Buyrun...Terapi Grubumuz :))

tek olunca alınan kararlar bazen doğru olamayabiliyor canım. hep o eksik yanını arayıp duruyorsun. işte bulduğun kişide yaratmak istediğin dünya aslında seni sen yapıyor canım tanıdıkça birde daha çok sen oluyorsun soluyorsun düşünüyorsun paylaşımların oluyor daha nolsun:)

Off aynen ya..
Aşık olmak istiyorum ben..Rüyamda da aşık olmuştum ama belli etmiyodum :1: Sonra o kişi geldi bana aşık olduğunu, sevgili olmayı kabul etmemi çok istediğini söyledi bende olabilir dedim oda 2-3 haftaya annemlerle de tanışırsın diyince yuhhh dedim direk :1:

Terapi krizz off ya bugün yine onu özlüyorum istemeye istemeye kendimi onu düsünürken buluyorum sonrasi aglama krizi offfff bugün bitsin artikk ya

Nedense insan kendini kotu hissettiginde iyilesecek seyler yapacagina daha da dibe vuracak seyler yapiyor. Mesela depresif sarkilar dinlemek gibi, eski anilari dusunmek gibi. Ama bana iyi gelen bisey var, o da hareketli sarkilar dinlemek, kulaklarimi takip son ses hareketli hosuma giden, ve genelde yabanci, veya sozleri askla alakali olmayan sarkilar. Bi dene belki sana da iyi gelir, cikarsin o depresif havadan.
Bi de kitap okumani, ve komedi filmleri seyretmeni oneriyorum.
Guzel bi kitap oku, kitabin etkisine oyle bi giriyo ki insanbazen kendi hayatini unutup onu dusunuyo, okumadigi zamanlarda bile ((=

Nedense insan kendini kotu hissettiginde iyilesecek seyler yapacagina daha da dibe vuracak seyler yapiyor. Mesela depresif sarkilar dinlemek gibi, eski anilari dusunmek gibi. Ama bana iyi gelen bisey var, o da hareketli sarkilar dinlemek, kulaklarimi takip son ses hareketli hosuma giden, ve genelde yabanci, veya sozleri askla alakali olmayan sarkilar. Bi dene belki sana da iyi gelir, cikarsin o depresif havadan.
Bi de kitap okumani, ve komedi filmleri seyretmeni oneriyorum.
Guzel bi kitap oku, kitabin etkisine oyle bi giriyo ki insanbazen kendi hayatini unutup onu dusunuyo, okumadigi zamanlarda bile ((=

yok cnm bugün hic bi sey fayda etmedi simdi biraz derslere göz atiyorum daha iyim...

kitap aldim iyi gelir diye ama bir aydir elime almadim :))) müzik konusunda aynen dedigin gibi yapiyorum hic anlamadigim askla alakasi olmayan melodisi hosuma giden hareketli parcalar seciyorum iyi Motive ediyo beni... Birde bana spor cok iyi geliyo delice kosmak icimde ne var ne yok gidiyo o Zaman :)))

bugün kendisini rüyamda gördüm galiba ondan cok etkilendim tekrar beraber olmak icin gelmis goya 3 aydir hic kimse olmamis beni aldatmamis unutmamis falan filan iste bilinc altimin bana bi oyunu diyorum....

bugün yine positiv olumlamalara ve meditasyona baslayacagim cok Ara verdim ve bu Ara Hep slow dinliyorum onlarin kötü etkisi galiba...

yok cnm bugün hic bi sey fayda etmedi simdi biraz derslere göz atiyorum daha iyim...

kitap aldim iyi gelir diye ama bir aydir elime almadim :))) müzik konusunda aynen dedigin gibi yapiyorum hic anlamadigim askla alakasi olmayan melodisi hosuma giden hareketli parcalar seciyorum iyi Motive ediyo beni... Birde bana spor cok iyi geliyo delice kosmak icimde ne var ne yok gidiyo o Zaman :)))

bugün kendisini rüyamda gördüm galiba ondan cok etkilendim tekrar beraber olmak icin gelmis goya 3 aydir hic kimse olmamis beni aldatmamis unutmamis falan filan iste bilinc altimin bana bi oyunu diyorum....

bugün yine positiv olumlamalara ve meditasyona baslayacagim cok Ara verdim ve bu Ara Hep slow dinliyorum onlarin kötü etkisi galiba...

