- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.021
canım bu süreler belli olmuyo bazen aylar bazen yıllar bazen haftalar sonra oluyo:S
hatasını anlamasını çok isterdım ama...zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu süreler belli olmuyo bazen aylar bazen yıllar bazen haftalar sonra oluyo:S
sen kendini çektikten sonra onlar özlemeye başlıyorlar tatlım. uzun bir sürede olabilir hani. kısa bir sürede bilemezsin o süreyi ama hatasını özleyince anlıyorlar bence. bir de çok merak ediyorum ayrılıktan sonra erkekler özlüyorlar mı?
bu mesajlara bakıp gülmen gerek hatta. sen onu o kadar düşünürken. için kan ağlarken nerelerdeydi acaba demi.biraz daha acını yaşasın sen ne kadar acı çektin. şimdi onun yaptığı şu oluyor Falonecim ben ne yaparsam yapayım seni aklımdan çıkaramadım ve hani bir kadını nerden vurması gerektiğini biliyor aklıca.hani senin galiba en çok hoşlandığın şeyler birçok şeyden haber alman ve iyi olduğunu bilmen yada o öyle sanıyor işte aklıca. zaten o sana mesaj attıkca unutamazsın hep kendini hatırlatır ama unutmasan bile en azından umrunda olmasın bu süreçte. gül geç mesajlarına da hayatın belli dönemde mahvoldu ama şimdi toparlandın hem bir zamanlar sen egosunu şişirirken şimdi o senin egonu iyileştiriyor. hani eğer içimde öldürmeye çalışıyorum filan diye bakarsan zaten bu süreci atlatmazsıın sadece acıyı uzatırsın bunada gerek yok canım. ne yaşarsan yaşa geçen sadece senin zamanından ve senin güzelliğinden çalıyor. hiç üzme kendini ye iç eğlen keyfine bak. gerisini salla gitsin:)
bence tepkisiz sessiz kalmaya devam derim işte bu çıldıırrtır erkekşeri dumur olurrr :)))
Merhaba kızlar nasılsınız??
yazılanları okudum..
herkes iyidir inşALLAH..
Üzülmeyin kızlar her şey geliyor geçiyor..
en geçmez anlarda en zor anlarda abdest alın bol bol inanın çok daha iyi hissedeceksiniz...
Ben konuştum xxx ile hala kendisini haklı gören bir odun o...
Geceleri ona verdiğim bir hediye vardı ona sarılıp uyuyormuş..
yerime kimseyi koyamazmış.. beni çok özlemiş.. ama benden bekliyormuş adımları..
kendi içine atarak yaşıyormuş falan filan..
beni mutlu eden şu oldu: demekki şu yukardakiler gerçek ise hayatında biri yok.. ya da aklı başkasına kaymadı ki bana bunları diyebildi diye düşünüyorum..
bilmiyorum siz ordan farklı gözle bakınca nasıl yorumlarsınız???
İçimi rahatlattı açıkçası bu durum...
Bu arada eskiden geleceği hayal ederdim mutlu olurdum gelecek günlerde onla.
evlenmek fala bunları hayal ederdim bir gelsem bir görsem ya da evlensek her şey süper olacak derdim..
ama artık onla evlenmeyi de istemiyorum istiyorum aslında ama artık eskisi gibi istemiyorum daha farklı bir hayat istiyorum sanırım tam olarak yüz de yüz değilse bile yüzde 60-70 oranında bu durum..ha bir de artık eskisi gibi heyecanlanmıyorum ona karşı da..şükürler olsun rabbime bu geçen süre de kendime olumlu şeyler katmamı sağladı...
![]()
Hiç acımıyorum artık hiç.Beter olsunlar :) Zamanında sabahlara kadar aradığımı mesaj attığımı bilirim sırf canı istemediği için tek bir cevap vermemişti bana.Şimdi bu sessizliğimi ona saysın işte ve daha nicelerine.
kızlar ne kadar süre sonra pişman oldu ?merak ettim..
