Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Her seferinde o insan zannediyoruz çünkü onu...

o insan zannediyoruz malesef demiyoruzki ya seven nasıl bırakır gider nasıl byle acılara layk görr bylece bu acılarla bırakır gider geri geliyolar hani sanıyoruzki daha doğru insan o affediyoruz hatayı burda yapıyoruz işte seven üzmez üzmez üzmez dank etti kafama bugün geç oldu ama iyi anladım

yok canım benim ben o hatayı defalarca yaptım olmadı olmuyo yne ayrılan o oldu dönmesini pişman olmasnı falan beklemiyorum istemiyorum da ya ne dedide yapmadım kuzenim nişanına bile gitmedim istemiyo diye istediği gibi giyndim bir yıldır demek yapmıycakmışım bunları işte sürünsün ben onu Allaha havale ettim beni mahvetti ne gurur kaldı ne onur yalvardım resmen değmezmiş gördüm ama istemiyorum bundan snra kimseyi hayatımda

Seninkide benimkine benziyomus o istiyo diye saçlarımı istediğim gibi kestiremedim
, makyaj yapamadim ki cok severim yapmayı açık giyinmedigim halde kat kat giyinirdim çok kiskancti ve inan bu kadar kiskanclikla hiç bir yere varamadik ve 3.5 yillik ilişkimiz onun sayesine bitti Allahindan bulsun nediyim. Sana da tavsiyem kendine ugrascak şeyler bul okul haricin de bişeyler yani boş zaman birakma oyle daha iyi oluyor

benimde bir yıllıktı bugün bitti iyikide bitti diyebiliyorum sebep ne peki özel değilse

Uzun aslında biraz. Ama özetle ben çok değer verdim üstüne düştüm o kaçtıkça konuşmak istedim 1 aydırda aramız kötüydü zaten düzelmemişti.
Bi konu yüzünden ben sinirle ayrılmıştım hatalı olan oydu adım atmasını bekledim fakat kabullenmiş bile facesini açmış.
Bir kere daha böyle yapmıştı şimdi yine aynı şeyi yaptı.

Seninkide benimkine benziyomus o istiyo diye saçlarımı istediğim gibi kestiremedim
, makyaj yapamadim ki cok severim yapmayı açık giyinmedigim halde kat kat giyinirdim çok kiskancti ve inan bu kadar kiskanclikla hiç bir yere varamadik ve 3.5 yillik ilişkimiz onun sayesine bitti Allahindan bulsun nediyim. Sana da tavsiyem kendine ugrascak şeyler bul okul haricin de bişeyler yani boş zaman birakma oyle daha iyi oluyor

evet canım aynı ağaçtan çıkma kütüklermiş :37::37::37: oda nasıl oluyosa :1::1::1: :37::37:
banada giyme dedi giymedim ruj oje allık kesnlkle yok dedi tamam dedim yapmadım gitmyceksin dedi gtmedim ne dediyse yaptım yeterrrr ama dönsede daha bişey fayda etmez dönsün istemiyorumda Allahndan bulurlar onlar mrk etme

o insan zannediyoruz malesef demiyoruzki ya seven nasıl bırakır gider nasıl byle acılara layk görr bylece bu acılarla bırakır gider geri geliyolar hani sanıyoruzki daha doğru insan o affediyoruz hatayı burda yapıyoruz işte seven üzmez üzmez üzmez dank etti kafama bugün geç oldu ama iyi anladım

Ben de bir gün böyle hissedeceğim hatta geçmişe inat gencecik, tertemiz, yakışıklı bir sevdicek bulacağım :))

Hoşbulduk canım 2 yıllık bir ilişkim vardı 3 aydırda ayrı şehirlerdeydik bugün ayrıldık...
Hiçbir şey hissetmiyorum şuanda. Neden böyle oldum bilmiyorum ama üzgünüm.

