Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bende uzun uzun düşündüm taşındım onunla olmaz dedim , ona uygun bir mesaj yazıp yolladım
Yine üzülen ben yine üzülen ben bu işten bi b..kk anlamadım desem yeridir :31:

Şu günler bir geçsin içime bi su serpilsin artık
Gerçekten sabretcek gücüm kalmadı tükendim ya :S
Senin ne derdin vardı, önceki mesajları okuyamadım :17:

Bende uzun uzun düşündüm taşındım onunla olmaz dedim , ona uygun bir mesaj yazıp yolladım
Yine üzülen ben yine üzülen ben bu işten bi b..kk anlamadım desem yeridir :31:

Şu günler bir geçsin içime bi su serpilsin artık
Gerçekten sabretcek gücüm kalmadı tükendim ya :S

En guzeli.. Gecmisin kirik dokuk parcalarini birlestirmeye calisacagina gelecege bakmaya calis. Yepyeni sayfalar acalim. Onlara yer olmasin artik. Hersey guzel olacak emimim. Yeterki gecmisi gecmiste birakalim (:

mrb. benimde sorunlu ne olduğu belli olmayan ilişkim var ilişki denilemez daha doğrusu.eski sevgilimden ayrılalı neredeyse 5ay olucak ayrıldıktan 2 ay sonra bu beni aradı msj attı neyse konuştuk görüştük arkadaş kalalım arada seni görmek istiyorum dedi ben sanmıştım bana geri döndü böyle 3-4 kere daha görüştük ama hep son görüşmemiz diyerek 21 kasımda görüştük dedikki bu son bidaha yok aradan 10 gun gecti bu gene aradı görüşmek istedi sınavlarım var dedim görüşmedik aradan 10gün geçti gene aradı özledim yanımda olmanı vs istiyorum diyip durdu.1haftadır her gün konuşuyoruz ama bi adı yok.seni görmek istiyorum yanında mutlu oluyorum ama sevgili olmak istemiyorum kimseyle sorumluluk almak istemiyorum diyor.çok seviyorum tamam artık birdaha görüşmeyelimde diyemiyorum.ne tam gidiyor ne tam geliyor ne yapacağımı şaşırdım

birde görüştüğümüzde sevgiliymişiz gibi davranıyor.elimi tutuyo öpüyo sarılıyo pzt günü görüşecegiz ozaman bunları yapmasına izin vermemeyi düşünüyorum sdaece arkadaş gibi olcağım yanında

Iste o bazen kotu olmalar gayet normal. Sabirli ve metanetli olmaliyiz. Birseyler cabucak gececek ve hemen gucumuzu toparlayacagiz diye zamanla yarismaya gerek yok. Doganin dengesine karsi koyamayiz. O yuzden dogal olani bozmaya ve yenmeye calismaya gerek yok. Yeniliriz cunku.. En guzeli aciyi yavas yavas yok etmek. Hic birsey icin acele etmemek. Evet mutlu olmak, huzunlu ve efkarli olmaktan cok daha guzel ama bu duygularda hayatimizin bi parcasi ve insallah yalnizca bir kere yasayacagimiz duygular. Birseyleri bosvermeyip, yavas, ama emin adimlarla, bilincli bir sekilde hallettigimizde olay ne olursa olsun dersimizi almis oluyoruz. Ve alinan bi ders bizim icin kocaman bi hayat tecrubesi. Eger aci cekmene izin vermeden direk yeni bi iliskiye baslasan, ne bileyim unutmak icin veya mutluluk icin bi baskasinin kollarina atsan kendini hic bir ders ogrenemezsin ve ayni hata, ayni olaylar surekli basina baska insanlarla gelir durur. Dersini ogrenmeli ve bir daha boyle bi durumla karsi karsiya kalmamak icin gardini almali insan. Ben bunu yapabiledigime inaniyorum. Bu olaydan kendime kocaman dersler cikardim. Simdi ne istedigimi de ne verebilecegimi de cok iyi biliyorum. Ve olasi bi durumda ne tepki vermem gerektigini de. O yuzden iyilesmek icin zamanla yarisma. Bu zaman zaman uzulen, ama cogu zaman mutlu olan ruh halin suan normal seyrinde bundan emin ol. Hersey guzel olacak (=[/QUOTE]

