- 2 Mart 2011
- 1.843
- 250
- 163
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.761
Erkekler degismiyor. Hic evlenince degisir, ben sevgimle onu degistiririm falan diye hayal kurmayin. Kendi babamdan, akrabalarimdan, diger kadinlarin anlattiklarindan biliyorum. erkekler degismiyor. Bende okulu bitirdim ve evdeyim. Hemde surekli.. Calismiyorum, okul yok, kimseyi tanimadigim yeni bi yerdeyim, hayata bi turlu dahil olamadim. O yuzden neler hissettiginizi cok iyi anliyorum. Bende son 1 aydir eski sevgilimi cok dusunur oldum. bosluktandir heralde. Kafamiz mesgul degil, yeni seyler de yasamadigimizdan olur olmaz mazi aklimiza geliyor. Ama bence bu boslugun size hata yaptirmasini engelleyin. Mantigin kabul etmedigini kalp ne kadar istesede, huzur sahibi olamazsiniz.
Benim ne hissetigimi anliyosunuz yani ayni seyleri yasiyomusuz benede bosluktandir diyorum ama bazen acayip sekilde onunla gorusmek istiyorum bu duruma engel olmak ve bu durumdan kurtulmak icinde burada sizlerden biraz yardim biraz destek alarak aşmaya calisiyorum iste
ben hep mantigimla hareket ederim ve hep dogru olani yapmis olurum o yuzden bu durumda da mantikli olani yapmya salisiyorum ama evde yalniz cok zor oluyo hic arkadasim da yok

Son düzenleme: