Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Jeliboncum cok sasirdimm (= Bu iliski tamamen bitti falan diyordun, bir ay sonra barismissiniz =))
Mutlu olmaniza sevindim, insallah hep mutlu olursunuz =))
Ben cokk iyiyim (iliskiler konusunda :P) Kafama taktigim baska sorunlarim var su aralar :P Surekli evde oturmak, calismamak gibi.. :D Bu bana o kadar cok stres veriyorki ne ex ne de next umrumda degil :37:

Sen yazinca benim ex le barisma ihtimalimi dusundum. Sanirim sifirin altinda :D biz iki ybanci olduk resmen. Ne ben onu ne de o beni dusunmuyordur :55:

Benimkinin de dönme ihtimali yüzde sıfırın altında. Evlendim dedi cünkü bana. Hayırlısı acısını attım içimden. Ama genel olarak tabiki kendime bir acıma durumu var. Sanki içimde birşeyler kırılmış gibi hissediyorum. Normal hayatım yaşamım gayet iyi gidiyor iş güç yoğunluk fakat geçen seneyi düşünmeyi zihnim reddediyor. Orda sanki bir karanlık var ve ben düşünürsem o karanlık gene gelecek gibi. Hiç tarafsız icim acımadan o günlere bakabilmem için sanırım biraz daha zaman geçmesi gerek. Hayırlısı şimdilik en azından unuttum :)

Benimkinin de dönme ihtimali yüzde sıfırın altında. Evlendim dedi cünkü bana. Hayırlısı acısını attım içimden. Ama genel olarak tabiki kendime bir acıma durumu var. Sanki içimde birşeyler kırılmış gibi hissediyorum. Normal hayatım yaşamım gayet iyi gidiyor iş güç yoğunluk fakat geçen seneyi düşünmeyi zihnim reddediyor. Orda sanki bir karanlık var ve ben düşünürsem o karanlık gene gelecek gibi. Hiç tarafsız icim acımadan o günlere bakabilmem için sanırım biraz daha zaman geçmesi gerek. Hayırlısı şimdilik en azından unuttum :)

hic olmazsa bir isin var, calisiyorsun..
Bende ne is var, ne arkadas, ne cevre, ne sevgili :D icler acisi bi haldeyim.. :D
ailemle beraberim buna sukur ama burda kimseyi tanimiyorum, iste bulamiyorum, butun gun evdeyim, bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum skintidan..

jelibon merhaba ne güzel siz 1sene sonra yeniden başlamışsınız allah tamamına erdirir inşallah
merak ettim bu süre boyunca hayatında biri olmuşmu sakın yanlış anlamayın sorumu kendi açımdan düşünmek için soruyorum
beni terk eden kişinin şu anda hayatında biri var ben hala salak gibi onu bkliyorum acaba dönermi diye
tabi şu da bi gerçek sizi gerçekten seviyomuşki dönmüş benimde hakkımda hayırlısı olur inşallah
merhabalar semizotu :3: yanlis anlamam merak etme :) ne benim ne de onun hayatinda biri olmadi.
zaten git-gel yasadik bir sure. bi turlu devam edemedik o 1 yil boyunca. zamani degilmis diye dusunmek istiyorum
simdi eskisinden iyiyiz, hatta neler ne kavgalar etmistik diye dalga bile geciyoruz su an.:nazar:

İyi olmana sevindimm. :)
Ben süperim (maşallah:nazar:) atlattım herşeyi hatta keşke zamnında bitirebilseymişim bu işi diyorum ama sonrada hayırlısı buymuş diyorum..
Sen o kadar zaman sonra tekrar başlamışsın ama ben bir gelecek görsem bile (ayrıldığım kişiyle) o ayrı kalınan zamanlarda neler yaptı sorusundan çok rahatsız olacağım için tekrar başlayamazdım.. :)
evet anzer, sizin biteli cok olmadi. eminim seninki hatasini anlayacaktir nedense hep oyle hissediyorum icin. gene de hayirlsi tabi canim:nazar: iyi olmana da cok sevindim. masallah.
ben buyuk risk aldim acikcasi, onceki donuslerinde icimden bi ses olmayacak diyordu sonunda da olmuyordu zaten.
bu kez kararli ve pisman oldugunu gordum uzatmak istemedim daha fazla, hayatta herkes 1 sansi hakeder. umarim yanilmam,
tekrar ayni acilari yasamaktan korkuyorum ama su an icin pisman degilim. Allaha siginiyorum sadece korka korka.
:2:

