gercekten artik ne kacan - kovalayan oyunlarina, ne baska biseye tahammulum veya enerjim yok. Su hale bak, bu iliski yaslandirdi beni (((= Neyse.. oyle iste. yazayim dedim..
Insallah tez vakitte hepimizin kalbine orda olmayi hak eden, harika adamlar girer (tabii ki onlarinkine de biz!). Ve onlar son olur =)))
ayy canımmm benimmm güzel düşüncelerin için. sende benimm gibisin.ayrılık konusunda düşüncelerim öyle canım umarım faydam dokunuyordur kendimce yorumlarım işte.:)