- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.701
anzercim umutlanmak istedi demeyelim de her insan gibi bende bir erkek arkadasım bana aynı tavırları sergileseydi bende aynı tepkiyi verirdim. ayrılmak istemiyor anılarınız ve herşeyinizi paylaşımlarınızı unutmak çok zor gelmiş ona.ve seni unutmaya çalışırken bir anda tekrar çıkıvermişsin karşısına buda normal bir tepki sayılır. seviyor tabiki insan sevmediği insan için mi bu kadar dert yakınır sence canım. kimse kimse için bu kadar dert yakınmaz. ya bazen insanlar kendilerini naza çekmek isterler ve bunun sorununu yaşarlar. unutmaya çalıştıkça daha çok bağlanırlar unutmak çok zorlar insanları. tabiki tatlım o da anladı sensiz birşey yapamayacağını. kızın kafasını karıştırmak değil kendini yetersiz bir insan sanıyor. kendini aciz bir insan zannediyor. çünkü yaşanılan acı bayağı sarsıcı olmuş ve ego denilen durum dediğimizi kaybetmiş gördüm. şu sürede ilgiye ihtiyacı var gibime geldi. anzercim canım çok teşekkür ederim yeni yıl dileklerin için ve tatlım şuan biraz kafam dağınık belkide dağğınık yazdım. nete giremiyorum muhakkak sana yazacağım canım kocaman öptüm :) Jerrycim sende aklımdasın ilk fırsatımda uzun uzun yazcam kızlar hepinizi çok özledim:)
Bende pek giremiyorum canım ya bu ara.. Zaten aöf sınavları vardı haftasonu benimde ilk sınavlarımdı ve pekte iyi geçmedi.. Yani çoğu dersim iyi gibiydi ama 3 dersten pek umutlu değilim bu yüzden canım çok sıkıldı.. Kaldığımı düşünmek bile istemiyorum bu bölümü tam zamanında bitirip kpssden atanmam lazım planlarıma göre.. inşallahta öyle olur.. bende sizleri özledim valla takip etmeye çalıştım telefondan ama oda çok verimli olmuyor :)
senin son yazdıklarınıda okudum canım Allah şifa versin arkadaşına bende jerry e katılıyorum yanında olduğunu hissettir ama ben senle olmak istiyorum demek abartı olur..