Anladim canim. olur boyle inisler cikislar. guzelcene uyu, yarin daha iyi hissedeceksin kendini..
Ben iliskiyi oyle cok bitirdim ki icimde, ruyamda onu gorsem bile hic etkilenmiyorum artik..
cok iyiyim cok sukur :emir_bebek:

Anladim canim. olur boyle inisler cikislar. guzelcene uyu, yarin daha iyi hissedeceksin kendini..
Ben iliskiyi oyle cok bitirdim ki icimde, ruyamda onu gorsem bile hic etkilenmiyorum artik..
cok iyiyim cok sukur :emir_bebek:

evet uyumak en iyisi gercekten bugünde gördüm rüyamda ama bugun o Kadar koymadi nesem yerinde simdi arkadaslarla kahvalti yapcaz oh gel keyfim...

aklimda bende bitirdim canim kalbimde bitmesi iste zaman alacak biraz galiba sorun zaten su duygulara laf anlatabilmekte ama herneyse gecti bugún iyim Allaha sükúr

Bir güzellik yap kendine !
Ve sadece sahip olduklarini düsün, mutlu ol onlarla !
Bir güzellik yap kendine!
Keskeleri hic düsünme, mutlu ol secimlerinle!
Birak keskeler üzülsün senin secimlerine.
Her yeni günü senin ilan et ve simart kendini olabildigine.
Birak dünler üzülsün secilmediklerine.
Kalbinde daha da büyüt sevgisini sevdiklerinin,
Birak sevmediklerin üzülsün kalbinde yerleri yok diye...
Sev kendini, kimseyi sevmedigin Kadar.
Mutlu ol varliginla, birak seni sevmeyenler üzülsün,
Yüreklerine sigmayacak Kadar büyüksün diye !!!

Off aynen ya..
Aşık olmak istiyorum ben..Rüyamda da aşık olmuştum ama belli etmiyodum :1: Sonra o kişi geldi bana aşık olduğunu, sevgili olmayı kabul etmemi çok istediğini söyledi bende olabilir dedim oda 2-3 haftaya annemlerle de tanışırsın diyince yuhhh dedim direk :1:

canım ne güzel rüyaymış:) inşallah aşkını çok yakın zamanda bulursun tekrar canım benim :)2-3 hafta bak ne güzel söylemiş :( bayağıda hızlı çıkmış hemenden alıp götürecek seni aklına koymuş :)

kızlar size bir fikir danışmak istiyorum. yarın okula gidecem ve aynı saatlerde exinde sınavı var muhtemelen aynı bahçede olacağız ve o yine arkadaş grubuyla olacak ve bende bir erkek arkadaşım vardı onunla sözleşmiştim orada olaacam. canlarım nasıl davranmam gerek yarın için?

canım ne güzel rüyaymış:) inşallah aşkını çok yakın zamanda bulursun tekrar canım benim :)2-3 hafta bak ne güzel söylemiş :( bayağıda hızlı çıkmış hemenden alıp götürecek seni aklına koymuş :)

Bilmiyorum canım ama bu aralar güzel rüyalar görüyorum çok şükür :) Umut verici ve beklememi anlatan rüyalar, anlamlarına da bakıyorum.. Evet alsın götürsün beni hemen :10:
Hayırlısı bakalım :)

kızlar size bir fikir danışmak istiyorum. yarın okula gidecem ve aynı saatlerde exinde sınavı var muhtemelen aynı bahçede olacağız ve o yine arkadaş grubuyla olacak ve bende bir erkek arkadaşım vardı onunla sözleşmiştim orada olaacam. canlarım nasıl davranmam gerek yarın için?

