- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.321
Terapi grubuna hoşgeldim. Evet beni sallamayan bi sevgili adayım var :2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşktan acı ceken demeyeyim kendime.cook severek herkese karsı cıkarak evlendık evleneli dokkuz ay ,8aylıkta gebeyim .cok isteyerek yaptık .sevgimiz birbirimize haddinden fazladır .bi sorun var aşk . gitdikce bitiyor sanırım .yada bana öyle geliyor .evlilik aşkı gercekten öldürüyormu acaba .eşimin işi yogun oldugundan birbirmize ayrıcak vaktımız kalmıyor .esim saba 8de işe gidiyor gece 1bucukta geliyor .ee napsın patron olmakta kolay degil tbişükür yne ekmeymizin peinde .de peki biz ?biz noluyoruz era sıra iş yerine yanına gidiyorum tbi .gitdigimdede bende calışıyorum yardım ediyorum .lokanta işletmek biraz zordur yani eşimde bütün gün koşuşturuyor .bu yüzden aşk yaşayacak flort edecek zamanımız yok kalmıyor ki .biyandanda zaten hamileyim son aylardayım .bilmiyorum genel bakışta sorunumuz yok hatda dısardan baktıgında mükemmel çiftiz .bazen ara sıra tartışmalarımız oluyor .ben yeniden aşk yaşamak istiyorum .o vakit bulunca diyor .kavga ediyoruz küsüyoruz bi bakmışız ki barışmışız .nihayetinde benim on onun bana işi düşüyor ihtiyacım oluyor .ama dedigim gbi sorunumuz aşk yaşayamıyoruz hatda birbirimizle geyik muhabbeti yapacak vaktimiz yok .napa bilirim yardımcı olsanız arkadaşlar
Terapi grubuna hoşgeldim. Evet beni sallamayan bi sevgili adayım var :2:
Benden uzak Allah'a yakın olsun lütfen artık dengesizliğini gram çekemem onun
Demek ki gerçekten çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)
Egon şişsin tabiki,artık izin versinler de biraz da biz egolu olalım :)
aynen ya çok kötüyüm şuan![]()
Şimdi yine yalnız kaldımÇok güzel gidiyordum ama anlık bir boşluğa düşüp depresif şarkılar dinlemeye başladım şimdi dibe vurmuş durumdayım
Off benim olay gibi bu da desene, hayatında biri varsa ne demeye bana geliyorsun ne demeye umut veriyor bağlayıp kendine aşık ediyorsun, sonu olmayan bir duruma sokuyorsun insanı
İyi yine sen çok etkilenmemişsin... Ama ben şu an unutmaya çalıştığım ş...zi çok seviyordum ya hep o olur hayatımda artık diyordum, beni asla bırakmaz, biz ayrılmayız diyordum ama hem yaşını hem evliliğini gizlemesi bitirdi her şeyi bitirdi çok mutluydum şimdi yapayalnızım
![]()
Çok rica ediyorum getirsinler böyle erkekleri bana alttan vereyim ateşi çatır çutur yansınlar,yok olsunlar artık!
Olacağın önüne geçilemiyor canım böylesi hayırlıymış demek ki.
Bende çok sordum neden neden aldatıldım neden kandırıldım neden gözlerimin içine baka baka yalan söyledi neden hala söylüyor neden canı istediğinde geliyor istemediğinde gidiyor.
Ama hiçbirine cevap bulamadım ve duyarsızlaşmaya çalışıyorum sadece.
Bende çok sıkılıyorum hala daha atlatamadım çok yeni diye ama inşallah hep birlikte kurtulacağız bu zor günlerden.
Teşekkür ederim tatlım ben de aynı şeyi söylüyorum benden uzak Allah'a yakın ama Allah'a da dua ediyorum hep artık bana huzur versin, mutluluk versin, hayırlı birini nasip etsin diye...