cok sevindim senin adina ne guzel civil civil sevincler icindesin... Darisi basimiza ben hem ümitliyim hem ümitsizim bilmiyorum karistim yine :)
canim umudunu asla yitirme. ben hep duamda onu unutup hayirlisiyla baska biriyle olmayi denedim. ama ondan kacis yoktu hep bi sekilde ulasti allak bullak etti beni. numarami degistirdim gene bi sekilde duyurdu kendini, istedigini. hepimizin hakkinda hayirlisi canim.
Jeliboncum cok sasirdimm (= Bu iliski tamamen bitti falan diyordun, bir ay sonra barismissiniz =))
Mutlu olmaniza sevindim, insallah hep mutlu olursunuz =))
Ben cokk iyiyim (iliskiler konusunda :P) Kafama taktigim baska sorunlarim var su aralar :P Surekli evde oturmak, calismamak gibi.. :D Bu bana o kadar cok stres veriyorki ne ex ne de next umrumda degil :37:

Sen yazinca benim ex le barisma ihtimalimi dusundum. Sanirim sifirin altinda :D biz iki ybanci olduk resmen. Ne ben onu ne de o beni dusunmuyordur :55:

evet ya, en bitirmeye kararli oldgum anda basladi jerry. :ssz:
amin canim insallah sen de cook mutlu olursun. her ne kadar ex next umrunda olmasa da, seni mutlu edecek bi next gelir insallh dogru vakitte :21:
insallah gonlune gore de bi is bulursun canim. fazla bunalim takilma film izle, takil disarda, bakim yap falan.
isin de en ummadigin anda gelebilir, en cok istnen seyler gercekten en umulmadik anda oluyor.

ah maviask. cok iyi anliyorum canim seni. ama guclu olmana da cok sevindim.
evlendiyse evet tum umutlar bitmistir, artik daha iyi bakabilirsin onune. ben de hep bi sevgilisi olmasini, umut etmemeyi istedim aslinda icten ice. skilganligindan cok korkuyordum,tekrar birlessek bile bi sekilde sorunlarin olmasindan korkuyordum.
ama oluverdi bi sekilde. ben dualarimda hep yeni birini istemistim sacma donusleri yuzunden artik onu istemiyordum,
insallah senin icin de dogru kisi dogru zamanda gelir.
her seyde hayir vardir. kendini degersiz hissetme. o senin kiymetini bilememis. ki kaderinde de degilmis baksana.
normal hayatinda da sikinti olmamasi guzel. reddeden zihnini de optum burdan.:38:
en iyisi dusunmemek zaten, su akiyor yolunu buluyor. kendi kendimizi dusunup mahvediyoruz.
bana da dua edin kizlar, umarim hayirlisi olmstur, artik mutlu olmam gerektigine inaniyorum cunku cok uzuldum.:50:

evlendiyse evet tum umutlar bitmistir, artik daha iyi bakabilirsin onune. ben de hep bi sevgilisi olmasini, umut etmemeyi istedim aslinda icten ice. skilganligindan cok korkuyordum,tekrar birlessek bile bi sekilde sorunlarin olmasindan korkuyordum.
ama oluverdi bi sekilde. ben dualarimda hep yeni birini istemistim sacma donusleri yuzunden artik onu istemiyordum,
her seyde hayir vardir. kendini degersiz hissetme. o senin kiymetini bilememis. ki kaderinde de degilmis baksana.
normal hayatinda da sikinti olmamasi guzel. reddeden zihnini de optum burdan.:38:
en iyisi dusunmemek zaten, su akiyor yolunu buluyor. kendi kendimizi dusunup mahvediyoruz.
bana da dua edin kizlar, umarim hayirlisi olmstur, artik mutlu olmam gerektigine inaniyorum cunku cok uzuldum.:50:

