Essra88, Siz ayrilali epey olmus, hala o an ne hissettigini, ve neden ayrildigini ogrenmek istemen hesabinin onunla kapanmadigini gosteriyor. Saygisiz bi sekilde mi bitti? Tekrar oturup konusup, bu kafandaki soru isaretlerini gidermenin bir yolu yok mu? Ayrildiktan sonra hic konusmadiniz mi?
Kizlar yazilarinizi okurken ister istemez kendi duygularim ve dusuncelerimle karsilastiriyorum sizlerinkini. ve sanirim benim eski erkek arkadasimla aramda hic alacak verecek kalmamis. Onceleri bizim iliskimiz icin mucadele edebilirdi falan diye dusunurken, simdilerde ona hak vermek bi yana, hangi akla hizmet bu iliskiye basladim ki diye dusunuyorum. Bugun sabah bulasiklari yikarken geldi aklima, ayrildiktan 1 ay sonra falan onu eve davet etmistim. Icimden gecenler, onunla konusmak, tabi dayanilmaz cazibem sayesinde (!! =D ) onunla tekrar barismak. Is cikisi gelecekti. isten normalde gece 11.00 de cikar ama bazen hastalarin islerini bitiremediginden daha gecte ciktigi oluyordu. Neyse gelicem dedi. Is cikisi haber veririm normal saatte cikarsam ve sen hala uygun olursan gelirim dedi. Tamam dedim. Ac olur diye ona yemek yaptim, hatta ustune tatli bile yaptim (((= Ertesi sabah 7 de kalkmam gerekirken onun icin beklemeye raziydim. Saat 11 i gecti. Ondan haber gelmeyince biraz uzanayim dedim, telefonun sesini actim. uyuykalmisim. gece 2 de mesaj geldi. isten yeni ciktim, eve yeni geldim diye. O saatte bile gelsin istiyordum ya. Aslinda geleyim mi hala diye sorsa elbette derdim ama sormadi, gelmedi. Nasil hevesim kirilmisti.. pehh.. bunu bu sabah hatirlayinca "ne kadar da aptalmisim" diyorum. Ask gercekten insani aptallastiriyor. Simdi agziyla kus tutsa onun icin gecenin 2 sinde sofra falan kurmam

birak sofrayi kilimi bile kipirdatmam