- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.921
nehirimnehir, dun ozel numaradan aradim gene. cunku icim bi acimisti. sadece aradim. konustuk ama sacma bi tavirla konustu. numarani versene sen istediginde mi konusacagiz falan dedi. ben de gorusursek eger ve baktim istiyorum,ikna oldum ancak o zaman verebilirim.sen kafana gore arama diye degistirdim ben zaten numarami ddm. neyse.. biraz daha konustuk, seviyorum cok ozluyorum ama ayni sorunlari yasamaktan,
sorumluluk almaktan cok korkuyorum dedi. kendinden emin degil ve bi iliski yasayabilecek gucte degil, ben de agladim yine. ben seni hep uzdum ve gene uzerim dedi.
dersleri kotu, hayata da cok olumsuz bakiyor. mutlu olmuyor. ben onceden de ders calismasini desteklerdim, o arkadaslarinin evine giderdi. gene ayni seyleri dememden korkmus.
ders calis deme mesela bana diyor. senin iyiligim icin soyledigin seyleri ben baski olarak algiliyorum diyor. baktim ki bu adamdan bi yol olmaz. kapattim telefonu.
onun yuzunden ne tadim ne tuzu kaldi. kendime guvenim kalmadi, okulda da insan iliskilerinde de basarisiz olmaya basladim.
bundan sonra sadece onume bakacagim. zaten bana ulasamaz artik. ulasmak isteyecegini de dusunmuyorum.
insallah hic bir zaman mutlu olmaz, sevilmez, ona hakkimin zerresi dahi haram ve haram olsun.
icim aciyor kizlar, gercekten icim yaniyor.![]()
canım benim işte tahmin ettiğim yerdesiniz şuan.sen ısrar ettikçe gelmeyecek canım. şuan depresyonda ona zaman ver işte kuzum üstüne gitme ilerleyen zamanlarda canın isterse verirsin ama lütfen şu 20 gün kadar bırak kendi haline. çocuk dogru söylüyordur emin ol canı acımazsa aciz olmazsa hangi erkek bunları söyler. hiç haram olsun deme kuzum . sonuçta siz yine bi arada olcaksınız.