Gayet rahat ve havalı ol bence.. Kendinden emin ol.. Öyle hissetmesen bile öyle davran :)

Bilmiyorum canım ama bu aralar güzel rüyalar görüyorum çok şükür :) Umut verici ve beklememi anlatan rüyalar, anlamlarına da bakıyorum.. Evet alsın götürsün beni hemen :10:
Hayırlısı bakalım :)

oh oh hep böyle olur bundan sonrada canım. :) hım anlamları bu anlamdaysa süper canım zaten çok büyük birşey yapmıyoruz bekliyoruz şuan için :)bak bak tabi canım bende bakıyorum ve çokta inanıyorum biliyormusun. ay canım yok bizde hemen öyle kızı almak yok :) vermicez hemen :) kesinlikle hayırlısı herşeyin:)

Gayet rahat ve havalı ol bence.. Kendinden emin ol.. Öyle hissetmesen bile öyle davran :)

intikam için ilk plan başlıyor diyelim:) gülümseyecem pozitif olacam hiç olmadığım kadar melek bir görüntü çizicem arkadaşımla:) çok haklısın gayet rahat olmalıyım kendimden emin duracam canım muhakkak:)ay çok heyecanlandım şimdiden ya :)

Ahaha deli :1:
Sen bence yine çokta üzülsün, kahrolsun modlarına girme canım sana zarar bunlar..

yok canım kahrolsaydı bunca zaman kahrolurdu zaten. o değilde benim ki başka ya canım. orası öyle kesinlikle hem bundan sonra gitmicem okula sınav filanda bitti.tatilll oldu. koskoca şehirde görmem mümkünde deil o açıdan da rahatım :) sadece arkamdan konuştu ya hani bi parça içim rahatlasın istiyrrum yoksa umrumda değil zaten :)

yok canım kahrolsaydı bunca zaman kahrolurdu zaten. o değilde benim ki başka ya canım. orası öyle kesinlikle hem bundan sonra gitmicem okula sınav filanda bitti.tatilll oldu. koskoca şehirde görmem mümkünde deil o açıdan da rahatım :) sadece arkamdan konuştu ya hani bi parça içim rahatlasın istiyrrum yoksa umrumda değil zaten :)

Anladım canım gelişmeleri yaz..
Ya bende birinden hoşlanıyorum sanırım :26:

Anladım canım gelişmeleri yaz..
Ya bende birinden hoşlanıyorum sanırım :26:

canım o gün okula gidemedim arkadaşın sınavı geç bir saate kalınca erteledik bizde. anlayacağın göremedim yani... şimdilik bbirşey yok ve olmayacak gibide...

canım birinden hoşlanman çok güzel bir durum ya nasıl tam olarak anlatsana :)

canım o gün okula gidemedim arkadaşın sınavı geç bir saate kalınca erteledik bizde. anlayacağın göremedim yani... şimdilik bbirşey yok ve olmayacak gibide...

canım birinden hoşlanman çok güzel bir durum ya nasıl tam olarak anlatsana :)

Anladım canım hayırlısı böyleymiş demekki..
Nasıl güzel soru :) Bende anlamadım bu aralar face e falan pek girmiyorum profil resmimi değiştirip çıkmıştım lisedeyken bizim okulda bi çocuk vardı bizden 3 sınıf büyük bizz hazırlık okurken onlar son sınıftaydı yani.. O zamanlar okulun çoğu ondan hoşlanırdı bende bi dönem hoşlandım tabi.. Kendisi baya yakışıklı çünkü :1: Neyse bu mesaj atmış resmi değiştirince sen bizim okuldaydın di mi demiş aslında biliyorda bence konu açtı kendince :) Bende evet dedim bizim sınıftakileri saydım tamam tamam hatırladım zaten falan dedi sonra muhabbet ettik o istanbula taşınmış onları anlattı baya da iyi bir işi var grafiker olmuş.. Öyle hoş bi sohbet oldu konuşuyoruz şimdilik bakalım güzel gidiyor.. Sohbet etmeyi seviyorum onunla huzurlu oluyorum yani o an :)

Back
X