Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Selam kızlar bende yeni katıldım aranıza. benimde ilişkim daha yeni bitti. tam bulduğumu sanmıştım 3 yıl boyunca evet evleneceğim adamı buldum demiştim. ailece tanışmaya geldikleri gün öyle saçma konuştularki gururum onurum kırıldı anlatıp dahada yıpranmak istemiyorm. ve bu hiç sesini çıkarmadı. ben kendimi hiç bozmadım. benim günahıma girdiler vebalimi aldılar. Rabbime havale ettim. noktayı koydum.. ailemi ezdirmem. 3 yılıma yanıyorum. kendimi kullanılmış bir salak gibi hissediyorum:(

Canım evlenip boşanmaktansa baştan bitmesi iyi olmuş.
Yaşanması gerekiyormuş hayatında bu tecrübenin de.
Ben de nişan attım. seni iyi anlıyorum.
Allah'a havale et sen. Merak etme karşılığını en yakın zamanda görücekler.
Sen de bundan sonra geleceğe bak.
Hakkında hayırlısı olsun.

Buna ona bende dedim kac kere yok olur niye olmasin bazen kendi tek bile zor geciniyor o rakama, tamam bende calisacaktimda cocuk oldugunda ne olacakti. Bunlari cok basit görüyordu. Zaten artik pisman olup dönmek istese bile yukarida söylediklerimden ona bundan sonra güvenemem. Ailesiyle mutlu olsun. Simdi ben Türkiye´ye gitmeyecegim icin onu kandirmis oyalamis oluyorum. Ben ikimiz icin en iyisini istedim o annesi icin. AMa ben kapansaydim (ki bunu allah rizasi icin yaparim ailesi icin degil), türkiye´ye gitseydim, senenin 4-5 ayini ailesiyle yasamayi kabul etseydim benden iyisi olmazdi simdi. :50:

Bence çok isabetli bir karar verdin canım.
Sen mecbur değilsin ne kapanmaya ne de ailesiyle 5-6 ay yaşamaya.
Çok garip şeyler bunlar.
Açta değilsin açıkta değilsin.
Hiç üzülüp pişman olma sakın.

Aman Allah'imm..
yahoo adresime faceten butun mesajlarim iletiliyormus. Bi isim dustu ve yahoo hesabimi actim.. Faceten mesajlari gorunce tahmin edin ne yaptim? Eski'mle olan mesajlasmalari okudum.. Vaaayyy bee.. beni birakmadan 18 gun once soyle bir konusma gecmis aramizda.

Ben: Seni cok ozledim, surekli aklimdasin; ama aramizdaki bu iletisim eksikligi artik bana bi iliskide degilmisim gibi hissettiriyor. Sadece durust olmak istedim..
O: Hey! bu durum benimde hosuma gitmiyor ama sadece 1 aydan biraz daha fazla kaldi yeniden bana gelmen icin. Bu kadar sure dayandik biraz daha dayanabiliriz. Aramizda mukemmel bi bag var seninle ve ben ona guveniyorum. Biz bunu yapabiliriz, lutfen senin de bunu yapabilecegini soylemene ihtiyacim var.. Buraya geldiginde ayri gecirdigimiz zamani telafi edecek cok zamanimiz olucak. Hersey normale donecek.. Seni cokk ozledim, bir an once buraya, bana gelmeni, kollarimda yeniden seni hissetmeyi bekleyemiyorum!

:ssz::ssz::ssz:

hey yavrum hey.. :ssz:

Neyse ki eskisi gibi degilim. Artik sarsiyor ama devirmiyor bu tarz seyler. 2 ay once okusaydim heralde suan yerle birdim :ssz:

Son düzenleme:
Aman Allah'imm..
yahoo adresime faceten butun mesajlarim iletiliyormus. Bi isim dustu ve yahoo hesabimi actim.. Faceten mesajlari gorunce tahmin edin ne yaptim? Eski'mle olan mesajlasmalari okudum.. Vaaayyy bee.. beni birakmadan 18 gun once soyle bir konusma gecmis aramizda.

