- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.941
Sağol canım.. Evet iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü mesajı gönderdikten sonra rahatladığımı hissettim hafifledim sanki :)
Cevabı gecikmedi ama 2 tane upuzun sms atmış "güzel döşemişsin" demiş.. Ama o atasından görmüşki kadınlar ne isterse o er geç olurmuş (!) "biz böyle gördük seni mutlu edeceğimden emindim hala daha eminim" demiş.. "Dediklerinde haklısın o hataları yapmamam gerekirdi ama sende beni olduğum gibi kabul edemedin sürekli değiştirmeye çalıştın..Ben sana elveda demiyorum yinede sadece Allaha ısmarladık" demiş.. Yani baya saçmalamış ben ona değiş demedimki ben memleketime döndükten sonra değiştin e bende 2. plana atılmış gibi hissettim ve kabullenemedim değişen davranışlarını kabul etmek zorunda da değildim zaten.. Bunu sms olarak yolladım ve "Allah rızası için hattını mı değiştiriyosun başka yere mi yerleşiyosun napıyosan yapta bana bulaşma bundan sonra lütfen.." dedim o dk dan sonra kesildi mesajlar.. :)
"güzel döşemişsin" lafını da demek ona ağır gelmiş. beylik laflar etmesi son dakikada onun hayatını malesef eskiye döndürmez.mutlu edcekti ne diye bunların oluşmasına imkan sağladı o zaman. o seni hep kendiyle sandığı için değişemezdi. değişime açıkta değldi hala kılıfına uydurmaya çalışıyor. canım bu laflara hiç aldırış etme sakın o şimdi seni kaybettiği için yazarda yazar. şimdi kesildi mesajları ama aslında kesilmedi o mesajlar devamı gelir yine çünkü daha sindirememiş bu ayrılığı hatta Allah ısmarladık demesi de biz ayrılmadık sen ayrıldık desende demek. Anzercim bekle bakalım nolcak. dediğim gibi yaptıklarının arkasında kal ve bekle. bakalım nolcak. tekrar tebrik ederim canım kararlı olman konusunda.
Son düzenleme: