Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kaybetmekten mi korkuyorsun;kaybet.

Düşmekten mi korkuyorsun;düş.

Yaralanmaktan mı korkuyorsun;yaralan.

Sonra iyileş.

Yeniden kalk.

Yeniden başla.

Yeniden sev.

Yeniden âşık ol.

Bir daha mı düştün?

Bir daha kalk.

Er ya da geç,beklediğin gelecek.

Er ya da geç aradığın seni bulacak.

Unutma!

bencede konus belki yüz yüze konusunca anlar hem konusmassan ilerde pismanligini duyabilirsin...
Anzercim bu kadar ısrar ediyorsa git tabi son birdefa dinle canım. onun için olmasa bile geçmişe ve yaşadıklarınıza saygından olmalı.bakalım neler olucak. canım benim şimdiden kolay gelsin. haberlerini bekliyoruz.

Anzercim bir türlü kurtulamadık ya birlikteyken aramayan sormayan gelmeyen adamlar şimdi divane oldular :) Şahsi fikrim konuşmamandan yana ama en iyisini sen bilirsin tabiki.Dün benimki fakülteye gelmiş yine konuşmak istemiyorum git buradan dedim ama dinletemedim.Ben seni istiyorum peşini bırakmayacağım gibi şeyler söyledi.Sonra mesaj atmıştı canım sıkılıyor moralim bozuk gibisinden.Bende insanlık edip ne olduğunu sordum bir iki kez.Gelen cevap:'Beni benimle bırak!' Yani demem o ki konuşsan da pek bir şey değişmiyor hatta bir süre sonra seni tersleyip suçluyorlar.Bu nasıl bir dengesizlik anlamadım ama içinde kalacaksa eğer in bir konuş bakalım.

Falone hepsi dengesiz işte zaten bu yüzden bitirmedik mi zamanında..
Haklısınız kızlar 5 dk konuşsam zararı olmaz sanırım ya da bi kafeye çağırırım uzun uzun konuşuruz neden artık istemediğimi anlatırım.. bakalım o zaman vazgeçer belki.. anlamıyorum zaten bu duruma o getirdi şimdide zamanında yapmadığı şeyleri yapmaya çalışıyor..

kızlar,ayrıldığınız ilişkiye birdaha başlamayın,çünkü bu iyileşme sürecinizi geciktirir.tekrar birleşseniz de döneceğiniz yer aynı noktadır.ve bu ayrılık zamanında birazcık düzelmişseniz bile o ruh hali yine başa döner.ve bu kısır döngüyle yıllar geçer gider.tecrübe konuşuyor.o yüzden tek bir kerede silip atın ki zaman kaybedip başladığınız yere tekrar dönmeyin ve bu süreci olabildiğince aza indirin.gerçekten tecrübeliyim bu konuda çünkü çoktan bitmesi gereken bi ilişkiyi bir anda bitirip yoluma bakabilirdim ama bi ileri bi geri olduğu için süreç uzadıkça uzadı sonuç yine aynı noktadayım ayrıldık ve bu süreci baştan yaşıyorum :ssz:

özür diliyor benden hiç cevap vermedim istemiyorum artık yeter ya ben cevap vermeyince sinirden ağzına geleni söylüyor napcam ben ya uzak dursun benden :14:

kızlar,ayrıldığınız ilişkiye birdaha başlamayın,çünkü bu iyileşme sürecinizi geciktirir.tekrar birleşseniz de döneceğiniz yer aynı noktadır.ve bu ayrılık zamanında birazcık düzelmişseniz bile o ruh hali yine başa döner.ve bu kısır döngüyle yıllar geçer gider.tecrübe konuşuyor.o yüzden tek bir kerede silip atın ki zaman kaybedip başladığınız yere tekrar dönmeyin ve bu süreci olabildiğince aza indirin.gerçekten tecrübeliyim bu konuda çünkü çoktan bitmesi gereken bi ilişkiyi bir anda bitirip yoluma bakabilirdim ama bi ileri bi geri olduğu için süreç uzadıkça uzadı sonuç yine aynı noktadayım ayrıldık ve bu süreci baştan yaşıyorum :ssz:

Cok haklisin. O yuzden ya tam anlamiyla ayrilmaya yol acan butun sorunlar ortadan kalkmadan barisilmamali, yada hic birsey dusunmeyip direk kestirip atmali iletisimde kalmamali. kendimden biliyorum ne zaman eski sevgilimle iletisim kursam (eski defterleri acsak) sonraki 1-2 hafta kendime gelemiyordum. en guzeli iletisimde kalmamak. hem boylelikle kendinize guveniniz ve sayginiz da artiyor.