Sen varya bir kaç yıl sonra buraya alyansımı seçemiyorum, gelinliğime karar veremiyorum diye konu açtığında hatırlatacağım sana bugünleri bak hem de nasılGüleceksin şu haline, benim sevdiğim bir tane ben bu mendebura mı üzülmüşüm diyeceksin
![]()
yok canım mahvetti beni ya toparlanmamda çok zaman alacak ne alyansı yüzüğü bir daha kimse güvenecem ki ben![]()
Sen güvenemiyorsan ben ne yapayım, hafiyecilik oynarım bundan sonraKızdırma şimdi beni kaç yıl acı çekeceksin sanki ya da kaç ay demeliyim?
ben çok derinlerde yaşıyorum acımı canım bilmiyorum şimdide hüngür hüngür ağlayasım var
ya aldatılmak ciddi bir sorun ama anlarım o zaman bizimkisi sen bunu dedin bunu yaptın dinelemdin falan filan yani çok boş şeyler derdimiz neydi ki anlamadım hayırlsı her şeyin![]()
Hep öyle yapıyodum, sonunda hislerim bitiyodu. Hislerim bittikten sonra bu gerizekalılar(bak sinirlendim anlatırken bileO seni sallamıyosa sen onu hiç sallamıcaksın , takmicaksın söylemesi kolay ama böyle yaparsan mutlu olan da sen olursun !
Hayat sadece onlardan ibaret değil bunu anladıktan sonra daha güzel oluyo inan ilişkiside aşkıda
Çünkü tüm duygular tükenmeye mahkumdur önemli olan saygı kalıcı olsun sadakat ve bağlılık...
aşktan acı ceken demeyeyim kendime.cook severek herkese karsı cıkarak evlendık evleneli dokkuz ay ,8aylıkta gebeyim .cok isteyerek yaptık .sevgimiz birbirimize haddinden fazladır .bi sorun var aşk . gitdikce bitiyor sanırım .yada bana öyle geliyor .evlilik aşkı gercekten öldürüyormu acaba .eşimin işi yogun oldugundan birbirmize ayrıcak vaktımız kalmıyor .esim saba 8de işe gidiyor gece 1bucukta geliyor .ee napsın patron olmakta kolay degil tbişükür yne ekmeymizin peinde .de peki biz ?biz noluyoruz era sıra iş yerine yanına gidiyorum tbi .gitdigimdede bende calışıyorum yardım ediyorum .lokanta işletmek biraz zordur yani eşimde bütün gün koşuşturuyor .bu yüzden aşk yaşayacak flort edecek zamanımız yok kalmıyor ki .biyandanda zaten hamileyim son aylardayım .bilmiyorum genel bakışta sorunumuz yok hatda dısardan baktıgında mükemmel çiftiz .bazen ara sıra tartışmalarımız oluyor .ben yeniden aşk yaşamak istiyorum .o vakit bulunca diyor .kavga ediyoruz küsüyoruz bi bakmışız ki barışmışız .nihayetinde benim on onun bana işi düşüyor ihtiyacım oluyor .ama dedigim gbi sorunumuz aşk yaşayamıyoruz hatda birbirimizle geyik muhabbeti yapacak vaktimiz yok .napa bilirim yardımcı olsanız arkadaşlar
Hep öyle yapıyodum, sonunda hislerim bitiyodu. Hislerim bittikten sonra bu gerizekalılar(bak sinirlendim anlatırken bile) geri dönüyolardı. Bu sefer ben adım atıyım dedim, ilk defa adım attım. Geri tepti. Yani öyle gidip de açılmadım ki azıcık ilgimi gösterdim sadece. İşkolik adam işi önce geliyo işte zaman bulamıyo bana ayıracak. Benim üzüntüm elbet geçicek, e bu da o zaman benimle ilgilenmeye başlarsa yine boşa gidicek. Niye zamanı adam gibi tutturamıyolar ki hiç. İlgim bitince değil ilgim varken gelsinler bana oooofffff çok üzülüyorum :2:
Bende uzun uzun düşündüm taşındım onunla olmaz dedim , ona uygun bir mesaj yazıp yolladım
Yine üzülen ben yine üzülen ben bu işten bi b..kk anlamadım desem yeridir
Şu günler bir geçsin içime bi su serpilsin artık
Gerçekten sabretcek gücüm kalmadı tükendim ya :S