- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.901
caNIM ne yasadıgını anlaıyorum bende yasıyrum benımkınınde facesı yoktu ben ole sanıyodum .faceden nefret edıyordu aslında açmış sevgılısı ıle foto koymuş sakın sevgılım yapmaz dıye dusunme erkek yapar.. ben oyle bı darbe aldım kı... işim var hatta ondan once işimi buldum evlılığımız ıçın ona destek olayım dıye para bırıktıydum ama o kızlarla yemegı tercıh ettı 4 yıl ben emek verdım ama sefayı o baskasıyla suruyor ben bu sıkıntıların mukafatını evlılık olarak alacagız mutlu olacagız dıye cok sabrettım nasıp olmadı.. ama emınım bıgun yaptıgını anlayacak ama gec artık çok geç.. sana gelınce sakın onun karsısında ezık durma sakın guclu dur uzulsende guclu dur ...fırsatın varsa yuzyuze konuşmak en ıyısıdır. bende yapacaktım ama bana gelırsen hiç görmedugım yuzumu gosterrrım dedı ben gtmedım bu lafla zaten tanıdım onu.. neyse az daha sabret ama yuzyuze konuş gozlerınden herseyı anlıcaksın.. eger kı olmuyosada yapcak bişi yok çok çırpındım gelsın dıye ama gelmedı zaten sevgılısı ıle mutluymuş bıde bana bunu dedı.. canım bıraz daha bekle bıraz daha sonra çık karsısına .. sevdıgını kaybetmek çok zorhele baskasına sarılmış gormek
sen ağır ol ama baktınkı bı ses yok son bı adım at ..zaten o istemedıkce bişe olmucak erkekler ınatcı oluyo
![]()
ben yurt dışına geldim egitim için tatlım en erken 3 -4 ay sonra gidebilirim Türkiye'ye...
yüzü yüze görüşemem şuan yani..
zaten cam bile açmayan biriydi.. degmez ona..
bencede vardır face hesabı yoksa da telefondan mesajla buluyordur birilerini.. vardır aklını kurcalayan ki bana böyle şeyler yaşattı erkek olamadı..
kaçışları oynadı çünkü ikilemde idi.. ama hala son güne kadar da seni seviyorum naraları atıp tuttu..
neye inanıcam ne dogru bılmiyorum yani..
çok şlükürdün ne aradım ne de bir şey yaptım.. geçti şükür..
bu aralar böyle geçsin... bakalım iki hafta ses cıkmazsa bir aramayı düşünüyorum ne bileyim ya salakca belki ama içim rahat degil..
arayan anneside aramaz oldu.. ne bileyim yalanlardan da boguldum ama yalancı olmadıgını söyleyen biriydi..
güvenmiytordum cünkü hislerim güvenme diyordu...
şimdi de böyle hislerim neden se şu zaman kdar yanıltmadı beni ha bir kere yanıltı hislerim o da bana sadakatsızlık yaptıgında..
ne bileyim b..k gibi bir ilişki yaşamışım da şimdi kabullenmeye calıştıgımdan bazen zor oluyor..
aman igrenc herifn teki..artık benle eski sevgilisinin acısını unuttu diye düşünüyorum ben maşa oldum yanii..böyle düşünüyorum çünkü 14 ayda 10 gün mutlu olmuşumdur sevgisini hissetmişimdir.. ha ilk dört ay falan cok mutluydum ama meger sadakatsızlık yapıyormuş ilk günden beri dört ay sonra ögrendşm...
aptalım ki peşimden koşunca ona inandım..
böyle işte..
senin ki geri döndü mü canım????
o sahneleri o resimleri görmek beni mahveder.. hele uzakta iken cok daha beter eder..
o yüzden merak ediyıorum seninki geri döndü mü?? o günden sonra .?? hiç bir iletişim olmadı mıaranızda..
burda bir arkadaşım var yabancı kız.. onun sevgilisi de dört yıldan sonra aldatmış sonra ayrılmışlar ama adam iki yıl sonra geri gelmiş bana geri dön diye...
mallar öküzler..
dilegim bir gün basına dank etsin bana yaptıklarından içi acısın ve bunu bileyim istiyorum.. beni sevmiyor olsun soprun degil ama bunu yaşamak istiyorum....