Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Sahip oldugumuz seyleri dusunelim.. Onlar icin minnettar olalim.. Bizden kotu durumda olanlari anlayalim ve bir kere daha halimize sukredelim.. Sonra yanimizda olan ve varligina alistigimiz insanlarin degerlerini fark edelim..

Size bi ornek vericem. Ex ten ilk ayrildigimizda, anneme her sarilisimda gozlerimi kapatip ex i hayal ediyordum. Tabii anneme sarilip, ex i hissetmek zor oluyordu ama cabaliyordum.. Sonra aradan zaman gecince kendi kendime sordum "kizim sen ne yapiyorsun? Annene sarilip ex e sarilmissin gibi hayal kurmaya calisiyrsun. Yarin anneme birsey olsa asil o zaman onun actigi boslugu kim kapatacak?" Erkeklerin biri gider, digeri gelir.. Ama annem bir tane.. Ki kisa zaman once yasadigi saglik sorunuyla bir kere daha yuzlestim bu gercekle.. Yanimizdakilerin kiymetini bilelim. Bizim icin asil onemli olanlar onlar. Bizi birakip gidenler, cehenneme direk olabilirler :10:

Sahip oldugumuz seyleri dusunelim.. Onlar icin minnettar olalim.. Bizden kotu durumda olanlari anlayalim ve bir kere daha halimize sukredelim.. Sonra yanimizda olan ve varligina alistigimiz insanlarin degerlerini fark edelim..

Size bi ornek vericem. Ex ten ilk ayrildigimizda, anneme her sarilisimda gozlerimi kapatip ex i hayal ediyordum. Tabii anneme sarilip, ex i hissetmek zor oluyordu ama cabaliyordum.. Sonra aradan zaman gecince kendi kendime sordum "kizim sen ne yapiyorsun? Annene sarilip ex e sarilmissin gibi hayal kurmaya calisiyrsun. Yarin anneme birsey olsa asil o zaman onun actigi boslugu kim kapatacak?" Erkeklerin biri gider, digeri gelir.. Ama annem bir tane.. Ki kisa zaman once yasadigi saglik sorunuyla bir kere daha yuzlestim bu gercekle.. Yanimizdakilerin kiymetini bilelim. Bizim icin asil onemli olanlar onlar. Bizi birakip gidenler, cehenneme direk olabilirler :10:

Evet çok doğru söyledin sanki gözümüz kör oluyor dimi birini sevince etrafımızdaki herkesi unutuyoruz
Yaptığımız resmen bencillik oluyor !!
Elin adamını sevdiğimiz onunla ilgilendiğimiz kadar bir kardeşimizle yada annemizle babamızla ilgilendik mi ?
Yada onlar için ağlayıp kafa yorduğumuz kadar başka bir şey için ağladık mı ?
Geçte olsa bir şeylerin farkına varabilmek o kadar güzel ki ...

Artık çevremde ki insanların kıymetini daha iyi anlıyorum
Onlar her şeyin güzelini hak ediyorlar
Ne bileyim her gün yeni bir umut hayallerimin peşindeyim
Elimizde olan şeylere odaklanıp şükretmemiz lazım , olmayanlara hayıflanmak değil !

Böyle konuşabilecek noktaya geldiğim için çok mutluyum :119:

hircinmenekse bana bir arkadaşım ayrılıkta üzüldüğümde demişti ona da halası demiş halasına da başka bir arkadaşı bende sana diyorum s.... et! Yani yapacak birşey yok. Herifler bizleyken evliliği agızlarına almazlar hatta bi düğün vardı demişti ya evlenmek aptallık birsürü masraf vs vs attı tuttu. Ben evlenmem vs daha ilişki başlarındaydı hani bende bişey demedim yok kolaydır filan diorum da çok üstelemiyorum hani evlilik meraklısı görünmeyeyim diye. Neyse aradan bi sene geçince bu facede baska kızla resmi ben arayınca diyor nişanlanacağım işte geçen aralıkta da evliyim dedi. İşte bu kadarlar bunlar. Böyle karaktersiz aşağılık benciller. Hani ayrılık değilde enayi yerine konulmak hiç önemsenmemiş değer verilmemiş olmak hele ki kız duymasın diye bana o tavrı var ya resmen rezaletti. O dönemde işte konuşamıyordum bile anlatamıyordum öyle icime oturmuşki. Şimdi salla diyorum naparsa yapsın umrumda degil bitti o. Ha belasını da bulur yok çok mutlu da olur inan şu an beni hiç ilgilendirmiyor. İşte kaç aydır ben bu baslıkta bu duruma ulaşmak icin cabaladım arada krizlerim oldu hatırladııgm yok dönsün istedigim vs vs ama bitti geçti gitti :)) İnşallah sende aynen öle olacaksın ama eğer istersen yoksa unutmam dersen unutmazsın sadece de kendine yaparsın.