Çok iyi anladım ki bu erkeklere değer vermek dürüst olmak sadık kalmaya gelmiyor.Köpekleyeceksin bunları deveye diken misali ancak öyle değerini bilirler.Ben onunlayken çok ilgisiz davranırdı.1 gün çok güzel geçtiyse eğer 1 hafta çok kötüydü.Hep alttan aldım.Sorunları vardır,canı sıkkındır sabret dedim ama adamın derdi başkaymış.Eski sevgilim milyon kez aradı mesaj attı.Kapıma çiçekler geldi yetmedi sabahın bir körü kalkıp benim bulunduğum şehre geldi.Bir kez bile cevap vermedim yüzüne bakmadım.Geldiği gibi geri gitti.Ben bu kadar dikkat ederken her şeye o bana ders çalışıyorum deyip eski sevgilisiyle oynaşıyormuş. Böyle acımasız işte hayat.Gelip temiz düzgün insanları vuruyor.Eminim sende bu derece dürüsttün ona.Ama hak etmediler bizi,hemde hiçbir zaman.
Aynen öyle canım arkadaşıma da mesaj atmış gece.Falone nerede ne yapıyor acil cevap ver gibisinden bir şeyler yazmış.Bugün yine fakülteme geldi.Ben görmedim de arkadaşım görmüş.Ya ne yapmaya çalışıyor hala anlamıyorum.Eski sevgilisine,onu unutmak için benimle zaman geçirdiğini falan söylemiş.Madem öyleydi ben terk ettim seni işte git kimle ne yaparsan yap.Hala neden benimle uğraşıyorsun? Ben ona çok taviz verdim canım çok.Ne yaparsa affettim.O hala ben onsuz yaşayamam onu herzamanki gibi affederim sanıyor galiba.Özgüvenin egonun bu kadarı görülmemiş daha.Mesaj atıp benim nasıl olduğum seni ilgilendirmez birdaha rahatsız etme demeyi düşündüm ama bu kadarını bile hak etmiyor.Sessizliğe cevap vermemeye devam et Falone dedim kendi kendime.Sizce de tepkisiz mi kalayım yoksa tüm içimi dökeyim mi?Bazen kararsızlaşıyorum bende :/
Kızlaar 10 dk önce 2 mesaj atmış ve aramış duymadım ben.Bana iyi olduğunu söyle demiş.Diğer mesajı da seni merak ettim lütfen bana iyi olduğunu söyle.Ve aramış.Cevap vermedim hiçbirine.Bu ne şimdi ya? Bu kadar şeyden sonra hala hangi yüzle mesaj atıyor bana.Bir de utanmadan iyi misin diyor.Süperim süper bomba gibiyim.10 numara 5 yıldızım hatta.Hey Allahım ya.Zaten hayatımı mahvettin zaten seni içimde öldürmeye bitirmeye çalışırken bende ölüyorum.Bari hatırlatma kendini de işimi daha çok zorlaştırma.Hem de bu saatte..
Bir dakika bir dakika ya!? (Aydınlanma anı.) Tamam bu kadar destek oldu bana yardımcı oldu, her şeyimdi neredeyse diye sayıklıyorum bir aydır da benim iyiliğimi düşünen adam beni bu konuma sokar mıydı hiç kızlar? Madem hep yanımdaydı beni böyle bir sıkıntıyla baş başa bırakır mıydı?
Biri öğrense ne derdi halime? Metresi derdi, kullanıyor kızı derdi. Belki adım çıkardı Allah korusun. Bu kadar seven, aşık olan adam beni bu konuma sokar mıydı hiç? Erkek adam sevdiğime laf gelmesin diye sahiplenir, korur, kollar. Ya ben öğrenmeseydim ne yapardı bu adam? Bana gerçekleri anlatmazdı ki... Anlatacağım diyen adam baştan söylerdi. Bu kadar ay beklemezdi. Nereye kadar götürecekti bu ilişkiyi? Hiç mi öğrenmeyeceğim sanıyordu acaba o ahlaksız? Kim bilir neydi amacı. Belki her şey yatağa atana kadar olacaktı sonra boşanamıyorum hadi git diyecekti bana. Bulmuş tabi kendinden genç, çıtır kızı, saf sanıyor beni de ya kandıracak aklınca densiz. Kim bilir kaç kızla oynadı, kandırdı da bundan cesaret alıyor. Ama ben yer miyim bunları? Hayır!
Bana diyor ya ayrıyım eşimden diye madem ayrıydı söyleseydi ya bunu baştan çekinecek neyi vardı? Gösterseydi ya al bak boşanma kağıtlarım bu da nüfus cüzdanım diye. Bunu yapmaktan aciz sadece ağlayıp sızlayan bir adam için ne diye yıpranıp duruyorum ki ben? Acizliği buradan belli. İstese kanıtlamaz mıydı bana ayrı olduğunu. Yaptı mı? Hayır. Demek ki ortada dava falan da yok gidip karısının koynunda uyuyor o midesiz. Belki de karısı artık görmezden geliyordur, boşanamıyordur, sebepleri vardır. Çalışmıyordur belki. Neyse orası mühim değil ama bugün bir devrim yaptım kendimde kızlar.