Aman Tuğçem sen de mi ya :(

Uzun aslında biraz. Ama özetle ben çok değer verdim üstüne düştüm o kaçtıkça konuşmak istedim 1 aydırda aramız kötüydü zaten düzelmemişti.
Bi konu yüzünden ben sinirle ayrılmıştım hatalı olan oydu adım atmasını bekledim fakat kabullenmiş bile facesini açmış.
Bir kere daha böyle yapmıştı şimdi yine aynı şeyi yaptı.

hep aynı şeyler ya valla boşver canım byle yuruse birimiznki yürürdü mutlaka ama bak hepimiz aynı durumdayız kurtul gitsin anlar kıymetini o

Ben de bir gün böyle hissedeceğim hatta geçmişe inat gencecik, tertemiz, yakışıklı bir sevdicek bulacağım :))

o bir günü beklersen gelmez canım ya bir düşün ben o kadar şey yaptım bu adam için o ne yaptı hiçbir şey eee sorun ne o zaman boş ver bırak onun için üzülmeye halen daha onun için bir şey yapıyorsun üzülüyorsun değiyor mu bari düzeliyor mu hayır böyle hissetmek elinde yani çok muhtacız sanki onlara kıymet bilemedkllerine yanacaklar onlar

Ama siz barışırsınız gibime geliyor. Bence sen bir süre ses etme çünkü hep sen arayıp duruyordun o naza çekiyordu :20:
İşte bir gün önce sarıldığın insan bir gün sonra çok uzak olabiliyor sana.

Aynen dediğin gibi. Bende arıycağını düşünüyorum fakat hep böyle yapıyor sonra arıyor bende hemen barışıyorum biraz kendimi çekiyorum sonra yine aynı üstüne düşünce sonuç ayrılık.

evet canım aynı ağaçtan çıkma kütüklermiş :37::37::37: oda nasıl oluyosa :1::1::1: :37::37:
banada giyme dedi giymedim ruj oje allık kesnlkle yok dedi tamam dedim yapmadım gitmyceksin dedi gtmedim ne dediyse yaptım yeterrrr ama dönsede daha bişey fayda etmez dönsün istemiyorumda Allahndan bulurlar onlar mrk etme

Kapına glicek ve özür diliycek ozaman için öyle bir rahat olucakki unutması daha kolay olucak:ssz:
Bak kaç hafta oldu konuşmuyorum Allah öyle bir direnç verdi yoksa ben hayatta yapamazdım.
Ve biliyomusun benide kuzenimin nişanına düğüne göndermedi:27: ııı nasıl taviz vermişsem artık.
Yeni bir ilişkiye başlarken şart koyucam hiç birşeyime karışmasın aslında bizde suç herşeye olur dedik.

o bir günü beklersen gelmez canım ya bir düşün ben o kadar şey yaptım bu adam için o ne yaptı hiçbir şey eee sorun ne o zaman boş ver bırak onun için üzülmeye halen daha onun için bir şey yapıyorsun üzülüyorsun değiyor mu bari düzeliyor mu hayır böyle hissetmek elinde yani çok muhtacız sanki onlara kıymet bilemedkllerine yanacaklar onlar

Oturdukları yerden nasılsa kız beni seviyor diye bekliyorlar bir tarafları yayık herifler! Nasıl sinirlendim şimdi. Ben de çok çabaladım bu gerçeği öğrenmeden önce. Şimdi diyorum ki keşke böyle dürüst olmasaydım ona ben canını yaksaydım zamanında o salağa değer vermeseydim, bağırmasını, kızmasını, kaprisini çekemseydim, alttan almasaydım! Ben ne bilirdim böyle yüzsüz, yalancı biri olacağını! O kadar içten bir şekilde diliyorum ki Allahtan tek tek hatta fazlasıyla ödesin bu yaptıklarını, hem suçlu hem güçlü olmak ne demek görsün. İki hatta belki daha fazla kadının hayallerini yıkıp canını acıtmak neymiş görsün!

Back
X