Ben: Seni cok ozledim, surekli aklimdasin; ama aramizdaki bu iletisim eksikligi artik bana bi iliskide degilmisim gibi hissettiriyor. Sadece durust olmak istedim..
O: Hey! bu durum benimde hosuma gitmiyor ama sadece 1 aydan biraz daha fazla kaldi yeniden bana gelmen icin. Bu kadar sure dayandik biraz daha dayanabiliriz. Aramizda mukemmel bi bag var seninle ve ben ona guveniyorum. Biz bunu yapabiliriz, lutfen senin de bunu yapabilecegini soylemene ihtiyacim var.. Buraya geldiginde ayri gecirdigimiz zamani telafi edecek cok zamanimiz olucak. Hersey normale donecek.. Seni cokk ozledim, bir an once buraya, bana gelmeni, kollarimda yeniden seni hissetmeyi bekleyemiyorum!

Neyse ki eskisi gibi degilim. Artik sarsiyor ama devirmiyor bu tarz seyler. 2 ay once okusaydim heralde suan yerle birdim :ssz:

İnsan ister istemez üzülüyo böyle şeylere
Ama etkilenmemen gayet güzel ne kadar iyileştiğini gösteriyor
Farzet ki o burayı okuyacak bölümüne yazdığın şeyde çok hoşuma gitti
Bazen bende öyle düşünüyorum canım
Bu duygularda geçip biter eminim
Malesef bunları yaşayacakmışız ve yaşıyoruz
Hayata dair bir sürü şey öğrenmiş oluyoruz
Bundan sonra hakkımızda hayırlı insanlar çıkar inş karşımıza

İnsan ister istemez üzülüyo böyle şeylere
Ama etkilenmemen gayet güzel ne kadar iyileştiğini gösteriyor
Farzet ki o burayı okuyacak bölümüne yazdığın şeyde çok hoşuma gitti
Bazen bende öyle düşünüyorum canım
Bu duygularda geçip biter eminim
Malesef bunları yaşayacakmışız ve yaşıyoruz
Hayata dair bir sürü şey öğrenmiş oluyoruz
Bundan sonra hakkımızda hayırlı insanlar çıkar inş karşımıza

Amin.. Aslinda umrumda bile olmadigini dusunuyordum ama dun o yazilanlari gorunce bi an gecmise gittim iste. Neyi harcadigimizi gordum. Neyse hayirlisi buymus elbette. Cok garip degil mi? Bir zamanlar ne kadar da yakindik onunla, gece gunduz ne yapiyorsa bilirdim, o da beni bilirdi.. simdiyse 6 aydir birbirimizden bi haber yasiyoruz.. Neysee.. Cok dusunmemek lazim ((=

Insallah karsimiza o dogru insan cikar en kisa surede..

Aman Allah'imm..

Ah ah o eski mesajlar yok mu etkiliyor insanı ama evet şu an beni de etkilemez. Ne kadar aynı durumdaymışız iletişim eksikliğini söylerdim hiç sevgili gibi hissetmediğimi söylerdim ama lafı ağzıma tıkardı. Bir gün vardı on gün yoktu öle öle devam etti ya da edemedi işte.

Selam kızlar canım sıkkın..
Benim ex arkadaşlarını dışarıya açık yapmış yeni arkadaş olduğu kişilerde görünüyor yani..
Biz çıkmaya başlamadan önce bunun yakın bi arkadaşı teklif etmişti ona biraz umut vermiştim ama benimkiyle samimi değildik o zamanlar sonra çocuğun hareketlerini beğenmeyip vazgeçmiştim.. 6 ay kadar sonra da benimkiyle çıkmaya başlamıştık bu kişide bunu duyunca bana hakaret etmişti.. Şimdi benim ex gidip faceden bu kişiyle aradaş olmuş.. Üstelik bana nasıl hakaret ettiğini kelimesi kelimesine biliyordu.. Buna o kadar üzüldüm ki anlatamam.. Biz birlikteyken ben anlatmıştım sevgilime şu kişi bana bunları dedi ama sakın birşey yapma sadece bil diye söylüyorum demiştim.. Çok sinirlenmişti ama ben söz verdirdiğim için gidip o kişiye bişey diyememişti.. Ara arada bana hatırlatırdı keşke bana o konuda söz verdirmeseydin diye.. Biz ayrılmış olsakta sonuçta o zaman ben onun sevgilisiydim ve bana yapılan hakaretin onada yapılmış olması demektir değil mi bu? Yoksa ben mi çok iyiniyetliyim ya da safın önde gideniyim..

Selam kızlar canım sıkkın..
Benim ex arkadaşlarını dışarıya açık yapmış yeni arkadaş olduğu kişilerde görünüyor yani..
Biz çıkmaya başlamadan önce bunun yakın bi arkadaşı teklif etmişti ona biraz umut vermiştim ama benimkiyle samimi değildik o zamanlar sonra çocuğun hareketlerini beğenmeyip vazgeçmiştim.. 6 ay kadar sonra da benimkiyle çıkmaya başlamıştık bu kişide bunu duyunca bana hakaret etmişti.. Şimdi benim ex gidip faceden bu kişiyle aradaş olmuş.. Üstelik bana nasıl hakaret ettiğini kelimesi kelimesine biliyordu.. Buna o kadar üzüldüm ki anlatamam.. Biz birlikteyken ben anlatmıştım sevgilime şu kişi bana bunları dedi ama sakın birşey yapma sadece bil diye söylüyorum demiştim.. Çok sinirlenmişti ama ben söz verdirdiğim için gidip o kişiye bişey diyememişti.. Ara arada bana hatırlatırdı keşke bana o konuda söz verdirmeseydin diye.. Biz ayrılmış olsakta sonuçta o zaman ben onun sevgilisiydim ve bana yapılan hakaretin onada yapılmış olması demektir değil mi bu? Yoksa ben mi çok iyiniyetliyim ya da safın önde gideniyim..

Böyle bir insandan görebileceğin davranışlara şaşırma bence Anzer

Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz
Aslında exlerin Facebook hesaplarına bakmamalıyız
Bizlere iyi gelmediği bir gerçek hiç bişey olmasa böyle moral bozukluğuna sebebiyet veriyor
Bunları aşmak için artık kendimize engel olmamız lazım

Gerçekten şaşırma çünkü seni silebilmiş bir insan her şeyi yapabilir
Belki bilerek yaptı bilmiyorum ama bu onun ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir
Üzülmeye değmez aslında
Bunca geçen zamanımıza yazık
Yaptığı çok yanlış bir davranış doğru insan olmadığı ne kadar da belli

Amin.. Aslinda umrumda bile olmadigini dusunuyordum ama dun o yazilanlari gorunce bi an gecmise gittim iste. Neyi harcadigimizi gordum. Neyse hayirlisi buymus elbette. Cok garip degil mi? Bir zamanlar ne kadar da yakindik onunla, gece gunduz ne yapiyorsa bilirdim, o da beni bilirdi.. simdiyse 6 aydir birbirimizden bi haber yasiyoruz.. Neysee.. Cok dusunmemek lazim ((=

Insallah karsimiza o dogru insan cikar en kisa surede..

Evet bunları düşünmeye kalkınca insan işin içinden çıkamıyor
Düşünecek o kadar çok şey var ki ...
Ama keşke hak etseler de düşünsek onu bile hak etmiyorlar ki
Neden o insanlara bu kadar değer verdik anlamıyorum

Bundan sonra daha güçlü olmamız lazım Allah'ın bir bildiği vardır bundan hiç birimizin şüphesi olmasın
Ona güvenmeliyiz ona sığınmalıyız böyle zamanlarda

slm kızlarr. ben topiğin sessiz takipçilerindenim epeydir okuyorum yazdıklarınızı. bende aynı durumdan muzdaribim.

bişey sorucam size. eğer sizi terkeden sevginizile aynı ortamdaysanız sürekli nasıl davranırdınız ark kalırmıydınız?

slm kızlarr. ben topiğin sessiz takipçilerindenim epeydir okuyorum yazdıklarınızı. bende aynı durumdan muzdaribim.

bişey sorucam size. eğer sizi terkeden sevginizile aynı ortamdaysanız sürekli nasıl davranırdınız ark kalırmıydınız?

Nasıl ayrıldığınıza bağlı bence bu durum birde sizi ne kadar etkilediğine ?
Eğer ondan hiç etkilenmiyor umursamıyorsam arkadaş kalırdım

Ama bu durum beni üzecekse kesinlikle tüm bağları koparırdım
Bana bir kötülük ettiyse bana hakaret ettiyse (ayrılırken) yüzüne bile bakmazdım ...

Ayrı ortamda olmak zor olsa da buna katlanmak lazım

Son düzenleme:

Nasıl ayrıldığınıza bağlı bence bu durum birde sizi ne kadar etkilediğine ?
Eğer ondan hiç etkilenmiyor umursamıyorsam arkadaş kalırdım

Ama bu durum beni üzecekse kesinlikle tüm bağları koparırdım
Bana bir kötülük ettiyse bana hakaret ettiyse (ayrılırken) yüzüne bile bakmazdım ...