Jerrycim ne kadar güzel anlatmışsın adeta duygularımın tercümanı olmuşsun. inşallah birkere yaşarız canım. bu tecrübeler iyi kazanımlar olacak ileride. en büyük hata olur zaten birinin acısını hala taşırken başka kollarda umut aramak.çünkü unutmadığın acını sevincini anılarını herşeyini arar durursun bulamadığın zamanda karşıdaki insanada yazık eder durursun. o yüzden şuan ki önceliğimiz kendimiz ve böyle olduğumuz için şanslı olmalıyız bencede. bende inanıyorum yapabiliriz bencede. geçmiş aklımıza gelince tabki ders çıkarmamak içten değil.ve şimdi duygularım biryana ne istediğimi kesinlikle biliyorum.bu zaman belkide hiç beklemediğimiz anda yenilikler sunacaktır bize bilmeden sabırsızlıkla bekliyorum.içimde yeniden umutlanıyorum geleceğimle ilgili. yüksek lisans alanımı seçmeye çalışıyorum. herşey bizim için kesinlikle daha güzel olacak.:) canım yazdıkların için teşekkür ederim. sen neler yapıyorsun? yazdıklarından iyi oldugunu biliyorumm:)

Ay kizlar demin uzun zamandir gorusmedigim bi arkadasimla konusuyordum.
cok samimiydik bana ayrildigi sevgilisini anlatti sonra bana sorunca bende benim ex i anlattim. nasil basladi neden bitti, ilk opucuk falan derken bi duygulanmisim ki sormayin!! Az kalsin ona bi mesaj aticaktim. Ne yazacagimi da bilmedigimden adini yazip yollayacaktim sanirim. sonra durdurdum kendimi. kendine gel kizim dedim. ve simdi iyi ki atmamisim diyorummm.. ahh su gelgitler :37:

durdur tabi canım. atma bu durumlarda kontrolünü hep sağla canım. duygulanman muhakkak olcaktır hatta uzun yıllar sonra bile aklına gelecektir ama sakın atma. gelgitler olsun ama kontrolümüz de olsun:) tebrik ederim canım ;)

Ben zaten değişiklik olsun kafam dağılsın diye görüştüm canm normal arkadaş olarak görüyodum zaten bişe hissetmedim hiç.. Ama böyle yapmasıda soğuttu beni kendinden arkadaşın..

Anzercim nasılsın görüşmeyeli?

ya aldatılmak ciddi bir sorun ama anlarım o zaman bizimkisi sen bunu dedin bunu yaptın dinelemdin falan filan yani çok boş şeyler derdimiz neydi ki anlamadım hayırlsı her şeyin :50:

sagopam sen böyle kendini cezalandırma sakın üzülme. neler aklına gelirse gelsin sıkma canını . unutma erkekler bize muhtaç biz onlara değil. bir ilişkin kötü diye hepsiyle aynı sorunları yaşayacak değilsin.sil at kafanı dagıt güçlü olman lazım senin canım sen neden üzüyorsun kendini. güçlü kızlarız biz hem :)

kızlar fikrinize ihtiyacım var! çok şaşkınım çünkü arkadasımın birini geçen gün aradım şugün okulunuza geleceğim okuldaysan görüşelim diye. ama aradığıma pişman oldum. bana öfke dolu bir ses ile az önce sen mi aradın dedi hayır dedim. noldu diyemeden şuan çok öfkeliyim daha sonra konusalım oldu kapadı.merak ettim aradım açmadı mesajıma dönmedi sonra noluyor dediğimde cevabı aynen şu; beni saçmasapan numaralardan arıyorsun senin oldugunu tahmin ediyorum. ben çocuk değilim. hiçbişi olmamış gibi davranıyosun bide. niyetin neyse söyle açık açık söyle bende mesafe koymiyim yazdı bana. bende çok çok kırıldım günahımı alıyorsun boşyere ben okuldaysan sana ugriim die aramıstım bilseydim aramazdım. .dedim. bana mesaj atmış günahını aldıysam özür dilerim sıkıldm bu tel konusundan kapatalım tamam sorun yok dedi. ben ise şoklardayım. ve yazdığım son smsim şuydu keşke özür dilemek kırıklıkları çözseydi beni hiç tanıyamamışsın. yazdım ve ayrıca o numarayı istedim vermedi. kızlar aklım çok karışık neden bunu bana yaptı:S çok sinir bozucu bir durum çünkü:S

kızlar fikrinize ihtiyacım var! çok şaşkınım çünkü arkadasımın birini geçen gün aradım şugün okulunuza geleceğim okuldaysan görüşelim diye. ama aradığıma pişman oldum. bana öfke dolu bir ses ile az önce sen mi aradın dedi hayır dedim. noldu diyemeden şuan çok öfkeliyim daha sonra konusalım oldu kapadı.merak ettim aradım açmadı mesajıma dönmedi sonra noluyor dediğimde cevabı aynen şu; beni saçmasapan numaralardan arıyorsun senin oldugunu tahmin ediyorum. ben çocuk değilim. hiçbişi olmamış gibi davranıyosun bide. niyetin neyse söyle açık açık söyle bende mesafe koymiyim yazdı bana. bende çok çok kırıldım günahımı alıyorsun boşyere ben okuldaysan sana ugriim die aramıstım bilseydim aramazdım. .dedim. bana mesaj atmış günahını aldıysam özür dilerim sıkıldm bu tel konusundan kapatalım tamam sorun yok dedi. ben ise şoklardayım. ve yazdığım son smsim şuydu keşke özür dilemek kırıklıkları çözseydi beni hiç tanıyamamışsın. yazdım ve ayrıca o numarayı istedim vermedi. kızlar aklım çok karışık neden bunu bana yaptı:S çok sinir bozucu bir durum çünkü:S

Allah Allah.. Bu normal bi arkadasin mi? aranizda daha once kotu biseyler gectimi? seni baskasi zannediyor olmasin? Cok ilginc bi durum, siradan bi arkadasin verecegi tepkiye benzemiyor :26:

sen neler yapıyorsun? yazdıklarından iyi oldugunu biliyorumm:)

Iyiyim canimm sagol sordugun icin ((=
Eskisiyle bitti sanirim hersey icimde. Arada bir hatirliyorum elbette ama onu hatirlamaktan, adini anmaktan bile skildim. onu konusurken bile bunaliyorum artik =D
Onun disinda yeni bi sehire, yeni eve, yepyeni bi hayata basladim. Cok sukur hersey yolunda gidiyor. Gelecek ay ise baslayacagim. Ve suan tabii ki ne olcagi hic ama hic belli degil ama bi kac gundur konustugum biri de var. ama daha yeni tanimaya calisiyorum, hic bisey belli degil yani henuz soz konusu edilecek ciddi bi durum yok. oyle ((=

Sen neler yapiyorsun?

Iyiyim canimm sagol sordugun icin ((=
Eskisiyle bitti sanirim hersey icimde. Arada bir hatirliyorum elbette ama onu hatirlamaktan, adini anmaktan bile skildim. onu konusurken bile bunaliyorum artik =D
Onun disinda yeni bi sehire, yeni eve, yepyeni bi hayata basladim. Cok sukur hersey yolunda gidiyor. Gelecek ay ise baslayacagim. Ve suan tabii ki ne olcagi hic ama hic belli degil ama bi kac gundur konustugum biri de var. ama daha yeni tanimaya calisiyorum, hic bisey belli degil yani henuz soz konusu edilecek ciddi bi durum yok. oyle ((=

Sen neler yapiyorsun?[/QUOTE]

Canım ne kadar güzel gelişmeler bunlar çok sevindim senin adına.
İnşallah her şeyin hayırlısı olur.
Allah iyi güzel insanlarla karşılaştırsın :)

Bence tüm sorun eşinizin çok çalışması gibi gözüküyor
Madem bu kadar iş sizi mutlu etmiyor o zaman biraz fedakarlık yapmak lazım :31:
Hayata bir kez geliniyor sonuçta hep çalış çalış nereye kadar özellikle yaşamından ödün verecek kadar bana hiç doğru gelmiyor bu durum
Çalışma saatlerini azaltmalı diye düşünüyorum yanına bir yardımcı alamaz mı yükünü hafifletmek için
Sizede yuvanızada daha çok vakit ayırmış olur ona bu şekilde daha mutlu olacağınızı anlatın

yardımcılar var olmazmı ama kendisi calışmakta ısrar ediyor .söylüyorum biraz evimize vakit ayıralım diye .dur daha şimdi calışıp gelecek kurmak zamanı diyor .ben calışayım sen cocuklarmızla evimizle ilgilen bana evimde huzur ver diyor ona sorsak sorun yokki hersey guzel gidiyor .adam calışmak hastası .istese işcileri bol calışmayada bilir ama ısrar ediyor .anlayamıyorum onu :61:

Bence de sorun onun çok çalışması gibi. Ya ben anlayamıyorum bu işkolikleri. Benim sevgili adayım da fena işkolik, bana zaman ayıramıyormuşmuşmuş. Ya insan sevdiği için azıcık zaman ayıramaz mı, siz evli iken bile ayıramıyor ise ben benimkinden çok bir şey beklemiyim. Ben okuldan işten taviz verebilirim onu görmek için şahsen, erkekler bunu neden yapamıyor bilsem :26:

iş orasındakı .flor ederken dha cok zaman ayırıyordu. dışarda gezerdık yemege cıkardık bilmem sinemaya israrımlada olsa giderdik gunde 4.5kez telfonla konusur msj atardk fln .evendim neye ugradıgımı sasırdım .3sene flort etdık şimdi calısıp gelecek kurmam coluk cocuk yapmak zamanı diyor .guzel diyorda kendini fazla kaptırıyo. :17: son zamanlarda yatak ilişkilerımız bil acelecı .hadı aşkim biran once sevişelimde uyumalıyız erken kalkıcaz .yada aşkım hazır ol eve geldigimde banyomu hazırla sevişicez fazla vaktimiz yok yarın çok önemli bi gün.
hevesimi kacırıyor yanı .hayır istemiyorum desemde he anladım beni sevmıyosun bıktın diyor küsüyor .sacma sapan bişey anlıycanız .
konusmaya calışıyorum .huzurumuzu bozmayalım zamana bırakalım hedeflerim var yardımcı olmuyorsun diyor .duygu sömrüsüne geciyor :26:

mrb. benimde sorunlu ne olduğu belli olmayan ilişkim var ilişki denilemez daha doğrusu.eski sevgilimden ayrılalı neredeyse 5ay olucak ayrıldıktan 2 ay sonra bu beni aradı msj attı neyse konuştuk görüştük arkadaş kalalım arada seni görmek istiyorum dedi ben sanmıştım bana geri döndü böyle 3-4 kere daha görüştük ama hep son görüşmemiz diyerek 21 kasımda görüştük dedikki bu son bidaha yok aradan 10 gun gecti bu gene aradı görüşmek istedi sınavlarım var dedim görüşmedik aradan 10gün geçti gene aradı özledim yanımda olmanı vs istiyorum diyip durdu.1haftadır her gün konuşuyoruz ama bi adı yok.seni görmek istiyorum yanında mutlu oluyorum ama sevgili olmak istemiyorum kimseyle sorumluluk almak istemiyorum diyor.çok seviyorum tamam artık birdaha görüşmeyelimde diyemiyorum.ne tam gidiyor ne tam geliyor ne yapacağımı şaşırdım

ilk önce kesin emin ol hayatında baskası varmı yokmu diye ögren .eger yoksa ve senin yanındaysa sana olan duygularını denetle .eger bir umut görüyörsan onu tekrar iyi niyetinle sevginle kendine baglaya bilirsin biraz ugras bazıı erkeklerın kafası karısık oluyor .

Kim canım bu kişi anlamadım ben..

sınavlara gömüldüm canım malum yaklasıyor. durumum çok iyi bu sınavlar beni kendime getirdi:)) havalarda sogudu ev kedisi oldum iyicene :)sende ne var ne yok en son durumunu göremedim?

ben aynıyım canm mail atıyr artık numaramı bilmediği için.. :) buraya gelecekmş öyle söylüyor hep..

Canım ne kadar güzel gelişmeler bunlar çok sevindim senin adına.
İnşallah her şeyin hayırlısı olur.
Allah iyi güzel insanlarla karşılaştırsın :)

Amin ((=
insallah hepimizi Allah dogru insanlarla karsilastirir.
Her iste bi hayir vardir diye bosuna demiyorlar. Bi kapi kapanir, digeri acilir. Sanirim zor olan bi kapiyi ne zaman tam olarak kapatacagimizi bilmemek. Umut gercekten aci cekecegin zamani uzatiyor. Ama bi iliski sekteye ugradiysa, bir adam vazgecmisse, sanirim zorlamanin alemi yok. (=

bernacaa amerikada sizin durumun bi ismi var. "friends with benefits" yani sadece arkadaslar hesapta ama bir sevgili gibi opusup koklasiyorlar, belki daha da ileri gidiyorlar ama asla bi isim almiyorlar. Sadece birbirlerinin yalnizlik duygusunu gideriyorlar. Kendini kullandirma. bu isin bi sonu yok. Senden adi konmadan faydalanabildigini gorunce, neden seninle bi isim koymak istesin ki? Boylelikle hem diledigi gibi seninle gezip tozup, yakinlasabilecek, hemde hala bekar ve bi iliskisi olmadigi icin baska kizlarla gonul iliskilerine de girebilecek. Uzak durmani tavsiye ederim.

ilk önce kesin emin ol hayatında baskası varmı yokmu diye ögren .eger yoksa ve senin yanındaysa sana olan duygularını denetle .eger bir umut görüyörsan onu tekrar iyi niyetinle sevginle kendine baglaya bilirsin biraz ugras bazıı erkeklerın kafası karısık oluyor .

hayatında kimse yok benden sonrada olmadığını söylüyor.ben iyi niyetimi sevgimi gösteriyorum ama eskiden nasılsak öyleyiz hergn konusyoruz. görüşmelerimiz oluyo ama adı yok.gerçi adı olsa ne olacak gene bitecek ama adı olmayınca ben üzülüyorum

Back
X