Kizlar 5 ay sonra ilklez yúzyüze konustuk bugun kendisi dedi bulusalim diye ayrilik,nedenleri konusuldu tekrar tekrR sonra dedi ben hep bekledim dedi 3 ay beklemis ben dedim hep ulasmak istedikce sen Beni faceden sildin konusmK istemedin dedim baskasiyla evlenecegim dedin. Yapiyorsun da dedim listendeki kizlari gordukce Sana artik yazmak istemedim dedim ilk aylar hep gelmis kapimin onunde beklemis dedim neden aramadin bende hep seni bekledim dedim diyo senden bekledim dedim ben Sana yazdikca sen kactin Beni tersledin dedim hepsi sinirden di diyo neyse pasamiz benim ugrasmami beklemis dedim sen Beni hic dusundun mu ben ne haldeydim dedim nasil gecirdim gunleri dedim bir aydir iyim artik alistim dedim okul bitince de gidecegim burdan dedim.... Sevmedigin birisiyle Sana mutluluklar dedim ben seni tamamen unuttugumda yeniden sevecegim dedim sende yaptigim hatalar ders oldu onda yapmayacagim dedim ama once seni unutacagim dedim

Evet çok doğru söyledin sanki gözümüz kör oluyor dimi birini sevince etrafımızdaki herkesi unutuyoruz
Yaptığımız resmen bencillik oluyor !!
Elin adamını sevdiğimiz onunla ilgilendiğimiz kadar bir kardeşimizle yada annemizle babamızla ilgilendik mi ?
Yada onlar için ağlayıp kafa yorduğumuz kadar başka bir şey için ağladık mı ?
Geçte olsa bir şeylerin farkına varabilmek o kadar güzel ki ...

Artık çevremde ki insanların kıymetini daha iyi anlıyorum
Onlar her şeyin güzelini hak ediyorlar
Ne bileyim her gün yeni bir umut hayallerimin peşindeyim
Elimizde olan şeylere odaklanıp şükretmemiz lazım , olmayanlara hayıflanmak değil !

Böyle konuşabilecek noktaya geldiğim için çok mutluyum :119:

ne guzel, iyilesiyorsun iste. Farkinda olmak onemli. Birseylerin bilincine vardiktan sonrasi gercekten corap sokugu gibi geliyor. Daha sen onunla iliskinin zaten bitmesi gerektigini, baska biriyle daha mutlu olabilecegini vs fark edeceksin.. bir de rahatlamayi o zamanlar gor bakalim ((=

Kizlar 5 ay sonra ilklez yúzyüze konustuk bugun kendisi dedi bulusalim diye ayrilik,nedenleri konusuldu tekrar tekrR sonra dedi ben hep bekledim dedi 3 ay beklemis ben dedim hep ulasmak istedikce sen Beni faceden sildin konusmK istemedin dedim baskasiyla evlenecegim dedin. Yapiyorsun da dedim listendeki kizlari gordukce Sana artik yazmak istemedim dedim ilk aylar hep gelmis kapimin onunde beklemis dedim neden aramadin bende hep seni bekledim dedim diyo senden bekledim dedim ben Sana yazdikca sen kactin Beni tersledin dedim hepsi sinirden di diyo neyse pasamiz benim ugrasmami beklemis dedim sen Beni hic dusundun mu ben ne haldeydim dedim nasil gecirdim gunleri dedim bir aydir iyim artik alistim dedim okul bitince de gidecegim burdan dedim.... Sevmedigin birisiyle Sana mutluluklar dedim ben seni tamamen unuttugumda yeniden sevecegim dedim sende yaptigim hatalar ders oldu onda yapmayacagim dedim ama once seni unutacagim dedim

gorusme nasil kararlastirildi? onu sen mi aradin?
suanda nisanli miymis?

Aaaa bu habere gerçekten şaşırdım , keşke bunlar tee 5ay önce konusulsaydı karşılıklı gurur bu noktaya getirdi
Sonrasın da ne oldu peki öylece ayrıldınız mı , neler hissettin :26:

Aaaa bu habere gerçekten şaşırdım , keşke bunlar tee 5ay önce konusulsaydı karşılıklı gurur bu noktaya getirdi
Sonrasın da ne oldu peki öylece ayrıldınız mı , neler hissettin :26:

ya gurur iste ikimizin inadi ve gururi gozleri doldu onunda bi kac dakika kaldik oyle eli elimde bakistik sonra gittik eve gelincesms attim hayalimi sormustu sensin hayalim dedim

Bencede.. zaten donecek olsa niye gitsin? Madem gitti niye donsun? seven adam karsisindakinden beklemez, kendisi kaybetmemek icin cabalar bence..
Bosver gitsin menekse, sakin rakibim var falan deme. O artik baska biri oldu. Senin kendi hayatin var. bu insani unutman lazim

Son mesajimi yazdim..... Seni üzmek istemiyorum... O kiza da yazik Beni severken hala onu kullanma... Israrci degilim Beni bilirsin... Sadece bilki seni daha unutmadim

yazdim ve ozellikle daha yazdim cunki kendisine de soyledim alistigimi ve artik unutmak icin ugrastigimi

Son mesajimi yazdim..... Seni üzmek istemiyorum... O kiza da yazik Beni severken hala onu kullanma... Israrci degilim Beni bilirsin... Sadece bilki seni daha unutmadim

yazdim ve ozellikle daha yazdim cunki kendisine de soyledim alistigimi ve artik unutmak icin ugrastigimi

Son mesajın gayet yerinde olmuş hakkında hayırlısı olsun canım

Back
X