Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Canın öyle yada böyle sıkılacak gibi duruyor Anzer ...
Ne yaparsan yap diğer seçenek aklını kurcalar

Mesaj atmasan acaba atsamıydım mesaj atarsan kötü bir cevap alırsan bu sefer attığına pişman olacaksın
O yüzden iyi düşün ve en az canını sıkacak olan durumu seç bence

cevap vermemek en güzel cevaptır bazen emin ol o da şimdi dört gözle cevabını bekliyordur...en doğru kararı yine sen verirsin..insan kendi yaptığından değil daha çok yapmadıklarından pişman olur...

o yüzden kararını sen ver

Canın öyle yada böyle sıkılacak gibi duruyor Anzer ...
Ne yaparsan yap diğer seçenek aklını kurcalar

Mesaj atmasan acaba atsamıydım mesaj atarsan kötü bir cevap alırsan bu sefer attığına pişman olacaksın
O yüzden iyi düşün ve en az canını sıkacak olan durumu seç bence

Bakalım düşünüyorum.. Ama mesaj atmadığımda sürekli aklıma takılıyor ve attığı mesajı düşünüyorum..
Atarsam daha az kafama takılacak sanırım ama biraz daha düşüneyim ben :)

Kızlar şu hani bahsetmiştim ya önceden beri seven zat-ı muhterem. İşte direk konuştum ilgisizliği sevmem aranmazsam sorulmazsam buna ilişki demem filan o gün mıymıy bişeyler dedi. Bugün geldi dio bu ilişki olmayacak hayırdır dedim. İlk olarak ben ck yogunum ilgi gösteremem ikincisi de kalbimde başka biri olduğunu anladım bugün dedi. Eeee işte böyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü :D Gerizekalıya bak çok meraklıydım sanki. Üzüldüm mü asla neleri neleri atlattım bunu adam yerine koymam.

Kızlar şu hani bahsetmiştim ya önceden beri seven zat-ı muhterem. İşte direk konuştum ilgisizliği sevmem aranmazsam sorulmazsam buna ilişki demem filan o gün mıymıy bişeyler dedi. Bugün geldi dio bu ilişki olmayacak hayırdır dedim. İlk olarak ben ck yogunum ilgi gösteremem ikincisi de kalbimde başka biri olduğunu anladım bugün dedi. Eeee işte böyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü :D Gerizekalıya bak çok meraklıydım sanki. Üzüldüm mü asla neleri neleri atlattım bunu adam yerine koymam.

hey allahimm! zannedersin ki orta okuldayiz, ve iste 11- 14 yas arasi cocuklarla cikiyoruz :D
aman rengini erken belli etmis iyi. neyse salla gitsin maviask hic dusunme bile. iyi yapmissin adama basindan isteklerini soylemekle. Kaldiramayacagi tasin altina koymasin elini. :51:

Hahaha cok güldüm ya kücük bi cocuk gibi resmen... Hani bi oyuncagi alana kadar aglar aldiktan sonra degeri kacar ya bu erkekler neden hep böyleler aceba... Pesinden kosarken senden degerlisi yok yüz verdin mi havalara giroyolar... Neyse ki cabuk belli etmis kendini... Yarim akilli ya...

ilderde pisman olmayacagin birsey yap diyorum anzer..
eger onu cevapsiz birakip, ilerde "belki cevap verseydim, simdi beraber olurduk. belki barismistik" falan diyerek kendini suclayacaksan, cevap ver. Ama iliskin bittiyse, ve hic bir sansi yoksa o zaman cevap verme.

Bu söze katılıyorum anzer tabiki karar senin umarım en HAYIRLISI olur..

Ohhh ne güzel bugün arkadaşlarla açık büfe kahvaltıya gittik kafamı dağıttım yoksa evde şu son komedi düşündükçe sinir bozacaktı :) Ama bozamadı işte kızlar terapi grubumuzun faydasını ilk olarak ben test etmiş durumdayım bu olmadı sıradaki gelsin modundayım :D Birincisi ilk başta taleplerimi söyledim yok işte sölemim istekli görünmeyeyim kendimi naza çekeyim vs vs düşünmedim direk söyledim. İkincisi baktım adam mırın kırın ediyor zaten kararlılıgımı görünce gözü yemedi defolup gitti. Kötü mü oldu hayır asla bundan üzülmem mi gerekir ya da kendimi eksik mi hissetmem gerekir sizde okudunuz ne dediğini gayet saçma ezik ve aptalca bir ruh halinde oldugu ve asla kendisini mutlu edemeyeceğini anladım bu da benim sorunum değil. Gelelim sıradakine işte o sıralarda bu en sonuncunn teklif ettiği sırada o dönem üc kişi işte cok yogun sekilde teklifte bulundu ben birini kabul ettim gitti aldattı. İşte diğerini gördünüz bir şans verdim ezikliği ortaya çıktı. Şimdi ücüncü olana bakıyorum o aralarında en fazla evlenme meraklısı olandı. Ama ciddi ciddi düşünüyordu neden kabul etmedin derseniz birincisi o sırada o beni aldatan şahsı seviyordum saplantılı şekilde ikinci olarakta uzakta olması. Öyle işte bakalım kısmet:) Olacağını sanmıyorum ama denemedim olmasın. Gerçekten eğer seviyorsa olur belki :D

Konuya direk dalıyorum. 3-4 aydır görüştüğümüz bir adam vardı ben ona deliler gibi aşıktım ve sonunda hayatımda ilk defa bi erkeğe açıldım virkaç gün önce. Noldu, reddedildim, onu tamamen kaybettim.. Gerçekten terapiye ihtiyacım var.

Konuya direk dalıyorum. 3-4 aydır görüştüğümüz bir adam vardı ben ona deliler gibi aşıktım ve sonunda hayatımda ilk defa bi erkeğe açıldım virkaç gün önce. Noldu, reddedildim, onu tamamen kaybettim.. Gerçekten terapiye ihtiyacım var.

Reddettiği için ona teşekkür et ve minnet duy bu davranışından ötürü. Çünkü ne insan kılıklı hayvanlar var akılları başkalarındayken sırf oyalanmak vakit geçirmek için kabul edip sonra ansızın çekip giden. Doğru ve dürüst davranmış en azından bu açıdan rahatsın. Hoşlanmışsın şimdi ise önüne net olarak bakabilirsin o olmazsa başkası olur tekrar sevebilir miyim soruları gelecektir aklına valla gayette güzel seversin. Biraz vakit tanı kendine onla olmayacakmış demekki kısmetim degil de. Salla gitsin başlayıpta bitmesi daha kötü olurdu.

Reddettiği için ona teşekkür et ve minnet duy bu davranışından ötürü. Çünkü ne insan kılıklı hayvanlar var akılları başkalarındayken sırf oyalanmak vakit geçirmek için kabul edip sonra ansızın çekip giden. Doğru ve dürüst davranmış en azından bu açıdan rahatsın. Hoşlanmışsın şimdi ise önüne net olarak bakabilirsin o olmazsa başkası olur tekrar sevebilir miyim soruları gelecektir aklına valla gayette güzel seversin. Biraz vakit tanı kendine onla olmayacakmış demekki kısmetim degil de. Salla gitsin başlayıpta bitmesi daha kötü olurdu.
Asıl sorun da orda başlıyor. Bu adam da bahsettiğin oyalayan adamlardan çıktı ne yazık ki. Aylarca görüştük ettik, ben onu hiç aramazdım hep o arardı. Hiç peşinde koşmadım onun canı isteyince görüşürdük. Ben o kadar seviyordum ki onu kaybetmeyi göze alamadığım için, gitmesinden korktuğum için açılmıyordum, elimdekiyle yetiniyordum. Ben sonunda dayanamayıp aşkımı itiraf ettim bir veda ile. Veda edip gitmeme izin vermedi açıldığım anda, normalde o kadar ilgilenmeyen insan direk ilgilendi görüştük konuştuk çok güzel zaman geçirdik. Meğer kendi egosunu tatmin etmiş, ertesi gün kendisi yokoldu gitti veda bile etmeden..