Hala bir tuhaf hissediyorum ama her şey dank ediyor şu an kafama. En azından artık mantığını oturttum kafama ben bunun. Zorlansam da bu cümleleri hatırlatır kendime, rahatlarım bundan sonra.
Bugün yeni bir gün, yarın daha yeni olacak. Ben her attığım adımda o doğru erkeğe biraz daha yaklaşıyorum. Kıymet bilecek, aşk ne demek bunu bilecek olan adama biraz daha yaklaşıyorum. Bu umutla kendimi teselli ediyorum :)
Bir dakika bir dakika ya!? (Aydınlanma anı.) Tamam bu kadar destek oldu bana yardımcı oldu, her şeyimdi neredeyse diye sayıklıyorum bir aydır da benim iyiliğimi düşünen adam beni bu konuma sokar mıydı hiç kızlar? Madem hep yanımdaydı beni böyle bir sıkıntıyla baş başa bırakır mıydı?
Biri öğrense ne derdi halime? Metresi derdi, kullanıyor kızı derdi. Belki adım çıkardı Allah korusun. Bu kadar seven, aşık olan adam beni bu konuma sokar mıydı hiç? Erkek adam sevdiğime laf gelmesin diye sahiplenir, korur, kollar. Ya ben öğrenmeseydim ne yapardı bu adam? Bana gerçekleri anlatmazdı ki... Anlatacağım diyen adam baştan söylerdi. Bu kadar ay beklemezdi. Nereye kadar götürecekti bu ilişkiyi? Hiç mi öğrenmeyeceğim sanıyordu acaba o ahlaksız? Kim bilir neydi amacı. Belki her şey yatağa atana kadar olacaktı sonra boşanamıyorum hadi git diyecekti bana. Bulmuş tabi kendinden genç, çıtır kızı, saf sanıyor beni de ya kandıracak aklınca densiz. Kim bilir kaç kızla oynadı, kandırdı da bundan cesaret alıyor. Ama ben yer miyim bunları? Hayır!
Bana diyor ya ayrıyım eşimden diye madem ayrıydı söyleseydi ya bunu baştan çekinecek neyi vardı? Gösterseydi ya al bak boşanma kağıtlarım bu da nüfus cüzdanım diye. Bunu yapmaktan aciz sadece ağlayıp sızlayan bir adam için ne diye yıpranıp duruyorum ki ben? Acizliği buradan belli. İstese kanıtlamaz mıydı bana ayrı olduğunu. Yaptı mı? Hayır. Demek ki ortada dava falan da yok gidip karısının koynunda uyuyor o midesiz. Belki de karısı artık görmezden geliyordur, boşanamıyordur, sebepleri vardır. Çalışmıyordur belki. Neyse orası mühim değil ama bugün bir devrim yaptım kendimde kızlar.
Hala bir tuhaf hissediyorum ama her şey dank ediyor şu an kafama. En azından artık mantığını oturttum kafama ben bunun. Zorlansam da bu cümleleri hatırlatır kendime, rahatlarım bundan sonra.
Bugün yeni bir gün, yarın daha yeni olacak. Ben her attığım adımda o doğru erkeğe biraz daha yaklaşıyorum. Kıymet bilecek, aşk ne demek bunu bilecek olan adama biraz daha yaklaşıyorum. Bu umutla kendimi teselli ediyorum :)
canım ilişki konusunda hiç acele etme tabiki hayatına daha iyi insanlar girecektir eminim. ve senin durumun canını acıttığı için çokşeyler düşünebilirsin ama şunuda unutmamak gerekir. bazen gözümüze çok güzel birşey ilişir ve mutluluk verir paran yoktur almaya çünkü daha önce almışsındır bir bakır tas ve yenisini almak için çalışsan çabalasan bile boşunadır bunu bilirsin ama gözüne ilişen mutluluktan kendini alamazsın ayrılmak istemezsin bakırı bırakır o mutlulukla kalmayı tercih edersin ama bakırın oldugundan yaklaşamazsın almaya o yüzden yalan söyleyip kendini kandırırsın o mutluluktan kopmamak için. oysa bunun adı başka birşey değil kaybettiğin mutluluktur sadece.
kafana dank etmesi çok önemli değil canım sen o an mutluydun ve bitmesi gerekti keza yalandı ama mutluydun. öfkeni bastır canım sen şuanda bu durumu bildiğin için mutlu olmalısın ki hayatına yeni fırsatlar açıp yeniden mutlu olma yolunu gösterdiği için. eğer başka türlü bakarsan öfken çığ gibi büyür.
