Hircinmenekse sende kendimi goruyorum. Sanki benim 1.5 ay kadar arkamdan geliyormussun gibi hislerinde. Soyledigin herseyi bizzat hissettim. Sanirim o bitme evresi oluyor. Hala ufak ve kendine itiraf etmekte zorlandigin bi beklenti ama bunun yaninda dusundukce efkarlandiran ama aglatmayan anilar.. Zamanla beklentilerde yavas yavas kayboluyor. Geriye kalan tek sey insanin yalnizligi oluyor. Kisiye bagli bi huzun degil, tamamen artik yalniz olmak insani rahatsiz etmeye basliyor. Bi sure sonra bunlari sende yasayacaksin eminim (= Zamanla hersey duzelecek ve yoluna girecek. Iletisimde olmadigin her gun biraz daha iyi olacaksin, kendine guvenin artacak, ve sen eski sen olacaksin.. Aslinda eksik soyledim, eski senden daha guclu ve daha tecrubeli, daha akli basinda bi hircinmenekse olacak(
Bende senin yazdiklarinda kendi gelecegimi görüyorum inan bana yazdiklarini hep takip ediyorum coguna cevap yazmasamda... O kadar yanlis bi iliski yasamisim ki kendime daha ilk günden söz verdim zorda olsa atlatacagim ve o zaman ben eskisinden daha güclü dimdik ayakta olacagim diye tek istedigim bunu basarmak suan elimden gelen herseyi yapiyorum bunun icin en cokta burada yazdiklariniz bana cok büyü destek oluyo yoksa simdiye coktan bitmistim hepinize coook tesekkür ederim