Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bir erkeğe aşık olmaktan öte birşey yaşadım bende kızlar lisede daha çok bağlanıyor derlerdi de inanmazdım sevmek 1yılımı aldi vazgeçmek 5 dakikamı unutmak bana göre 15 yıl gibi ama 5 ay sürdü unutmak için çabalamak daha da bağlanmakmış onu da öğrendım çok ağladım çok zor günler yasadım ama şu an nefret ediyorum benim gibi birine köpek muamelesi yapan bir insani nasıl sevdim hala anlamıyorum ama yeni birisi olmadan unutulmuyor her sokak her şarkı anımsatıyor onu sonra ben boşlukta sürüklenirken hiç beklemediğim biri elimden tutup kurtardı beni sonra hiç anlamadan aşık oldum sanırım hayatıma renk kattı diğerini tamamen çıkardım birinden değer görmek çok çok iyi ondan baskasını sevemem derken lafımı yutturdu bana bunu okuyan insan dünyanın en değerli varlığı cünkü bir bayan ve hiçbir köpek için değmez elbet unutuluyor :)))))

Merhaba canım :)
Ben iyiyim kendi adıma konuşayım.. Benimde hayatımda kimse yok bir ara birinden hoşlanıyorum sandım ama boşluktanmış sohbeti iyi geliyormuş sadece bana açıldığında anladım hoşlantı olmadığını..
Bunun dışında bir sürü meşguliyetim var aof sınavlarına hazırlanıyorum finallerim var 9-10 şubatta.. Vizelerim fena değildi..
2 kursa birden yazıldım daha doğrusu denk geldi.. Hem boş kalmakta istemiyordum iyi oldu.. 2sinden de sertifika alıcam kursun sonunda inşallah..
Sana teklif olur tabi boş bırakırlar mı seni hiiçççç :1: Hayırlısı dediğin gibi canım daha sık gel özletme kendini.. :54:

iyi olmana cok sevindim anzercim sende zorlu bir yoldan gectin malum, hepsini yasadik gördük, gecti gitti cok sükür
ben yeni yollara yelken bile acarim bakarsin yakinda :))))
Hepimize allah tez zamanda hayirlisini versin, ruh esimizi cikarsin karsimiza.
insallah canim ugrarim arada öptümmmm

iyi olmana cok sevindim anzercim sende zorlu bir yoldan gectin malum, hepsini yasadik gördük, gecti gitti cok sükür
ben yeni yollara yelken bile acarim bakarsin yakinda :))))
Hepimize allah tez zamanda hayirlisini versin, ruh esimizi cikarsin karsimiza.
insallah canim ugrarim arada öptümmmm

Ooo aç aç yakışır :)
Amin canım inşallah bekliyoruz bakalım.. Aşık olmak istiyorum ben..
Bende öptüm :)

Kizlarrr ask acisi gittiiii duygusuzlastim artik eski halime donmeye basladim bu inis cikislarda bitti aklima artik 24 saat. Gelmiyor ondan biseyler duymaya ya da bi yerlerde onu gormeye de calismiyorum kendimi hayata vermeye basladim artik bunu hissediyorum tekrar beraber olurmuyuz umudum da kalmadi....

hatta birisi var karsi komsum cok nadir karsilasiyoruz ama cocugu gorunce bi heyecan basiyo elim ayagim titriyo cok fena elektrik aliyorum tabi karsilik varmi bilemiyorum bakiyo filan ama bu Kadar yani ... Neyse ona yine de cok takilmiyorum zamanla belki ama benim daha bi kac aya ihtiyacim var tamamen toparlanmam icin

Hurremcim iyi olmana sevindimm. pesinde olan kisiler de varmis ne guzelll. insallah yakin zamanda daha da guzel haberlerini alirizz :16:

Meneksecimm cok sevindimmm. komsun seni heycanlandiriyor demekk :D ne kadar heycanli :D aman dikkat, bu defa onla cikip ayrilsan bi de ayni yerde oturuyor olacaksiniz, bundan buyuk iskence olamaz haha :D ama sevgili olsaniz acaip zevkli olur orasi da ayri :D

Ben cokk iyiyiimmm.. sizin haberlerinizi almak icin giriyorum topige. Eskisi falan hic umrumda degil. bu topikte surekli onunla ilgili yazdigimdan, ayrildiktan 6 ay sonrada ona olan duygu ve dusuncelerimi bildirmek boynumun borcu gibi hissediyorum ama hic icimden bile gelmiyor ondan bahsetmek :D su kadarini soyleyim, umrumda bile degil. ve bi baskasi var benimde aklimda :26: ama oyle asik veya o tarz bisey degilim. cok yakin bi erkek arkadasim.. ama ayri bi hosuma gitmeye basladi, konusmadan duramaz oldum :44: arkadasligimiza zarar gelmesin diye bu hafta kendimi geri cekiyorum ama. hiiiccc bi kalp acisi daha cekemiycemm. cok iyiyimmmm :32:

En iyisi bence ask olmadan jerrycim daha rahat oluyo konus gez eglen hayatin tadini cikar :)) ben komsudan uzak durmaya calisiyorum asik olmak filan istemiyorum hatta ödüm kopuyo onun icin sokaga cikarken gormeyim diye kafami filan kaldirmiyorum ;)) ya da onun etrafta olmadigi zamanlar cikiyorum cok aptalca oluyo ya sanki lise asiklari gibi birds camdan cama baslarsak hic sasmiycam tam karsi bina da cunku :)))

kızlar ben babaanemı aradım bıraz orda kalayım belkı temelli kalırım dıye düsündüm ne bılm oda yalnız hem en cok benı sever torunların arasında cünkü onun elıne dogmusum ve benı 8 yasıma kadar o büyüttü..ama kızım gelme senın yerın annenın babanın yanı dedı yaa ..benım bır gözüm topraga bakıyor sana ben ne yapım burda dedı.. ben sana bakarm babaanne dedım yok hayır bıkıverırsın, tatıle gelceksen gel tabıkı bır ıkı hafta kal ve gıt dedı..ama ısteksızdı..neyse ıstenmedıgım yere gıtmem..anladım calacak bır kapım kalmamıs.. neyse canı sagolsun yaslı kadın sonucta oda..

ben gıtmeyı planlarken benımkı 1 hafta yokmus..ızın almıs memleketıne gıtcekmıs..neysekı 1 hafta rahat rahat calısabılırm onu görcem korkusunu yasamadan..saten baska ıs bakmaya basladım dün den ıtıbaren..ama durumalar pek ıc acıcı degıl

oofffffffffff o gıdınce özlicemm yaa sımdı bıle bu kadar cok özlerken, onun bu sehırde olmadıgını bılmek dahada özlem bırıktırecek bende :14: o ıyıce tıryakısı oldum ben bu ask acısının

En iyisi bence ask olmadan jerrycim daha rahat oluyo konus gez eglen hayatin tadini cikar :)) ben komsudan uzak durmaya calisiyorum asik olmak filan istemiyorum hatta ödüm kopuyo onun icin sokaga cikarken gormeyim diye kafami filan kaldirmiyorum ;)) ya da onun etrafta olmadigi zamanlar cikiyorum cok aptalca oluyo ya sanki lise asiklari gibi birds camdan cama baslarsak hic sasmiycam tam karsi bina da cunku :)))

hahaha camdan cama cok sirinmisss :55:
Valla ne yalan soyleyim ben de asik olmaktan korkuyorum, o yuzden kendimi geri cekiyorum.
Bi sure boyle iyi. Asik olunca isler sarpa sariyo :P haha

acaba nıcın gıdıyorkı memleketıne..annesı ıcın gıtmıstı en son..eh oda burda..baska kımsesı yoktu hanı??

bır kız ıcın gıdıyor olmasın sakın?

vallah ben artık hersey beklıyorum bu erkeklerden :37:

kızlar ben babaanemı aradım bıraz orda kalayım belkı temelli kalırım dıye düsündüm ne bılm oda yalnız hem en cok benı sever torunların arasında cünkü onun elıne dogmusum ve benı 8 yasıma kadar o büyüttü..ama kızım gelme senın yerın annenın babanın yanı dedı yaa ..benım bır gözüm topraga bakıyor sana ben ne yapım burda dedı.. ben sana bakarm babaanne dedım yok hayır bıkıverırsın, tatıle gelceksen gel tabıkı bır ıkı hafta kal ve gıt dedı..ama ısteksızdı..neyse ıstenmedıgım yere gıtmem..anladım calacak bır kapım kalmamıs.. neyse canı sagolsun yaslı kadın sonucta oda..

ben gıtmeyı planlarken benımkı 1 hafta yokmus..ızın almıs memleketıne gıtcekmıs..neysekı 1 hafta rahat rahat calısabılırm onu görcem korkusunu yasamadan..saten baska ıs bakmaya basladım dün den ıtıbaren..ama durumalar pek ıc acıcı degıl

oofffffffffff o gıdınce özlicemm yaa sımdı bıle bu kadar cok özlerken, onun bu sehırde olmadıgını bılmek dahada özlem bırıktırecek bende :14: o ıyıce tıryakısı oldum ben bu ask acısının

ama babaannen hakli canim ya kimse istemez ki.. yani anneni babani geride birakip geldigini biliyor, bi nevi araniz acilmasin diye de istememistir. turkiyede nerede babaannen? git kal bir iki ay eger cok istersen ama temelli kalmak senin icin zor olabilir. dogma buyume yurtdisinda yasamir biri olarak turkiyeye ne kadar ayak uydurabilirsin? ama havalarda isininca gercekten git bi uzaklas. simdi gitsen hersey cok yeni oldugundan turkiye tatilinde burnundan gelir. biraz daha icin sogusun, git acilirsin ((=

ama babaannen hakli canim ya kimse istemez ki.. yani anneni babani geride birakip geldigini biliyor, bi nevi araniz acilmasin diye de istememistir. turkiyede nerede babaannen? git kal bir iki ay eger cok istersen ama temelli kalmak senin icin zor olabilir. dogma buyume yurtdisinda yasamir biri olarak turkiyeye ne kadar ayak uydurabilirsin? ama havalarda isininca gercekten git bi uzaklas. simdi gitsen hersey cok yeni oldugundan turkiye tatilinde burnundan gelir. biraz daha icin sogusun, git acilirsin ((=

denızlıde yasıyor babaannem, memleketımız denızlı bızım..ne bılm kafam pek yerınde degl benım hıc..hayal kuruyorum öyle..bırseyler umut etmek ıcın..

annem konusmak ıstedı bugün benımle ama konusmadım ıyıyım dedım gıttım odama..ruh gıbı dolasıyosun..donuk bakıyosun öyle cok dalgınsın sankı ruh gıbısın dıyor..surat bembeyaz..

ıyıyım cok mutluyum dedım gıttım..baktı kaldı :D ne beklıyodun kı sankı!! zıl takım göbekmı atım haa

denızlıde yasıyor babaannem, memleketımız denızlı bızım..ne bılm kafam pek yerınde degl benım hıc..hayal kuruyorum öyle..bırseyler umut etmek ıcın..

annem konusmak ıstedı bugün benımle ama konusmadım ıyıyım dedım gıttım odama..ruh gıbı dolasıyosun..donuk bakıyosun öyle cok dalgınsın sankı ruh gıbısın dıyor..surat bembeyaz..

ıyıyım cok mutluyum dedım gıttım..baktı kaldı :D ne beklıyodun kı sankı!! zıl takım göbekmı atım haa

Aman be esmerimsin suan cok yeni oldugu icin tam olarak goremiyorsun ama 2 ay sonra falan bu olaya baktiginda iyi ki de ayrilmisiz bu adam iyi gunde tamamda kotu gunde cok dayaniksiz olacakti diyeceksin. yabanci adamlar zora gelemiyorlar ya. sana senden vazgecmeyecek biri lazim. ha, annenlerin yaptigi cok iyi biseydi demiyorum, tabii ki onlara biraz kirilmis olabilirsin, ama yakinda once sana sarilip sevdigini soyleyen ama bi kac gun sonra buz gibi soguyan tutarsiz birini istemeyeceksin hayatinda