Kızlar bir şey anlatacağım bana yardım edin lütfen :( Eski -lisedeki- sevgilimle görüştüm, çok güzeldi falan ama sonra bana dedi ki ben hayatımda birini istemiyorum şu an :( E o zaman ne demeye benimle görüşüyorsun :( Ben ona tutunup unutacaktım olanları, umutlanmıştım, geçecekti acım diye düşünüyordum şimdi yine kötüyüm :( İlle de birine tutunmak gerekmiyor ama umutlanmıştım, bana destek olur diye :(

Son düzenleme:
Kızlar bir şey anlatacağım bana yardım edin lütfen :( Eski -lisedeki- sevgilimle görüştüm, çok güzeldi falan ama sonra bana dedi ki ben hayatımda birini istemiyorum şu an :( E o zaman ne demeye benimle görüşüyorsun :( Ben ona tutunup unutacaktım olanları, umutlanmıştım, geçecekti acım diye düşünüyordum şimdi yine kötüyüm :( İlle de birine tutunmak gerekmiyor ama umutlanmıştım, bana destek olur diye :(

Ne gereksiz insanlar var ya.. Benlede biri görüşmek istedi dedim bi buluşayım ne olacak hem kafa dağıtırım.. Banada zamanında ilgisini belli eden biriydi bu ama benle buluştuğunda sevgilisi varmış ve bence sevgilisinin haberi yoktu bu buluşmadan.. Banada sevgilisi olduğunu söylemedi zaten ben kendim öğrendim..

Canım daha yaraların tam olarak kapanmamışken başka bir insanı alma hayatına derim.
Biraz zamana,nefes almaya,doğru kararlar verebilmeye ihtiyacımız var.
Yeni insan,yeni bir ilişki şu durumda daha iyi olmaz diye düşünüyorum.
O da saçmalamış tabi ama boş ver daha baştan belli etmiş kendini.
Destek için illa ki bir erkeğe gerek yok tatlım sen güçlü bir insansın üstesinden gelirsin her şeyin.
Artı bizler varız,her zaman her konuda birbirimize desteğiz.

Ne gereksiz insanlar var ya.. Benlede biri görüşmek istedi dedim bi buluşayım ne olacak hem kafa dağıtırım.. Banada zamanında ilgisini belli eden biriydi bu ama benle buluştuğunda sevgilisi varmış ve bence sevgilisinin haberi yoktu bu buluşmadan.. Banada sevgilisi olduğunu söylemedi zaten ben kendim öğrendim..

Çok rica ediyorum getirsinler böyle erkekleri bana alttan vereyim ateşi çatır çutur yansınlar,yok olsunlar artık!

Şimdi yine yalnız kaldım :( Çok güzel gidiyordum ama anlık bir boşluğa düşüp depresif şarkılar dinlemeye başladım şimdi dibe vurmuş durumdayım :14: Off benim olay gibi bu da desene, hayatında biri varsa ne demeye bana geliyorsun ne demeye umut veriyor bağlayıp kendine aşık ediyorsun, sonu olmayan bir duruma sokuyorsun insanı :( İyi yine sen çok etkilenmemişsin... Ama ben şu an unutmaya çalıştığım ş...zi çok seviyordum ya hep o olur hayatımda artık diyordum, beni asla bırakmaz, biz ayrılmayız diyordum ama hem yaşını hem evliliğini gizlemesi bitirdi her şeyi bitirdi çok mutluydum şimdi yapayalnızım :14:

Canım daha yaraların tam olarak kapanmamışken başka bir insanı alma hayatına derim.
Biraz zamana,nefes almaya,doğru kararlar verebilmeye ihtiyacımız var.
Yeni insan,yeni bir ilişki şu durumda daha iyi olmaz diye düşünüyorum.
O da saçmalamış tabi ama boş ver daha baştan belli etmiş kendini.
Destek için illa ki bir erkeğe gerek yok tatlım sen güçlü bir insansın üstesinden gelirsin her şeyin.
Artı bizler varız,her zaman her konuda birbirimize desteğiz.

Haklısın ama şu an kendimi çok zayıf hissediyorum çünkü bir anlık boşluğa düşüp saçma sapan şarkılar dinlemeye, anıları düşünmeye başladım. Hiç düşünmemeye çalışırdım önceden ve iyiydi de ama şu an kaptırdım gidiyorum bu ruh haline :( Ne zaman geçecek artık bıktım neden unutamıyorum bana böylesine ş...zlik yapmış bir insan neden aklıma gelip gelip duruyor? :14:

Canim kendi yaralarini baskalarinin gecirmesini bekleme. bu yaptigin bi hata olur. Sonunda iki derdin birden olur iste boyle. Kendi kendinin doktoru olmak zorundasin. kimseden medet umma.

