- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #5.801
aynen dedigin gibi kac defa yazmak isterken vazgectim düsünüyorum yazsam ne olacak cevap vermeye tenezul bile etmeyecek o benden az sevmedi o dayanabiliyosa ben ondan gucsuzmuyum neden yazayim ona muhtacta degilim dertlesek arkadaslarim var mutlulugumu paylasak arkadaslarim da var sonra sizlerde varsiniz en azindan birbirimizi anlayip dertlerimiza careler ariyoruz hep beraber onlarin yaptiklari gibi yokmusuz gibi davranmiyoruz birbirimize bunlar ne Kadar degerliymis
Aynen, onlar konusmadan durabiliyorlarsa bu demektir ki biz ne kadar konusursak konusalim, onlar bize karsi susmayi coktan tercih etmisler, bu iliskiden gitmisler. benim mesajlarimi karsiliksiz biraktigi hic olmadi sagolsun; arada bir ben de acaba bi merhaba desem mi diyorum ama ne gerek var ki? bana arkadasca bi mesaj atsa falan ne yapicam, o mesajlasmanin sonu nereye gidecek? Aklinda bunca aydan sonra bu kiz hala beni dusunuyo dusuncesi olusturmaktan baska hic bi ise yaramiycak. sanki bulunmaz hint kumasi, takildim kaldim. ben sevmesem hicte oyle etkileyici bir insan falanda degil yani =D ben seviyorum, ben aci cekiyorum; anlamadim bu mantigi