Nehire katılıyorum canım, birde bu dönemler aniden gelip gidebiliyor umarım seninki kalıcısından olur.. :) Ama gelişme kaydediyorsun ne güzel.. :)
Okudum canım konunu da senin, bilirim bu ikizler erkeği insana illallah dedirtir ya ilk sevgilim ikizlerdi benim de o kapris, çocukluklar, aman Allah karşılaştırmasın bir daha yani :)
Benim de var öyle 2 yıldır çocuk teklif ediyor, ben hayır diyorum. Başka şehirlerdeyiz hem de yakışıklı falan baya düzgün bir insan ama hala diyor ki bir şey olursa ara, aramanı isterim. Kalk gel desem gelir şimdi ama ben istemiyorum. İşte gönül bu ota da konuyor... Böyle temiz insanların kıymetini bilmiyoruz, nerede arıza adam var çekiyoruz kendimize. Şimdi onunla olsam biliyorum beni incitmezdi ama sevmeyince de olmuyor ki güzelim...
Hep dürüsttüm hem de hiçbir şeyi gizlemedim ve dedim ki bu adamla ilişkim düzgün olacak, onu hak edecek şekilde davranacağım, çocukça kaprisler yapmayacağım, bıktırmayacağım... Adam bıkmaz tabii, elinin altında kaç kız var kimbilir. Senin eski sevgilin için de geçerli bu. 2 kişiyi aynı anda yürüten daha fazlasını da yürütür...
Allah iyilerini nasip etsin diyorum ben bize. Bu acıları geçirsin ve yüreğimiz ferah ilişkiler yaşayalım artık...
Acele etmiyorum zaten bir şeyler hissettiğim biri de yok da kendimi toparlamaya çalışıyorum, etrafta hayat var demeye başlıyorum. Şu an istediğim arkadaşlarımla gezip tozmak eğlenmek, bir oh çekmek, onu düşünmemek :) İçim kıpır kıpır oldu bak :) Verdiğin örnek çok karmaşık olmuş canım ya anlayamadım kusura bakma tam olarak ne demek istedin, bakır mutluluk falan kafam durdu valla :26:
Evet, evet toparlanıyorum yavaştan. En azından ilk adımı attım 1 ay sonrasında. Bir süreliğine kariyer odaklı yaşayacağım şimdi canla başla buna sarılıyorum bir zamanlar ona sarılmış olduğum gibi...
tabi tatlım zaman neleri değiştirmiyorki. toparlanıcaksın güçlü birisin canım bunu unutma sakın. bakırdan kastım hani exin için söylüyorum hani o bir tercih yapmış ama mutlu olamamış senin gibi ışık saçan mutluluk veren birini görünce sahip olamayacağını bile bile mutlu olmayı tercih etmiş ve bu yüzden söylemek istememiş. çünkü sen ona çok ve hayatında hiç tadamadığı bir mutluluğu vermişsin canım.ya inan canım kariyer herşey zamanla oturyo zaten mühim olan biziz :)
Aman aman çok düşünür beyefendileri bizi :) İyi miymişsin çok umrunda ya aldatırken de olsaymış umrunda. Aldatılmayı asla sindirme canım, asla! Gözü başkasına kayan adamdan hayır mı gelir? Hahaha çok güldüm ya 10 numara 5 yıldız, hepimiz öyle değil miyiz zaten şu an?![]()
canım istersen içini boşaltıp sessize çekilebilirsin ve istersen tümden sessize çekilebillirsinde tercih senin çünkü sonuçta kararlısın ve arkasında durcaksıno yüzden eger içimde kalmasın diyosan boşaltabilirsin. hiç benim nerde oldugum seni ilgilendirmez deme o daha çocukça görünebilir gözüne. seninle görüşmek istemediğimi anlamışsındır umarım cevap vermek bile içimden gelmiyor sadece bunları anlamanı istiyorum.hoşçakal diyebilirsin daha sade olur hem.