Ayı ortamda olmak zor olsa da buna katlanmak lazım

aynı ortamda olmak çok zor gerçekten.

kötü bi şekilde ayrılmadık dostça ayrıldık. ama ben kızgınım ona. gelip benimle konuşmak yerine kaçmayı tercih etti. ben nedenini sorguladığımda hoşlanıyomuş ma ilişki yaşayamıyormuş filan filan klasik bahane uydurdu. oysa baya uğraşmıştı etkilemek için. tam istediğim gibisin diodu.zaten genelde böyle oluyor ilişkilerde.

ben de direk kabul ettim. ark kalmak istedi çok değerlisin benim için filan yine klasik laflar :) ben de kusura bakma ben ark kalamam dedim :33: bir daha da konuşmadık. sürekli karşılaşıyoruz gözgöze geliyoruz aynı ortamdayız hep. sonradan acaba ark olarak kalsamıydım die düşündüm.

aynı ortamda olmak çok zor gerçekten.

kötü bi şekilde ayrılmadık dostça ayrıldık. ama ben kızgınım ona. gelip benimle konuşmak yerine kaçmayı tercih etti. ben nedenini sorguladığımda hoşlanıyomuş ma ilişki yaşayamıyormuş filan filan klasik bahane uydurdu. oysa baya uğraşmıştı etkilemek için. tam istediğim gibisin diodu.zaten genelde böyle oluyor ilişkilerde.

ben de direk kabul ettim. ark kalmak istedi çok değerlisin benim için filan yine klasik laflar :) ben de kusura bakma ben ark kalamam dedim :33: bir daha da konuşmadık. sürekli karşılaşıyoruz gözgöze geliyoruz aynı ortamdayız hep. sonradan acaba ark olarak kalsamıydım die düşündüm.

Bence gerek yok bu durumda biraz dengesiz bir insanmış
Arkadaşlığıda üzer seni
Bana öyle geldi yani :)

Bende olsam senin yaptığını yapardım

Evet bunları düşünmeye kalkınca insan işin içinden çıkamıyor
Düşünecek o kadar çok şey var ki ...
Ama keşke hak etseler de düşünsek onu bile hak etmiyorlar ki
Neden o insanlara bu kadar değer verdik anlamıyorum

Bundan sonra daha güçlü olmamız lazım Allah'ın bir bildiği vardır bundan hiç birimizin şüphesi olmasın
Ona güvenmeliyiz ona sığınmalıyız böyle zamanlarda

Dogru soyluyorsun.. Eminim bu iste bi hayir vardir. Eminim ilerde olacak daha guzel seyler icin boyle olmasi gerekirdi. Ama ayriliklar cok zor. Yasanmisliklar, duygular, hayaller bunlari bir anda birakmak cok zor. Allah ima sukurler olsun atlattim o zor gunleri. Simdi cok iyiyim ama birseyi fark ediyorum. Ayrildiktan hemen sonra kendimi cok yalniz hissetmistim. ilk 3 ay falan. Hemen yeni bi iliskim olsun ve o kocaman bosluk dolsun istiyordum ama simdi zaman gectikce yeni bi iliskiye baslama istegim de, cesaretim de kayboluyor. Yalnizlik aliskanlik yapmaya basladi galiba ((=

Eski sevgiliye hala birseyler hissederken, ve onunla yeniden beraber olmak isterken arkadaslik cok zor. Cok kotu bi sekilde ayrilmadiysaniz, selamlasmak bence yeterli olacaktir. ama o sizinle gelip konusmak istemedigi surece, konusmak vs bence hic gerek yok. Uzulen bir tek siz olursunuz.

Dogru soyluyorsun.. Eminim bu iste bi hayir vardir. Eminim ilerde olacak daha guzel seyler icin boyle olmasi gerekirdi. Ama ayriliklar cok zor. Yasanmisliklar, duygular, hayaller bunlari bir anda birakmak cok zor. Allah ima sukurler olsun atlattim o zor gunleri. Simdi cok iyiyim ama birseyi fark ediyorum. Ayrildiktan hemen sonra kendimi cok yalniz hissetmistim. ilk 3 ay falan. Hemen yeni bi iliskim olsun ve o kocaman bosluk dolsun istiyordum ama simdi zaman gectikce yeni bi iliskiye baslama istegim de, cesaretim de kayboluyor. Yalnizlik aliskanlik yapmaya basladi galiba ((=

