- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.081
Kotu olan ve benim zaman zaman canimi acitan onun benim ayni zamanda cok sevdigim bir arkadasim olmasiydi. Simdi onunla artik arkadas bile kalamiyor olmak kotu. Ben yalnizca sevgilimi degil, ayni zamanda arkadasimi da ozluyorum. Ama haklisin. Zaman gercekten herseyin ilaci. duygular cok degisken olabiliyor malesef. Bir gun iyi hissederken, ertesi gun avare dolasabiliyorsun. Ama boyle boyle bitecek iste. Sabirsiz davraniyoruz sanirim cogu zaman. Hersey hemencik olsun bitsin istiyoruz. Ama sanirim daha guclu olabilmemiz icin zamana yaymali, ve sabirli olmayi ogrenmemiz lazim.
Guven konusunda soylediklerine ek olarak soyleyecek birsey bulamiyorum. Ayni korkulari yasiyorum. iliskiler gozume cok karmasik ve zor gorunuyor. Insanlara guvenmekte bir o kadar zor.. Ama insallah zamanla bu dusunceler de gecip gidecek..
Rica ederim canim. Yardimim dokunduysa ne mutlu bana. Ayni yollardan gecerken, destek olmaya calisiyorum sadece (=
canım işte o yüzden hani bu durumları yaşamamak adına ilişki bitince hemen kesip atıyorum. çünkü biliyorum acı çekmenın ne denli zor oldugunu. arkadasımdı ozlicem dediğin zaman bile anlıyorum. gerçekten zor bir durumdasın. o yüzden evet canım senin ilacın zaman ve o aramadıkça arama hiç anıları aklına getirmemeye çalış. yeni hayatını düşün ona endekslen hep. arkadasın demek senin her kararın arkasında destekleyen koruyup kollayan yol gösteren biri oldugunu gösteriyor o yüzden canım bunları oldukça düşünmemeye çalıs. duygular çok değişken kesinlikle.canım aslında ben artık kendi sorunlarımı anlatmayark çevremin sorunlarını dinleyerek daha iyoluyorum. çünkü benden başka insanlar ne sorunlar yaşıyormuş diyorum. o yüzden kafam mesgul oluyor azcık. her sıkıntı kolay kolay geçmiyor o yüzden bu dönemde öyle ama bitcek. kesinlikle güçlü olabilmen için zaman akışının yolunu bulabilmesi içinde zaman. ilişkiler çok zor. o yüzden o güveni oluşturcak birini bulabilir miyim açıkçası muamma henüz. bu düşünceler geçecek canım.o zaman güven duyduğumuz insanlar tanımış olcaz insallah. canım tabiki yardımın oluyor ve kendimi sayende duygu karmasası içinden çıkmış görüyorum.:)