Sana katiliyorum tatlim. Bende yuruyorum fakat bugun bilegimi incittim (yurumekten degil, dans ederken oldu

) bi sure o yuzden bilegimi dinlendirecegim ama spor bana da cok iyi geliyor. Diger soyledigine de katiliyorum, erkekler daha cok sevip baglaniyor. Benim durumumda bu kesindi zaten yani o her zaman daha cok sevip istiyordu, olmayacagini gordu yildi gitti, biseyleri tukendi. Bu beni pek ilgilendirmiyo artik. Yani onun nasil hissettigi ve ne dusunduguyle gercekten ilgilenmiyorum, tahmin yurutmekte istemiyorum.
Zamana ihtiyacim var. Ve ben arada bir duygusallassamda biliyorum ki hic bir zaman geldigim yollari geri yurumuyorum. sadece arada bir duygulaniyorum ama hergun biraz daha kopuyorum ondan.. Yasadiklarimiz ve ona yakinligim bir asir oncesine ait anilar gibi geliyor artik. Etkisi hala ustumde ama cok eski bi hikaye artik ((=
Guzel seyler yasayacagimiza inaniyorum, cunku hak ediyoruz (=
Canim, buna uzulmek bence cok yersiz. Kafana takmaman gerekir. Seni gormusler ve bi sekilde dikkatini cekip rahatsiz etmeye calismislar iste. Bu da seni hala onemsediklerini gosteriyor. Sen ilgilenmeyip, yemegini yiyip, kalkip gitmekle iyi etmissin. Artik umrunda olmayan insanlarin davranislarini kafana takma tatlim, hayatta daha neler var neler ((= Butun bu anormal davranislari dusunup, mantikli bi aciklama beklemek bosa; canlari skilmis seni de rahatsiz etmek istemisler, sende kafana takip onlarin istegini gerceklestirme. Bosver, gul gec ((=