Eski sevgiliye hala birseyler hissederken, ve onunla yeniden beraber olmak isterken arkadaslik cok zor. Cok kotu bi sekilde ayrilmadiysaniz, selamlasmak bence yeterli olacaktir. ama o sizinle gelip konusmak istemedigi surece, konusmak vs bence hic gerek yok. Uzulen bir tek siz olursunuz.

yok ben kendiliğimden gidip konuşmam kesinlikle. kötü ayrılmadık o slm veriodu ama o bıraktığı için ben direk tavırlı davrandım başlarda görmezlikten geldim direk. şu an biraz yanlış yaptımı düşünüorum dediğin gibi konuma değil de selamlaşma olabilirdi. insanın hisleri azaldıkça daha mantıklı düşünüo sanırım:) neyse olan oldu artık :51:

yok ben kendiliğimden gidip konuşmam kesinlikle. kötü ayrılmadık o slm veriodu ama o bıraktığı için ben direk tavırlı davrandım başlarda görmezlikten geldim direk. şu an biraz yanlış yaptımı düşünüorum dediğin gibi konuma değil de selamlaşma olabilirdi. insanın hisleri azaldıkça daha mantıklı düşünüo sanırım:) neyse olan oldu artık :51:

Aynen. ama boylesi daha iyi. duygusal donemin gecene kadar onu hayatindan tamamen cikarmak istemen bence en dogru karardi. Kimse icin rol yapmak veya kendini bastirmak zorunda degilsin. Ayriliginda bi raconu var. Bir gun once kalbini parcalayan bi adamla ertesi gun selamlasmak istememen gayet normal.

Kızlar ben eski erkek arkdaşıma o kadar öfkeliyim ki onu rezil etmek istiyorum herkese off nefret ediyorum ondan :47: kendimi tutamayıp faceinde falan herkese rezil etmek istiyorum ailesine arkadaşlarına. :50:

Kızlar ben eski erkek arkdaşıma o kadar öfkeliyim ki onu rezil etmek istiyorum herkese off nefret ediyorum ondan :47: kendimi tutamayıp faceinde falan herkese rezil etmek istiyorum ailesine arkadaşlarına. :50:

Beyin gerçekle hayali ayırt edemez. Rezil etmiş say kendini. Oylesi daha iyi olur neden dersen pisliğe karşılık verdiğinden ondan bir farkın kalmıyor sadece acı daha da arttıracak. Bende cok düsündüm intikam vs almayı ama. İntikam alırken o daha da seviyesinin altına düşecek ve ben bunu görmeye hazır değildim. Kendimi ona bulaştırmadım şu anda da zaten intikam kin filan anlamı yok zamanla geçiyor.

Böyle bir insandan görebileceğin davranışlara şaşırma bence Anzer

Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz
Aslında exlerin Facebook hesaplarına bakmamalıyız
Bizlere iyi gelmediği bir gerçek hiç bişey olmasa böyle moral bozukluğuna sebebiyet veriyor
Bunları aşmak için artık kendimize engel olmamız lazım

Gerçekten şaşırma çünkü seni silebilmiş bir insan her şeyi yapabilir
Belki bilerek yaptı bilmiyorum ama bu onun ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir
Üzülmeye değmez aslında
Bunca geçen zamanımıza yazık
Yaptığı çok yanlış bir davranış doğru insan olmadığı ne kadar da belli

Yani üzüldüm çünkü ayrılmış olsakta ben ona laf ettirmem sonuçta iyi kötü bişeyler yaşadık bi geçmişimiz var, demekki o böyle düşünmüyor neyse sağlık olsun :)

Beyin gerçekle hayali ayırt edemez. Rezil etmiş say kendini. Oylesi daha iyi olur neden dersen pisliğe karşılık verdiğinden ondan bir farkın kalmıyor sadece acı daha da arttıracak. Bende cok düsündüm intikam vs almayı ama. İntikam alırken o daha da seviyesinin altına düşecek ve ben bunu görmeye hazır değildim. Kendimi ona bulaştırmadım şu anda da zaten intikam kin filan anlamı yok zamanla geçiyor.

Ben dayanamadım bugün acım taze olduğundan mı bilmiyorum öfkeyle bir sürü mesaj attım nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum hiç:47: :43:

Son düzenleme:
Back
X