Asıl sorun da orda başlıyor. Bu adam da bahsettiğin oyalayan adamlardan çıktı ne yazık ki. Aylarca görüştük ettik, ben onu hiç aramazdım hep o arardı. Hiç peşinde koşmadım onun canı isteyince görüşürdük. Ben o kadar seviyordum ki onu kaybetmeyi göze alamadığım için, gitmesinden korktuğum için açılmıyordum, elimdekiyle yetiniyordum. Ben sonunda dayanamayıp aşkımı itiraf ettim bir veda ile. Veda edip gitmeme izin vermedi açıldığım anda, normalde o kadar ilgilenmeyen insan direk ilgilendi görüştük konuştuk çok güzel zaman geçirdik. Meğer kendi egosunu tatmin etmiş, ertesi gün kendisi yokoldu gitti veda bile etmeden..

şimdi ona kızıyorsun ya biraz zaman geçsin ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın, bazıları var ki evlenene dek aşkından ölürken bir anda gidiyor ne olduğunu bile anlamadan. neyse ki en başta görmüşsün, kararsızlığını, dengesizliğini... böyle bir erkek kimseyle mutlu olamaz neyse ki sen işler çok fazla ilerlemeden sıyırmışsın kendini onun cehenneminden.

Böyle oluyor işte pislikler. Boşver ne olduğunu anladın yoluna devam edersin. Çok daha iyiler çıkar karşına. Ben şunu anladım açık olacaksın karşındakine neyse o. Baktın mıymıy mırın kırın derhal yol vereceksin duyguların derinleşmeden. Yoksa çok üzülüyor insan.

şimdi ona kızıyorsun ya biraz zaman geçsin ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın, bazıları var ki evlenene dek aşkından ölürken bir anda gidiyor ne olduğunu bile anlamadan. neyse ki en başta görmüşsün, kararsızlığını, dengesizliğini... böyle bir erkek kimseyle mutlu olamaz neyse ki sen işler çok fazla ilerlemeden sıyırmışsın kendini onun cehenneminden.
Evet bi bakıma öyle, daha fazla zaman kaybetmemiş oldum. Yıllar önceki hayvanat sevgilim yaptı onu bana. Baya ciddi ilişkimiz vardı 3 yıl süren. Aşkından ölür iken bi anda ciddi ilişki istemediğini falan söyleyip terketmişti beni. Tabi 1 yıl sonra geri döndü ve ben istemedim.
Bu seferki sadece 3-4 aylık, benim yokluğumu hissedip geri dönmesine zor görünüyor =( Şimdi bu psikoloji ile dönmesini istiyorum ama zaten mantığım izin vermiyor, böyle bi adamla mutlu olamazmışım. Umarım hislerim bir an önce geçer de, o döndüğünde ben de ona acı çektirmiş olurum..

Böyle oluyor işte pislikler. Boşver ne olduğunu anladın yoluna devam edersin. Çok daha iyiler çıkar karşına. Ben şunu anladım açık olacaksın karşındakine neyse o. Baktın mıymıy mırın kırın derhal yol vereceksin duyguların derinleşmeden. Yoksa çok üzülüyor insan.

bence sinsi olacaksin.. ayni onlar gibi, askindan olup bitiyo gibi yapip, ama kendinden taviz vermeyeceksin.. acik olmak gozlerini korkutuyor :D

Ay evet yaaa açık olucaksın ki ona göre baştan kararını versin. Açık olmayınca sürünceme devam ediyor işte ve sadece tek taraf ümitleniyor görüldüğü üzere. Daha iyileri elbet çıkar ama ona hissettiğim bu güzel duyguları yeniden bir başkasına hissedebilmeyi çok istiyorum. Hislerimin soğumasını bekliyorum sadece. Belki arar diye de bekliyorum itiraf edeyim, burada terapi grubunda olup bildireceğim.

bence sinsi olacaksin.. ayni onlar gibi, askindan olup bitiyo gibi yapip, ama kendinden taviz vermeyeceksin.. acik olmak gozlerini korkutuyor :D
Ben anlamadım ki aylarca açık olmadan böyle birbirimize çaktırmadan devam edince de bi halt olmadı, açılınca da. Bi de aşkımdan ölüyor rolü yapabilsemmmm, zaten asıl sorun o. Ben tam tersimi aşkımı sakladım göstermemek için çok çaba sarfettim. Ama açılıp açılmaz feleği şaştı adamın galiba.

eskisi mesaj atmış:ssz: ( bir önceki) değişiklik var mı hayatında diye:ssz: ne gibi bir değişiklik acaba merak ettiği:44::37:

Back
X