- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.141
ayrıldık tamamen bitti bu sefer canım ben bir hata yaptm bunnla kavga ederken bizi tanışran arkadaşla konuşyoduk ben bu arakadaşa dedim x kendini bir halt sanıyo br yerleri kalktı ben değer verdkçe aptal falan ama snra çok pişman oldum helallik istycektim sınava zor yetiştim sınavdan snra dedim sylycem helallik istycem ben sylemeden Allahın işi hak ettim çünkü msjları silmeyi unutmuşum telfnu kendisne verdm gttm sınava açıp okumuş buda neyse bu dedğm ikihafta önceydi affetti bu ben br daha üzmemek için mutlu etmek için çok byk yemnler ettim suçluyumya ıkı hafta boyunca btun laflarnı tavrını trbnı sınye cektim hiç tavr trıp yapmadım normal davrandm yemn ettim söz verdim dye mutluda ettm eski benden eser kalmadı o sinirli sürekli tavr trip yapan benden eser kalmadı her dediğini yaptm bugün okula gtme dedi gitmedim bunun yanına gttm dünde gitme dedi gitmedim gün boyu beraberdik çok mutluyum eskisinden iyiyz artık bu yaz değil diğer yaz nişan yapalım 6 ay snrada düğün yapalım dedi eve gdeceğim zaman gtme bırakamıyorum falan dedi bugün de ıkı hafta sonra bugün dediki unutamıyorum olanlrı kabullenemiyorum byle bişeyi bitti bıraktım seni daha bana msj atma eger atmaya devam edersn babanı arar sylerim dedi bende tabi aptal gibi sabahtan,br saat öncesne kadar yalvardm hem telfndan attım msj hemde msnden her yerden dedim bırakma falan bitti unutamıyorum mutsuzum dedi annemede anlattım dediklerini diynce bıraktm bende kendi çok daha kötülerini yaptı bana hiç düşünmeden affettim ben hata ettim
Canım neden bu kadar peşinden koştun ki? Neyse artık olan olmuş bundan sonra mutlu olursun inşallah..