o belki sadece arkadas olarak gorusmek istedi? belki de ozlemle geldi ama dusununce olmamasi gerektigine karar verip yaptigindan pisman oldu.. bilemezsin. en guzeli eskileri unutmak. yeni kisiler lazim bizlere (=

Canim kendi yaralarini baskalarinin gecirmesini bekleme. bu yaptigin bi hata olur. Sonunda iki derdin birden olur iste boyle. Kendi kendinin doktoru olmak zorundasin. kimseden medet umma.

o belki sadece arkadas olarak gorusmek istedi? belki de ozlemle geldi ama dusununce olmamasi gerektigine karar verip yaptigindan pisman oldu.. bilemezsin. en guzeli eskileri unutmak. yeni kisiler lazim bizlere (=

Ben de bu görüşü savunanlardandım ama yalnız kalınca üzülünce öyle olmuyormuş tomvejerry :14: Ben çok güzel gidiyordum, unutmaya başlamıştım tam, aklıma çok az geliyordu o ki birden böyle pat diye düşüverdim :( Yeni birini alamam ki almak istesem de şuramda bir acı var ki geçmiyor, içim yanıyor :( Ne zaman gelecekse o adam gelsin artık :14: Bir daha sevip mutlu olabilecek miyim tomvejerry biliyorum çok saçma bir soru ama bu ruh halindeyken insana hiç olmayacak gibi geliyor :14:

Hatta dün düşünüyordum buraya gelip kızlara yazayım tamamen unuttum artık oh mis gibiyim diyeyim de bir umut olayım hala unutamayanlara diyordum ki bugünkü halime bakın :14:

canım boşversene ya önemli olan bunu tek atlatabilmen yani ayrılıklar hep var hayatımızda alışmak gerekiyor :(

Hatta şöyle düşünmüştüm "Vay be. Yalnızca ilginç, eğlenceli ve güzel şeylerden bahsedebilecek olan erkek, bana destek olabilecek erkek o ş...z değilmiş." deyip mutlu olmuştum. Hakikaten de öyle ama anıları silmek, tüm heyecanları zor. Düşünmemeye çalışıyorum ama onları bırakmak zor çünkü çok güzeldi ama hepsi yalandı...

Son düzenleme:
Ben de bu görüşü savunanlardandım ama yalnız kalınca üzülünce öyle olmuyormuş tomvejerry :14: Ben çok güzel gidiyordum, unutmaya başlamıştım tam, aklıma çok az geliyordu o ki birden böyle pat diye düşüverdim :( Yeni birini alamam ki almak istesem de şuramda bir acı var ki geçmiyor, içim yanıyor :( Ne zaman gelecekse o adam gelsin artık :14: Bir daha sevip mutlu olabilecek miyim tomvejerry biliyorum çok saçma bir soru ama bu ruh halindeyken insana hiç olmayacak gibi geliyor :14:

Canim inan seni cok iyi anliyorum. iki ileri bi geri.. insan arada bir boyle olabiliyor. Sen yalnizsin. Bu seni uzuyor en cok. Sanirim eski mutlulugunu ozluyorsun. Suanda moralin bozuk, bazi seyler ust uste gelince yeniden gecmisi sorgular olmussun. ama merak etme bunlar gececek. Yalnizca sende bil ki bazi gunler insani efkar basabiliyor ama bu senin gittigin yollari geri dondugun anlamina kesinlikle gelmiyor. inan ki bu bilincle yatarsan, yarin kalktiginda kendini cok daha iyi hissedeceksin..

Merak etme, yasi, hayati sana daha uygun kisiler karsina cikacak ve sen onlari bu eskisinden cok daha fazla seveceksin hemde. cunku onunlayken aklinda bi suru soru isareti vardi. Ama hic biri olmadiginda hem daha huzurlu, hem daha mutlu, hemde daha deneyimli olacaksin.

Uzme kendini. kismetin daha hayirli biri olacak insallah (=

Canım bende kaç gündür aynen böyle kötüydüm ama şu son 2 gündür inanılmaz bir şekilde hissizim garip bir huzur var içimde.Son saygısızlığı aşırı soğuttu beni.Böyle bir insan için daha fazla kendimi yıpratmamaya karar verdim. Bir daha hiçbir konuda etkileyemeyecek üzemeyecek beni dedim.Aklıma geldikçe başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum.Belki bir gün yeniden sevebilirim belki mutlu olabilirim.Benim de doğru insanım vardır bir yerlerde.Ama şuan tüm bunlara hazır değilim ve artık kendimi düşünmeliyim.Kendimle ilgilenmeliyim çünkü çok haksızlık yaptım bana.Zamana bıraktım her şeyi,düşünmemeye çalışıyorum.Sende dene bir bu şekilde belki az da olsa işe yarar.

Back
X