- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.221
hayır canım evli olması basit bir olay değill. ve bu lafları duyda duymamazlıktan gel. boşver hem onun birşey demeye hakkıda yok nerden buluyor bu hakkı. canım o şuan vicdanı rahatsız diye kendi duymak istediklerini dile getiriyor.hayır canım birkere isim çıkmasından daha öte durumlar söz konusu sen o evliyken ilişkiye devam etsen bile vicdanın rahatsız olcak ve hemcinsinin böylesi zor durumda kalmasını istemezsin. empati yaparak söylüyorum. o sana isterse ruhsuz desin ne çıkar. onun söyledikleri şuan dediğim gibi hem vicdanınını rahatlatma hemde seni suçlu durumunda bırakıp kendine bağlamaya çalışmak sakın inanma mesajlarını okumadan sil hatta.
Canım eski konuşmalar bunlar, bayadır mesaj falan atmıyor o. Vazgeçti sanırım ya da zayıf anımı kolluyor. Ben de saplantı haline getirdiğim için durup durup takıyorum bir şeylere. Öyle demişti, böyle yapmıştı diye. Haklısın isim çıkması bir örnekti zaten benim midem kaldırmaz böyle bir şeyi içim de rahat etmez. Hadi ben kurtuldum da evdekine yazık. Neyse. Hem neden unutamayacakmışım ki? O unutamasın beni, hah, deli mi ne müneccimliğe başlamış herhalde. Ama bugün kendimi daha güçlü hissediyorum. Bunalıma teslim olmuyorum, aklıma başka şeyler getiriyorum ve bu çok da zor değilmiş. Çünkü eğer bir kez o ayrılık bunalımına teslim etmiş olsaydım baştan kendimi eğer uzun süre çıkamazdım işte 1 aydır kaçıyorum hüzünlü şeylerden, müziklerden, filmlerden. İyi bir yöntem teslim olmaktansa bu daha iyi geliyor. İlk ayrılık bunalımımda daha acıtasyon müzikler dinleyip kendimi ağlatırdım bu seferkinde bunları yapmıyorum, tam aksine toparlanmaya çalışıyorum ki bence iyi gelişme kaydettim. En azından kafamdan uzaklaştırabiliyorum hemen :)