Insallah hep mutlu olursunuz canım :)

jelibon çok şaşırdığımı itiraf etmeliyim ama kader diyoruz ya sahiden bir yerde sanki bizim elimiz kolumuz bağlanıyor ve olayların içinde buluyoruz kendimizi, kendimize aykırı bile düşmek adına. umarım bu sefer mutluluğu yakalarsınız ve senin kıymetini sahiden anlamıştır. ben de hep onun pişmanlığını görmek için dua ettim, başkasını hiç istemedim, başkaları çıkıyor karşıma ama o kadar odaklanmışım ki ona gözüm kimseyi görmüyor, ama yine kader devreye giriyor sanırım birgün birşey olur nasıl olduğunu bile anlamam ve bir anda herşey değişir. artık o "şeyin" ne olacağına dair de tahminlerde bulunmuyorum sadece akışa kaptırdım kendimi sürükleniyorum. demek ki dualarımız hep tersine çıkıyor ya da evren karşısında dualarımızın bir hükmü yok herşey olacağına varıyor:) keyifli gibisin, keyfin daim olsun tekrar mutluluklar dilerim sana.

10 gun sonra kizz istemeye gidiyormus defolsun Allah kimsenin ahini kimsede birakmaz ben akilsizim ne diye gittim konusmaya ne diye tekrar baglanti kurdum onunla Hersey basa dönmús gibi

Kızlar benide alsanız ya su gruba.
ne çok ihtiyacım var terapiye ah ahh
:14:
ayaga kalkmak zorundayım beni bitireni sevindirmemem lazım
aksine üzmem lazım
:47:​durumum vahim yani ne yapacagımı bilmiyorum

10 gun sonra kizz istemeye gidiyormus defolsun Allah kimsenin ahini kimsede birakmaz ben akilsizim ne diye gittim konusmaya ne diye tekrar baglanti kurdum onunla Hersey basa dönmús gibi

ben bu erkekleri sahiden anlamakta güçlük çekiyorum, hani kadın-erkek arasında ayrım da yapmak istemiyorum da kadınların bu kadar gel-gitlerine şahit olmadım ya da benim çevremde yok bilemiyorum. insan ne istediğini bilmez mi, karşısındakinin duygularını hiç mi düşünmez, yaşadıklarını bir kalemde silip başkasına nasıl gider, onca yaşanmışlığın ağırlığı hiç mi ezmez kişiyi... ben mi tuhafım yoksa bu insanlarda mı bir sorun var bilemiyorum sahiden de aklım almıyor. geçenlerde görüşmüş ilişkinizi değerlendirmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. tabi bir de suçlanmıştın ki zaten hepimiz aynı duruma maruz kalıyoruz. sanırım bi çeşit vicdanı rahatlatma, kendini aklama yöntemi bu. "ben çaba sarfettim ama suçlu olan o, elimden geleni yaptım" istedikleri kadar bastırsınlar vicdanlarını elbet hayat birgün bir yerden öyle bir vurur ki onları neye uğradıklarını şaşırırlar. üzülme diyemeyeceğim, ama ne yaptığının bile farkında olmayan, insanların hislerini hiçe sayan biri için üzülmek neye yarar bunu düşünebilirsin. bu arada haberleri nereden alıyorsun bilmiyorum ama her gelişmede haliyle daha kötü hissedersin aslında tüm iletişim yollarını kapasan belki daha iyi olabilir.

Kızlar benide alsanız ya su gruba.
ne çok ihtiyacım var terapiye ah ahh
ayaga kalkmak zorundayım beni bitireni sevindirmemem lazım
aksine üzmem lazım
:47:​durumum vahim yani ne yapacagımı bilmiyorum

perimle hoşgelmişsin:ssz: paylaşmak ister misin neler yaşadığını:ssz:

ben bu erkekleri sahiden anlamakta güçlük çekiyorum, hani kadın-erkek arasında ayrım da yapmak istemiyorum da kadınların bu kadar gel-gitlerine şahit olmadım ya da benim çevremde yok bilemiyorum. insan ne istediğini bilmez mi, karşısındakinin duygularını hiç mi düşünmez, yaşadıklarını bir kalemde silip başkasına nasıl gider, onca yaşanmışlığın ağırlığı hiç mi ezmez kişiyi... ben mi tuhafım yoksa bu insanlarda mı bir sorun var bilemiyorum sahiden de aklım almıyor. geçenlerde görüşmüş ilişkinizi değerlendirmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. tabi bir de suçlanmıştın ki zaten hepimiz aynı duruma maruz kalıyoruz. sanırım bi çeşit vicdanı rahatlatma, kendini aklama yöntemi bu. "ben çaba sarfettim ama suçlu olan o, elimden geleni yaptım" istedikleri kadar bastırsınlar vicdanlarını elbet hayat birgün bir yerden öyle bir vurur ki onları neye uğradıklarını şaşırırlar. üzülme diyemeyeceğim, ama ne yaptığının bile farkında olmayan, insanların hislerini hiçe sayan biri için üzülmek neye yarar bunu düşünebilirsin. bu arada haberleri nereden alıyorsun bilmiyorum ama her gelişmede haliyle daha kötü hissedersin aslında tüm iletişim yollarını kapasan belki daha iyi olabilir.

Çektirdikleri acıların fazlasını çekerler insallah.
:19:

jelibon çok şaşırdığımı itiraf etmeliyim ama kader diyoruz ya sahiden bir yerde sanki bizim elimiz kolumuz bağlanıyor ve olayların içinde buluyoruz kendimizi, kendimize aykırı bile düşmek adına. umarım bu sefer mutluluğu yakalarsınız ve senin kıymetini sahiden anlamıştır. ben de hep onun pişmanlığını görmek için dua ettim, başkasını hiç istemedim, başkaları çıkıyor karşıma ama o kadar odaklanmışım ki ona gözüm kimseyi görmüyor, ama yine kader devreye giriyor sanırım birgün birşey olur nasıl olduğunu bile anlamam ve bir anda herşey değişir. artık o "şeyin" ne olacağına dair de tahminlerde bulunmuyorum sadece akışa kaptırdım kendimi sürükleniyorum. demek ki dualarımız hep tersine çıkıyor ya da evren karşısında dualarımızın bir hükmü yok herşey olacağına varıyor:) keyifli gibisin, keyfin daim olsun tekrar mutluluklar dilerim sana.

atlantis merhaba seninle konusmak guzel:34:
ben ayrilmadan once tartisirken de " eger hayirli degilse bu iliski ayrilalim en az aciyi cekerek ve bir daha birlesmeyelim" diye dua ediyordum. ayrildik sonra. ayri oldugumuz sure boyunca donmeye calisti. bi turlu birlesemedik. hatta bi aramasinda 6 saat konustugumuzu biliyorum gece 12 den sabah 6 ya kadar. ama aksaminda gene olmuyor bir sey engelliyor yapamayacagiz diyerek gitti.
bazen duama yordum bu durumu. bazense dedim ki bu tam bir aptal. ne istedigini bilmiyor. durup durup gelip gidiyor, oyun oynuyor.
dilerim ki cekersin diye beddua da ettim. en son kasim ortasi gibi aradi yanlis hatirlamiyorsam. gene gidince ben de hatti degistirdim.
sonra bi sekilde ulasti. ortak arkadasimizi da araya soktu falan oldu bir sekilde.
ve ben hep duamda baskasini istiyordum Allahtan gene onunlayim bilemiyorum dualar nasil isliyor? :)))))
gecenlerde arkadasima duami hatirlattim. neden birlestik acaba falan diye. o da "duan birebir kabul olacak diye bir sey yok.
duanin da kabul edilis cesitleri var. belki sen o duan karsiliginda sabri, olgunlugu ogrendin. " gibi bir yorum yapti. bilemiyorum artik.
simdilik mutluyuz atlantis. tekrar biterse ne olur ne yaparim bilmiyorum. korkarak yasanmaz ki zaten.
dilerim ki hayirli degilse de uzamasin. fazla yasanmislik=fazla acidir bana gore.

dusununce, kafamizda kurunca olmuyor ki en iyisi akisina birakmak zaten. su akar yolunu bulur.
bi baska topikte tekrar gelse affederim gibi bi cumleni okumustum sanirim. eger hakkindaki hayirli kisiyse dilerim pismanligini da gorursun ve birlesirsiniz de. insallah mutlu olursun sen de.kader en guzel zamanda ve en dogru en yakin zamanda calsin kapini insallah :16: iyi dileklerin icin de tesekkur ediyorum, eksik olma :16:

iki gundur konusuyorduk benimle kendimi daha iyihissetmem icin guya konusuyodu vicdanini rahatlatti bi bakima iste sonra sordum evlenecekmisin diye evet dedi... Kendi agzindan duydum o an kendimi kaybettim zaten ne halin varsa gor dedim 5 yilda bi yuzuk takamadin demekki isteyince 2 ayda oluyormus dedim keske tekrar baglantiyi kurmasaymisim iste hatayi kendin yapmayinca anlamiyorsun

perimle hoşgelmişsin:ssz: paylaşmak ister misin neler yaşadığını:ssz:

Hoşbulduk canımcımm..
Valla ne yazık ki çok şey çok kötü şeyler yasadım.
Toparlanmam gerekirken bugünlerde çöküşe geçtim.
Beni üzen mahfeden insan karsısında gücsüz göründüm.
Haliyle havalandı.
Gururum kırıldı incindim.
Benim yerimde o olmalıydı.
Yani anlacagın devran artık tersine dönmeli ama çok güçsüzüm artık;ne yapacagımı bilmiyorum.
Güçlü görünmeliyim

ben ayrilmadan once tartisirken de " eger hayirli degilse bu iliski ayrilalim en az aciyi cekerek ve bir daha birlesmeyelim" diye dua ediyordum. ayrildik sonra. ayri oldugumuz sure boyunca donmeye calisti. bi turlu birlesemedik. hatta bi aramasinda 6 saat konustugumuzu biliyorum gece 12 den sabah 6 ya kadar. ama aksaminda gene olmuyor bir sey engelliyor yapamayacagiz diyerek gitti.
bazen duama yordum bu durumu. bazense dedim ki bu tam bir aptal. ne istedigini bilmiyor. durup durup gelip gidiyor, oyun oynuyor.
dilerim ki cekersin diye beddua da ettim. en son kasim ortasi gibi aradi yanlis hatirlamiyorsam. gene gidince ben de hatti degistirdim.
sonra bi sekilde ulasti. ortak arkadasimizi da araya soktu falan oldu bir sekilde.
ve ben hep duamda baskasini istiyordum Allahtan gene onunlayim bilemiyorum dualar nasil isliyor? :)))))
gecenlerde arkadasima duami hatirlattim. neden birlestik acaba falan diye. o da "duan birebir kabul olacak diye bir sey yok.
duanin da kabul edilis cesitleri var. belki sen o duan karsiliginda sabri, olgunlugu ogrendin. " gibi bir yorum yapti. bilemiyorum artik.
simdilik mutluyuz atlantis. tekrar biterse ne olur ne yaparim bilmiyorum. korkarak yasanmaz ki zaten.
dilerim ki hayirli degilse de uzamasin. fazla yasanmislik=fazla acidir bana gore.

dusununce, kafamizda kurunca olmuyor ki en iyisi akisina birakmak zaten. su akar yolunu bulur.
bi baska topikte tekrar gelse affederim gibi bi cumleni okumustum sanirim. eger hakkindaki hayirli kisiyse dilerim pismanligini da gorursun ve birlesirsiniz de. insallah mutlu olursun sen de.kader en guzel zamanda ve en dogru en yakin zamanda calsin kapini insallah :16: iyi dileklerin icin de tesekkur ediyorum, eksik olma :16:

İnsallah bundan sonra hep mutlu olursunuz canım...Alllah daim etsin.
Ne yaptın ayrıyken hiç konustun mu ? iletişime gectin mi tatlım.

hircinmenekse bunu duymana cok uzuldum.. keske onunla iletisim halinde olmasaydin. gercekten onlardan bariz bi sekilde yeniden bir araya gelme sinyalleri veya istekleri yoksa, onlarla iletisim halinde kalmak sadece senin daha cok uzulecegin anlamina geliyor. Seninle kiz istemeye 10 gun kala hala konusmasi da sacmalik.. Istemeye gidecegi kiza haksizlik. Sen onu bizden iyi tanirsin elbet ama iliski bitiminde baska yuzunu de goruyorsun iste.. Bulustugunuzda elini tuttugunu soylemistin.. Bakarsin yeni sevgilisini seninle aldatmaya kalkar, sakin buna malzeme olma menekse..