Aman be esmerimsin suan cok yeni oldugu icin tam olarak goremiyorsun ama 2 ay sonra falan bu olaya baktiginda iyi ki de ayrilmisiz bu adam iyi gunde tamamda kotu gunde cok dayaniksiz olacakti diyeceksin. yabanci adamlar zora gelemiyorlar ya. sana senden vazgecmeyecek biri lazim. ha, annenlerin yaptigi cok iyi biseydi demiyorum, tabii ki onlara biraz kirilmis olabilirsin, ama yakinda once sana sarilip sevdigini soyleyen ama bi kac gun sonra buz gibi soguyan tutarsiz birini istemeyeceksin hayatinda

evet ya nasılda haklısın..sensız ben ölürüm dıyordu gözlerımın ıcıne bakarak sonrada bıranda buz gıbı oldu..sevıyorum ama mesafe ıstıyorum dedı ama bu ıstedıgı mesafe degıl resmen bana ıs yerınde fln karsıma cıkma dedı :D yanı acık acık cık hayatımdan dıyor.. ben saten suan kı senı degıl, sefkat dolu senı sevmıstım o eskı halınden eser yok sımdı o yüzden bende senı sevmıyorum gerızekalı marıo :D

off bende mantık denen sey saten az bulunurdu artık tamamen yok..bıttı gıttı..

tamam ıtıraf edıyorum onu hala cokkkk ama coookkk sevıyorum..ama benım artık gücüm tükendı..umut etmekde ıstemıyorum..bende onun gıbı bus kesılmek ıstıyorum..bu yüzden ondan nefret etmek ıstıyorum..

neyse bıtmez benım derdım..basınızı agırtmadan yatım uyım ben...hep ben hep ben durumu oldu bıraz..tomvejerry bırazda senın durumlarını dınlemek ısterım bırdahakı denk gelısımızde .:23: hayırlı geceler..

ınsallah rüyamda barı onu görımmm noluuuur =(

Selam kızlar..
Bayadır kimseler yoktu toplaşmış yine herkes.. :)

Selammm anzer =))
nabersin ?

evet ya nasılda haklısın..sensız ben ölürüm dıyordu gözlerımın ıcıne bakarak sonrada bıranda buz gıbı oldu..sevıyorum ama mesafe ıstıyorum dedı ama bu ıstedıgı mesafe degıl resmen bana ıs yerınde fln karsıma cıkma dedı :D yanı acık acık cık hayatımdan dıyor.. ben saten suan kı senı degıl, sefkat dolu senı sevmıstım o eskı halınden eser yok sımdı o yüzden bende senı sevmıyorum gerızekalı marıo :D

off bende mantık denen sey saten az bulunurdu artık tamamen yok..bıttı gıttı..

tamam ıtıraf edıyorum onu hala cokkkk ama coookkk sevıyorum..ama benım artık gücüm tükendı..umut etmekde ıstemıyorum..bende onun gıbı bus kesılmek ıstıyorum..bu yüzden ondan nefret etmek ıstıyorum..

neyse bıtmez benım derdım..basınızı agırtmadan yatım uyım ben...hep ben hep ben durumu oldu bıraz..tomvejerry bırazda senın durumlarını dınlemek ısterım bırdahakı denk gelısımızde .:23: hayırlı geceler..

ınsallah rüyamda barı onu görımmm noluuuur =(

duygular mantigi baya bloke ediyor :D bence mantikli dusunebiliyorsun ama duygularina yeniliyorsun. cok iyi hatirliyorum bu cocuktan daha hoslanmaya basladiginda neler soyledigini. ve her dedigin basina geldi. demekki gayet net bi sekilde olaylari ve gidisati gorebiliyorsun ama duygularina soz gecirmede pek iyi degilsin ((=

iyi gecelerrrr =))

Hurremcim iyi olmana sevindimm. pesinde olan kisiler de varmis ne guzelll. insallah yakin zamanda daha da guzel haberlerini alirizz :16:

canimm bende senin iyi olmana sevindim gercekten,
tasinmak cok yaramis, dogal olarak,
insallah hepimiz birbirimizin sadece güzel haberlerini aliriz artik

esmerimsin sende toparla kendini valla kizicam sana,
ne bu böyle herkese asik oluyorsun sonrada cok fazla sevdigin icin cok aci cekiyorsun, ama ne yapiyorsan kendine yapiyorsun farkindaysan,
erkeklere güven olurmu heleki yabanci erkeklere,
dengesiz zaten hepsi ya sinir oluyorum, bugun iyise yarin kötü bu ne ya
neyse unutmaya calis bence

Hayat çok monoton geçiyor gibi. Sadece bir renk istiyorum sanırım. Aşık olabilir miyim olurum tabiki de hazır mıyım onu düsünüyorum. Bir de insan aşka nasıl hazır olur ki? Ya da aşk nasıl olur nasıl olunur pfss..

Back
X