Dagılan gururumu toparlamak için napayım kızlar akıl verir misiniz ..
zayıf görünmek istemiyorum.

buradaki hanımları kızdırmak için dönse dönerim yazmışımdır, burada biraz daha fazlasını paylaştığım kişiler vardı yaşadıklarımın, onlar fazlasıyla tepkili zaten sonra böyle bir niyetim olmadığını da ekledim o konuda:) sizin durumunuzu anlayabiliyorum onu da geçtiğimiz yıl yaşamıştım ilk ayrılığımızda o zaman biz de kopamadık bir araya geldik ama benimkinin asla kabul edilmez ve kimsede şimdiye dek karşılaşmadığım marazi yönleri var o nedenle olmadı, 8 ay oldu ayrılalı bu dönemde aradı da "bilgisayarıma mı girdin, feysbukta kadınlara baktıysam ne var canım bakmayan mı var, beddua etme bu kötü birşey bir yere varamazsın, biz birlikteyken sen gezdin ben yeterince gezemedim bundan ayrıldık ( evleniyorduk biz, evlilikten dönen adamın içine oturan tek şey yeterince gezememiş olması) "gibi insanın sinir sistemini alt üst eden sözleri oldu. emsaline rastlamadım umarım da rastlamam ne kendi hayatımda ne de başkasında. onun için kalbim hala kırık, ne yaşadım, 2 yıldır neydi gördüğüm, tanıdığım bildiğim insan, ben mi kördüm o mu çok iyi oyuncuydu diye düşünüp duruyorum hala. karşıma biri çıktığında tüm yaşam belirtilerimi yitirdiğimi fark ediyorum çünkü kötü biri olmasa bile o kişi onunla kıyaslıyorum ister istemez, kıyaslamasam bile en ufak bir his besleyemiyorum öyle karmaşık bir durum işte:) pişmanlığını görmem de imkansız adamın tek pişmanlığı çünkü son dönemlerde isteme vs telaşı varken arkadaşlarıyla yeterince gezememiş olması onun acısını çıkarıyor aylardır. bir de kadınlara yazıyor, o da içinde kalmış, ipini koparmış gibi feysbukta kadın arıyor hatta öyle bir cüret ki bu biri buna yazmadığında "sen mi onunla konuştun bana yazmıyor" diye sorabiliyor bile. dualarımın da bir faydası olmadı anlayacağın bu süre zarfında nereye gidecek, ne kadar daha sürecek bu acı bilmiyorum hayırlısı diyelim, hep öyle diyoruz zaten elden başka ne gelir ki:)

biraz daha dikkatli, anlayışlı olursanız birbirinize aranızda sevgi olduğu müddetçe toparlarsınız diye düşünüyorum. en büyük hatamız bazen iletişim kuramamak, büyütmeden, sorunların yığılmasını beklemeden konuşmak, birbirinin samimiyetinden şüphe duymadan yargılayıcı olmadan çözüm aramak sanırım birbirini seven iki insanın huzuru da bulmasına yardımcı olur. herşey olması gerektiği gibi gerçekleşiyor, bir araya geldiyseniz elbet vardır bir sebebi. biliyorum zordur ama sen yine kendini çok kaptırmadan, gözlerini tamamen hayata kapamadan ilişkinin tadını çıkar naçizane tavsiyem, duygularımızla yaşıyoruz, mantığımız çoğu zaman devre dışı kalıyor ki bence olması gereken de budur ama tek olumsuz yanı duygular öyle kırılgan ki bir kez kırıldığımızda toparlanmamız da epey zaman alıyor. umarım daha güzel haberlerini de okuruz buradan. :)

Back
X